Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A hulladékmentes konyha egyálalán nem lehetetlen

Molnár Klára, az 5 elemes étrend szerzője beszélgetett Kocsis Dórával, aki a Talpalatnyi történetek blog egyik alapítója. Dóri éppen egy olyan szakácskönyvön dolgozik, melyben a hulladékmentes konyhája mindennapjaiba enged bepillantást: az évszakokat követő vegetáriánus receptjei mellett megosztja a beszerzési forrásait, a zöldebb…

Mind az öt kérdésre tudod a választ? Ha igen, akkor belőled is lehetne Fbi-ügynök

Femcafe
-
 Ma 20:02Életmód

Százból csak egy embernek sikerül minden kérdésre helyesen válaszolnia.

Moldova nagy lehetősége? Négy pontban Maia Sandu győzelméről

Maia Sandu földcsuszamlásszerű győzelmével új korszak kezdődhet a moldovai politikában, viszont érdemi parlamenti támogatottság nélkül elnökségének nehezen lesznek kézzelfogható eredményei. Mire számíthat az EU és Oroszország Moldova első női elnökétől?

A győri egyetem hallgatójának találmánya áttörés lehet a diagnosztikában

Ugytudjuk
-
 Ma 19:59Megyei

Magyarországon először továbbított nagyfelbontású röntgenfelvételt elektronikusan, 5G hálózaton keresztül Varga Róbert aki, a győri Széchenyi István Egyetemen tanul villamosmérnöknek.

A Hlas képviselői csak olyan főügyészt választanak meg, aki korábban ügyészként dolgozott

A Hlas-SD párthoz kötődő parlamenti képviselők nem fognak olyan pályázóra szavazni a főügyész-választáson, aki eddig nem dolgozott ügyészként. A választáson induló ügyészek között nem látnak olyat, aki a funkció betöltése esetén fenyegetést jelentene a Főügyészségre. Erről Peter Pellegrini pártelnök tájékoztatott egy sajtótájékoztatón…

Kásler: a jövő év elején lehet vakcina itthon

Kásler Miklós leszögezte: olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.

Koronavírus - A jövő év elején lehet vakcina Magyarországon

A jövő év elejére valószínűsítette a koronavírus-vakcinát Magyarországon a parlament népjóléti bizottságában kedden tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós leszögezte: olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.

Kásler: a jövő év elején lehet vakcina itthon

ma.hu
-
 Ma 19:53Belföld

A koronavírus elleni vakcinákról "még mindig nem tudunk mindent".

Kásler Miklós: A jövő év elején lehet vakcina itthon

Metropol
-
 Ma 19:51Bulvár

A jövő év elejére valószínűsítette a koronavírus-vakcinát Magyarországon a parlament népjóléti bizottságában kedden tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere.

Pályázati lehetőség magánszemélyeknek -vegyen Ön is elektromos kerékpárt

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a környezetkímélő közlekedés és az elektromobilitás ösztönzése jegyében összesen 1 milliárd forint támogatást biztosít elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlásához. Az első pályázati időszak 2020. november 23-án kezdődött és november 27-én ér véget. Ezt követően havi rendszerességgel lehet…

Ez is eljött végre: kimondták, egészséges a délutáni szundi, aki teheti, csinálja

A járvány miatt otthon töltött időben sokak számára teljesen megváltozott a korábban megszokott napi életritmusuk, amely során különös figyelmet kell fordítanunk az alvásra - hangsúlyozzák szakértők. A napközbeni szunyókálásnak

Kifújta magát a forint kedden

Napi.hu
-
 Ma 19:33Pénzügy

Kevéssé változott kedden a forint árfolyama. Vegyesen alakult kedden a kurzus a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Nebyla örül a lehetőségnek

ma7.sk
-
 Ma 19:32Foci

A tizennyolc éves Sebastian Nebyla a Dac fiatal reménysége, aki a nagyszombati Spartak nevelése és nyáron a londoni West Ham együtteséből érkezett Dunaszerdahelyre.