Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ekkor láthatod a tévében Mága Zoltán hagyományos újévi koncertjét

2021-ben is koncerttel indította az évet Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész. A gálaestet akkor online közvetítéssel követhették az érdeklődők, január 17-én vasárnap este 21.15-től viszont a Duna Televízió képernyője előtt élhetik újra a zenei élményt azok, akik a közmédia műsorára kapcsolnak.  

Gődény nemcsak a vírus létezését tagadja, de a pártpénzekkel való elszámolás sincs ínyére

Gődény György, a nem kis mértékben antipatikus patikus és testépítő, aki vírustagadásáról külön is híressé vált, pártot alapított.

Anya és apa helyett 1-es és 2-es szülő kerül az olasz személyikbe

Az anya és apa neve helyett a személyi igazolványokba visszahelyezik az egyes és kettes szülő megnevezést, amelyet a volt belügyminiszter Matteo Salvini törölt el 2019-ben – közölte az olasz sajtó csütörtökön. Luciana Lamorgese jelenlegi belügyminiszter a parlamentben jelentette be, hogy a 14 év alatti állampolgárok személyes…

Céges műszerfal 2.0 – Minden egy helyen

Minner
-
 Ma 18:35Cégvilág

“Figyelj nem tudod hol van a Kiss Péter szerződése, ha jól tudom visszaküldte már, vagy változtatott rajta…?”, “Tudsz segíteni hol érem el a …”. “Kata, hogy áll a …-val”… és még rengeteg hasonló kérdés lehet egy vállalkozásban, ahol nincs megfelelő folyamatkezelés. Olyan rendszert mutatok, amit egy kisvállalkozás, cégvezető könnyedén használni…

Új helyen találtak gyógyvizet Magyarországon

Ezzel a vízzel töltik meg az egyik sümegi hotel medencéit, amit a minap kezdtek meg.

A koronaválsághoz képest a kanyarban sincs a 2008-as visszaesés

Telex
-
 Ma 16:56Gazdaság

Gazdasági visszaesés és állami mentőcsomagok terén is rekordokat döntött a 2020-as év. A rendhagyó válságra rendhagyó válaszok születtek, példátlan költségvetési ráfordításokat láthattunk a fejlett országokban. Megnéztük, mit lehet tudni arról, mennyibe került a koronavírus a világnak.

EKAER helyett itt a BIREG a fuvaroknál

Adó
-
 Ma 16:43Gazdaság

2021. január 1-től nagymértékben átalakultak az EKAER szabályok, sokak számára kedvező módon. A nemzetközi közúti fuvarozásban érintett szállítmányozók, feladók, címzettek azonban mégsem dőlhetnek hátra, a januártól újonnan belépő engedélyregisztrációs kötelezettség, a BIREG miatt - írja az RSM blogja.

Új utcanévtáblákat helyeztek ki Gyergyószentmiklóson

A lakók több éves kérésének tett eleget a városvezetés, miután pénteken új utcanévtáblákat helyeztek el a mellékgazdaság munkatársai Gyergyószentmiklóson, a Dr. Fejér Dávid utcában.  

Felmerült, hogy Zsögödfürdőn helyeznék el a tűzkárosultak egy részét, a lakók tiltakoznak ellene

Pénteken több Facebook-csoportban is felröppent a feltételezés, miszerint elsőként Zsögödfürdőn – egyik lehetséges helyszínként – helyezik el a csíksomlyói tűzvész károsultjainak egy részét. Csíkszereda polgármestere elmondta: több helyszínben is gondolkodnak, viszont nem hagyják magukra a tűzkárosultakat.

Több helyen is 5cm felett a hó a Dunától keletre! Képekkel, videóval!

Nagy területen havazik a Dunától keletre, van ahol 5cm feletti hótakaró alakult ki! Ma is sokfelé havazott, azonban kiterjedt, intenzív havazás a Dunától keletre alakult ki, jelenleg is erős a havazás többfelé. A várakozásainknak megfelelően az Észak-Alföldön intenzív havazás alakult ki a déli órákban, és a csapadékmező jelenleg dél felé halad. A J

Most már tudjuk, miért fordulnak a napraforgók kelet felé a Nap helyett

Az ötlet a biofizikus középiskolás korából származik, amikor rendszeresen járta a Kiskunhalas környéki napraforgóföldeket. A Most már tudjuk, miért fordulnak a napraforgók kelet felé a Nap helyett bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Az olaszok több mint fele választásokat akar új Conte-kormány helyett

Matteo Salvini szerint a kormánypártok képtelenek lemondani a hatalomról.

PSG: “Mbappénak jelenleg nincs helye a PSG-nél!”

FociClub
-
 Ma 15:00Foci

Újabb kritikát kapott a fiatal klasszis...