Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 186 hír

Gőzerővel folyik a kecskeméti repülőnap szervezése

Hiros
-
 Ma 14:07Megyei

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programnak köszönhetően a légierő is régen várt fejlesztési pályára állt. A legnagyobb kihívás a megfelelő személyi állomány toborzása, kiképzése és képzettségének szinten tartása lesz - véli Kilián Nándor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága légierő haderőnemi szemlélője, aki a…

Elhunyt Sas József, a hírös város „táncos komikusa”

Életének 83. évében hosszan tartó súlyos betegség következtében vasárnap hajnalban elhunyt Sas József Jászai Mari- és Erzsébet-díjas színművész, rendező, író, színházigazgató, érdemes és kiváló művész. Lapinformációk szerint a népszerű humorista korábban megfertőződött a koronavírussal, kórházba kellett vinni, oxigént is kapott,…

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió embernek elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig

Az M1 szombati adásában elhangzott, hogy a kabinet "egyértelműen elhibázottnak és lehetetlenül lassúnak tartja Brüsszel vakcinabeszerzését". A kormány számításai szerint ha csak Brüsszelre hagyatkozik Magyarország, akkor szeptember végénél előbb nem lehet feloldani a korlátozásokat.

Komoly versenyeredményeket tudhat maga mögött a kecskeméti csellista

Baon
-
 Tegnap 20:00Kultúra

Törő Ábris, a Kodály iskola fiatal, tehetséges csellistája ötödször nyerte el a Nemzeti Tehetség Program a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj pályázatot.

Sikert aratott a kecskeméti bolyaisok varázsdoboza

Baon
-
 Tegnap 20:00Belföld

A kecskeméti Bolyai Gimnázium diákjai által alkotott Bolyongók csapat most az ország legjobbjaival méreti meg magát.

Ismét leállítják a kecskeméti Mercedes-gyárat

Korábban karbantartás miatt állt le egy hónapra a gyár, most pedig globális chiphiány okozza a termelés szüneteltetését.

Újraindul, aztán szinte mindjárt le is áll megint a kecskeméti Mercedes-gyár

Az egy hónapos karbantartás befejezésével vasárnap újraindul a kecskeméti Mercedes-gyár, de egy Japánban gyártott alkatrész hiánya miatt szerdán újra leáll a termelés - értesült a baon.hu.

Koronavírus – M1: brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió embernek elegendő vakcina érkezik Magyarországra már…

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió ember beoltására elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig az M1 aktuális csatorna kormányzati forrásból származó információi szerint. A szombati adásban elhangzott, hogy a kabinet “egyértelműen elhibázottnak és lehetetlenül lassúnak tartja Brüsszel vakcinabeszerzését”. A kormány…

Tényleg jönnek a kínai vakcinák Magyarországra, a magyar ellenőrök elégedetten jöttek ki a pekingi gyárból

A Sinopharm kínai gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcináinak gyártási folyamatait ellenőrizték Pekingben az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakértői – mondta el az MTI-nek szombaton telefonon nyilatkozó Lukács Ferenc, az intézet Hatósági Ellenőrzési Főosztályának vezetője. Az OGYÉI szakértői azért…

Globális chiphiány miatt állítják le újra a kecskeméti Mercedes-gyárat

Legalább 10 napig áll majd az üzem egy hiányzó japán alkatrész miatt.

Félmilliónál is kevesebb ember beoltására elegendő az uniós vakcinakeret

Népszava
-
 Tegnap 15:07Belföld

A köztévé csúcsra járatta a menetrendszerű uszítást és hergelést Brüsszel ellen.

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió embernek elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig

A kormány számításai szerint, ha csak Brüsszelre hagyatkozik Magyarország, akkor szeptember végénél előbb nem lehet feloldani a korlátozásokat.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése szépen halad, elégedett a GSC

GameStar
-
 Tegnap 14:28Gaming

A GSC Game World legutóbbi közleménye szerint a projekt halad, és a végső verzió közel lesz az eredeti tervekben elképzelt játékhoz.

Koronavírus – Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió embernek elegendő vakcina érkezik Magyarországra március …

Nyitókép forrása: Budapest, 2021. január 16. Kulcsár Adrienn főorvos beadja a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájának második adagját egy dolgozónak a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházában 2021. január 16-án. MTI/Bruzák Noémi   Brüsszeli forrásból kevesebb mint…

Meredek számokat jelentettek Texasból – decemberi hírösszefoglaló

Íme az előző év utolsó hónapjának legfontosabb történései a fenntartható energiatermelés világából. A teljes anyag Meredek számokat jelentettek Texasból – decemberi hírösszefoglaló címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Sol Invictus.