Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A CEU szenátusa elítélte a Soros György elleni igaztalan antiszemita támadásokat

A szenátus szerint a magyar kormány már bizonyította, hogy érzéketlen a demokratikus értékek iránt, nemcsak szóban, hanem tettekben is.

Soros György újabb javaslata Orbánék kikerülésére

„Az EU ma – amint azt a pénzügyi csomagra vonatkozó magyar és lengyel vétó is mutatja – túlságosan megosztott ahhoz, hogy most örökkötvényeket bocsásson ki, de a tagállamok megtehetik ezt, és meg is kell tenniük” – szögezte le Soros György, a Project Syndicate-n megjelent legfrissebb cikkében. Hozzátette: „Orbán Viktor magyar…

Mi történt? Abbahagyta a pókert Korda György

Blikk
-
 Ma 19:24Bulvár

Két hónapja teljesen magára zárta az ajtót Korda György (81) és Balázs Klári. Az előadóművész házaspár lemondott minden, a lakáson kívüli tevékenységről: Klárika vásárolni sem megy, Gyuri bácsi pedig a szeretett pókerpartikat adta fel.

Kis Grófo: Ha nem látott senki, sírva fakadtam

Az énekes a múlt héten került kórházba, miután elkapta a koronavírust. Mára szinte teljesen felépült és a lassan elhagyhatja a kórházat.

Így ragyognak Győrben az adventi fények – Videón az ünnepi díszkivilágítás

Kisalföld
-
 Ma 18:33Megyei

Pénteken felgyúltak az adventi fények Győrben, a díszvilágítás ezúttal is ünnepi hangulatot varázsol a belvárosba.

Hazaengedik a kórházból a koronavírussal fertőződött Kis Grófót

Life
-
 Ma 18:03Bulvár

Ahogy arról mi is hírt adtunk,Kis Grófo egy héttel ezelőtt kórházba került, miután a koronavírus szövődményeként kétoldalú tüdőgyulladása lett, és magas lázzal küzdött.

Black Ops: Cold War - gyorsul a fegyverfejlesztés

Ha ti is úgy éreztétek, hogy szörnyen lassan lépnek szintet a fegyvereitek a Call of Duty: Black Ops - Cold Warban, akkor nem vagytok egyedül. A Treyarch a legutóbbi frissítésben szerencsére lazábbra vette a gyeplőt.

Örökkötvényekkel kerülné meg a magyarokat és lengyeleket Soros György

A bevándorláspárti spekuláns szokásos ellenfeleit támadva követeli tervének elfogadását.

Gyorsított eljárásban engedélyezhetik a BioNTech és a Pfizer vakcináját

A közös fejlesztésű oltóanyag a klinikai vizsgálatok novemberben ismertetett adatai szerint 95 százalékos hatékonyságú.

GYORSHÍR: A Holdon a kínai leszállóegység

Nyolc nappal az indítása után leszállt a Hold innenső oldalán a Csang'e-5 kínai űrszonda, amely majd anyagmintát hoz vissza az égitestről a Földre.

Immunitásigazolvány: gyorsan cáfolták egymást a miniszterek

Nem engedhetnék be a brit pubokba és éttermekbe a jövőben azokat, akik nem oltatták be magukat a koronavírus ellen – erre utalt egy interjúban az a miniszter, akit a védőoltás-program beindításával bíztak meg. Másnapra a brit kormány másik tagja azt mondta: nincs ilyen terv.