Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A republikánusok frakcióvezetője szerint Trumpot nem lehet elmozdítani

HVG
-
  Ma 05:52 Külföld

Mitch McConnell szerint a képviselőházban előterjesztett ügy gyenge lábakon áll.

Az iszkémiás szívbetegség lehet „néma” is – ezért fontos a kivizsgálás

Napidoktor
-
  Ma 05:33 Egészség

Iszkémiás szívbetegségeknek nevezzük azokat a kórállapotokat, amelyek kialakulásában a szívizom elégtelen vérellátása játszik szerepet. A betegség jellegzetes tünete a mellkasi fájdalom, de dr. Müller Gábor, a KardioKözpont szakorvosa éppen az ún. néma iszkémiára hívta fel a figyelmet, amelyet azonban utólag is fontos lenne…

Hollik: A klímavédelmet nem lehet az emberekkel megfizettetni

HVG
-
  Ma 05:32 Belföld

De hát akkor kivel? Esetleg a madarakkal? Vagy a növényekkel?

Trump kereskedelmi egyezményt köthet Kínával

Index
-
  Ma 05:29 Külföld

Az amerikai elnök állítólag beleegyezett abba, hogy a kínai árukra beígért, 156 milliárd dollár értékben kivetendő amerikai vámokat ne vezessék be.

Rebrov: A szurkolók is büszkék lehetnek a csapatra

A Fradinak győznie kellett volna Bulgáriában ahhoz, hogy a tavasszal is versenyben maradjon az Európa-ligában. Ez nem sikerült, ennek ellenére remekül teljesített a Fradi: a selejtezőkkel együtt 14 meccset játszott és mindössze kettőt veszített el. A csapat edzője sem elégedetlen.

Boris Johnson hatalmasat nyert, ez lehet a brexittel

A brit Konzervatív Párt az 1980-as évek óta nem tapasztalt földcsuszamlásszerű győzelemmel valószínűleg abszolút többséget szerzett az előre hozott nagy-britanniai parlamenti választáson a választóhelyiségek zárása után, csütörtök este közzétett exit poll eredménye szerint.

Hamiltont érdekelné a ferraris lehetőség

Player
-
  Ma 05:05 Autó-motor

Vajon összejön valaha Lewis Hamilton és a Ferrari nagy egymásra találása?

Wojciech Wiewiórowskit nevezték ki európai adatvédelmi biztosnak

Mínuszos
-
  Ma 04:33 Karrier

Az európai uniós tagállamok kormányait tömörítő Tanács ötéves hivatali időre Wojciech Wiewiórowskit nevezte ki európai adatvédelmi biztossá – közölte az uniós szervezet. A lengyel Wiewiórowski 2014 óta az európai adatvédelmi biztos helyettese volt. Ezt megelőzően – 2010-től kezdődően – a lengyel adatvédelmi hatóságnál volt a személyes…

Kövér: Magyarország támogatja Moldova európai integrációs törekvéseit

Magyarország továbbra is támogatja a Moldovai Köztársaság európai integrációs törekvéseit – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke, amikor az Országházban megbeszélést folytatott Zinaida Greceaniivel, a moldovai parlament elnökével. Az Országgyűlés sajtóirodájának az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Kövér László…

Hogyan lehet egyszerre állampapírba és ingatlanba is befektetni?

ProfitLine
-
  Ma 00:30 Gazdaság

Hogyan tudjuk egyszerre meglovagolni a lakossági állampapírok által nyújtotta biztonságot és kiszámítható hozamot és az ingatlanpiaci befektetésekben rejlő lehetőségeket? Mutatjuk!

Michelisz világbajnok lehet Sepangban

Világbajnok lehet a hétvégén Malajziában Michelisz Norbert.

Charles Michel: az Európai Uniónak vezető szerepet kell vállalnia a környezetvédelem ügyében

Az Európai Tanács célkitűzése, hogy az Európai Unió vezető szerepet vállaljon a környezetvédelemben, ezért a tagországoknak meg kell erősíteniük a 2050-re klímasemlegessé váló Európáról szóló kötelezettségvállalást - írta az Európai Tanács elnöke az uniós tagállamok vezetőinek küldött, csütörtökön kezdődő csúcstalálkozóra szóló…

Nem engedné az Európai Bizottság, hogy megbénuljon a WTO

Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol arra, hogy az unió a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) többoldalú vitarendezési rendszerének megbénulása ellenére is megvédhesse kereskedelmi érdekeit, egyben létrehozta a kereskedelmi jogérvényesítési főtisztviselő posztját - közölte a bizottság csütörtökön.

Bougainville lehet a világ legújabb országa

Mandiner
-
  Tegnap 22:44 Külföld

Több mint 97 százalékot kapott a függetlenség ügye a Pápua Új-Guineához tartozó szigeten.