Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Miközben készül a SALT kistesója, bedobja magát a TG és a BESTIA

Lefkovics György nem kisebb reményekkel várja a holnapi terasznyitást, minthogy az elkövetkező hetekben végre az öszes törzsvendégükkel újra találkozhatnak. Legendás Budapest belvárosi éttermek tulajdonosát és vizionáriusát, Lefkovics György "Lecsót" kérdeztük.

Sajtó: ezzel az ajánlattal készül a Barcelona Messinek

Liner
-
 Ma 20:21Sport

Sajtóértesülések szerint Joan Laporta egy hároméves szerződéssel próbálja meg rávenni Lionel Messit arra, hogy Barcelonában maradjon.

Már készülnek a hidrogénüzemű vonatokkal a személyszállításra

Origo
-
 Ma 20:10Gazdaság

Az első kereskedelmi szerelvények már akár jövőre elindulhatnak Európában.

A föld tulajdonjogának módosítására készül az ukrán kormány

Az Ukrán Miniszteri Kabinet jóváhagyta azt a jogszabály módosító tervezetet,

Két előadásra is készül a miklósi versvándor, Tóth Péter Lóránt

Baon
-
 Ma 19:57Belföld

A pandémiás helyzet ellenére sem pihen a kunszentmiklósi Tóth Péter Lóránt versvándor.

Fascinating Rhythm: Musical készül George Gershwin öröksége alapján

Martin Scorsese és Irwin Winkler lesz a producere a New Yorkban játszódó, George Gershwin zenéje által ihletett Fascinating Rhythm című musicalfilmnek.

Életmentő drónok fejlesztésén dolgozik a Vodafone Csoport

Sikeres drónkísérletet mutatott be a Vodafone és az Ericsson. A megoldásnak köszönhetően olyan alapvető sürgősségi szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyek orvosi felhasználása akár életet menthet. A kísérlet számos, az egész társadalom javát szolgáló technológia alapját adhatja a jövőben, amelynek legnagyobb nyertese az…

Egy diónyi vaj: az olajos magból készült krémnek te is a rabja leszel

Nosalty
-
 Ma 19:07Recept

Egyre népszerűbbek a különböző olajos magvakból készült vajak. Szinte bármelyikből lehet ilyen krémet készíteni, most a cikkben a dióé a főszerep.

A gyülekezetek készülnek a nyitásra

Behír
-
 Ma 19:05Belföld

A gyülekezetekkel kapcsolatosan a Magyar Baptista Egyház operatív tanácsa pillanatnyilag csak online alkalmakat támogat, újabb döntés az addigi történések figyelembevételével, a május 5-ei ülésen születhet.

A Covid-osztály dolgozóit segítenék önként

Bama
-
 Ma 19:02Belföld

Szünet nélkül dolgoznak, frissítőket és gyorsan fogyasztható ételeket fogadnak szívesen.

Tévedésből küldték ki a nyilatkozatokat az egészségügyi dolgozóknak

Az állásuk elvesztésével fenyegető nyilatkozat aláírására kérték az egészségügyi dolgozókat több kórházban a napokban. Abba kellett volna beleegyezniük, hogy titkos módszerekkel információkat gyűjtsenek róluk, és akár a telefonjaikat is lehallgassák a hálapénz elleni küzdelem érdekében. A Magyar Orvosi Kamarát arról tájékoztatták, hogy…

Megnyílnak teraszok – A vendéglátósok nagy lendülettel készülnek, de nem mindenki él a lehetőséggel

Szombaton már az éttermek vendéglátóhelyek kültéri részeit is igénybe vehetik a vendégek, és a kijárási tilalom kezdete is este 11 órára tolódik. Körbenéztünk, hogyan készülnek a vendéglátósok az óvatos nyitás következő lépésére, és hogy vészelték át a mögöttünk hagyott időszakot.

Nagy dobásra készül a Nak

Úgy készülnek, hogy idén megtartásra kerül a szántóföldi álló- és mozgógépes bemutató.

Drónokkal kísérletezett a Vodafone és az Ericsson

Sikeres drónkísérletet mutatott be a Vodafone és az Ericsson. A megoldásnak köszönhetően olyan alapvető sürgősségi szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyek orvosi felhasználása akár életet is menthet. A kísérlet legnagyobb nyertese az egészségügyi, kereskedelmi és ipari szállítmányozás - jelentette be a Vodafone.