Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kétharmad-részt elkészült már az egerszegi járműipari tesztpálya

Előreláthatólag a jövő év végére fejeződik be a beruházás – van még terület további tesztpályák jövőbeli megvalósítására.

Két rendőr vezetett le egy szülést a Blahán a villamosmegállóban

Villamosmegállóban szült egy nő Budapesten, rendőrök segítettek neki. A 4-es és a 6-os villamos Blaha Lujza téri megállójában szülte meg gyermekét Budapesten vasárnap este egy nő, akinek rendőrök segítettek - közölte a Készenléti Rendőrség a police.hu oldalon. Azt írták, hogy két, a szolgálati gépkocsijával közlekedő járőrt…

Két konkurenciát is kaphat a debreceni katonaiskola

Hódmezővásárhelyen és Székesfehárváron is új katonai középiskolákat építhet a kormány – tudta meg a Magyar Nemzet. Jelenleg egyetlen ilyen intézmény, a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium működik az országban. A kormányközeli lap szerint Hódmezővásárhelyen már befejeződtek az új katonai középiskola és…

Két autó karambolozott Ajkánál

A mentők is a helyszínen vannak.

Összeütközött két autó Ajkánál

Két gépkocsi karambolozott a 7309-es út 3-as kilométerénél, Ajka térségében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak.

Két rendőr vezetett le egy szülést a Blaha Lujza téren

Egy vajúdó nőhöz intették le őket járókelők, majd percek alatt megszületett a kisbaba.

A hátizsákjában 50 millió forintnyi kokainnal szenvedett balesetet egy férfi Pécs mellett

A férfinál elvégzett gyorsteszt szintén pozitív lett, amfetaminra és kokainra is jelzett.

Két napja ismét ezer fölött van a napi új koronavírusos betegek száma Törökországban

Az összes regisztrált esetszám már meghaladta a 156 ezret az országban.

Két és fél kilogramm kokain volt egy Pécsen balesetet szenvedő motoros hátizsákjában

Mintegy két és fél kilogrammnyi kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrségi honlapon. A közlemény szerint Pécs határában, a 66-os úton szombat délután ütközött egy személyautó és egy motoros, miután az autót vezető férfi lefékezett, és…

Két hidat támasztottak meg a Mol gépszörnye miatt

Blikk
-
  Tegnap 21:13 Belföld

Egy 544 tonnás járművön szállíttatta a Mol a tiszaújvárosi üzemébe az új vegyipari tornyot, de természetesen a gépszörnyeteg mozgatása nem ment nagyon egyszerűen.

Kétszázmilliós fejlesztés, szedd magad akció és horgászverseny fenyőrügyből készült szirup a Vas Népe hétfői számáb…

Vaol
-
  Tegnap 21:01 Megyei

Kétszázmillió forintos támogatást nyert a város a Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI felújítására. A kivitelezés még ebben az évben elkezdődik. Korszerűsítik a csoportszobákat, vizesblokkokat, akadálymentesítik a bejáratot és folytatódik a játszóudvar rendbetétele.

Két és fél kilogramm kokain volt egy Pécsen balesetet szenvedő motoros hátizsákjában

Mintegy két és fél kilogrammnyi kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrségi honlapon.

Sólyi gyerekgyilkosság: kamerák elé állt a két éve megölt kislány édesapja

Blikk
-
  Tegnap 20:51 Baleset-bűnügy

Sóly - "Sok a fájdalom még így két év után is" - mondta az RTL Klub kameráinak elcsukló hangon Horváth Győző, akinek kislányát 2018 májusában gyilkolták meg.

Romániában egy hét után először haladta meg a kétszázat az újonnan igazolt fertőzések száma

Romániában egy hét után először haladta meg vasárnap a kétszázat az újonnan igazolt koronavírus-fertőzések száma, amit a média az óvintézkedések május 15-e utáni lazításával hozott összefüggésbe. Az utóbbi 24 órában 213 embernél mutatták ki a SARS-CoV-2 vírust, ami csaknem 30 százalékkal haladja meg a napi megbetegedések…

Ábrahám Róbert a kettős gyilkosságról: Ezért nem engedik be a cigányokat a szórakozóhelyekre!

Mandiner
-
  Tegnap 20:29 Belföld

A videós, aki maga is félig cigány származású, elmondta véleményét az eseményekről, és a balliberális média szerepéről is.