Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 399 hír

Felháborító: egy 11 éves kislányt megerőszakolt és teherbe ejtett a család barátja

A férfi próbálta tagadni szörnyű tettét, de a szülők váltig állítják igazukat. Mindig máshova csalta el a bakfist, aki nem tudta megvédeni magát.

Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste

Nevelt fia udvarán elásva kedden megtalálták egy novemberben eltűnt 75 éves bárnai férfi holttestét.

Nevelt fia udvarán találták meg az eltűnt bárnai férfi holttestét

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy belehalt s sérüléseibe.

Gyilkosság Bárnán: agyonverte, majd háza mellé elásta nevelőapját

A Nógrád megyei falucskában a 58 éves férfi egy vita lezárásaként addig verte az 75 éves nevelőapját, amíg az mozgott. Január 26-án a szomszédok telefonon riasztották a rendőrséget, mert hosszú hetek óta nem látták az 75 éves bácsit. A nyomozók kihallgatták a családtagokat, ismerősöket, majd őrizetbe vette az áldozat nevelt fiát. Kiderült: az…

Alig maradt meg az étel a dán kézisben

24.hu
-
 Ma 07:10Sport

Mikkel Hansen két meccset is kihagyott ételmérgezés miatt, de Egyiptom ellen játszani akar.

Nevelt fia udvarán találták meg az eltűnt bárnai férfi holttestét

Novemberben vitatkozott össze a két férfi, emberölés lett a vége.

A házuk mellett ásta el nevelőapját egy bárnai férfi (videó)

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

Megölte nevelőapját egy bárnai férfi

Telex
-
 Ma 06:59Belföld

Az idős embert november óta nem látták a Nógrád megyei faluban.

Exatlonos társaival a jövőben is tartani fogja a kapcsolatot Nagy Dani

Beol
-
 Ma 06:55Belföld

Hazatérése után szinte minden idejét másfél éves kisfiával tölti Nagy Dani, az Exatlon Hungary gyulai kötődésű kiválósága, akinek lábsérülése miatt kellett kiszállnia a versenyből.

Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste

Nevelt fia udvarán elásva kedden megtalálták egy novemberben eltűnt 75 éves bárnai férfi holttestét – tette közzé a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerda reggel a police.hu oldalon. A nyomozók őrizetbe vették az áldozat 58 éves nevelt fiát – írták. Kedd délután érkezett bejelentés, hogy az idős bárnai férfit régóta nem látták. A rendőrök…

Bűncselekmény a közösségi oldalakon más nevében fiókot létesíteni Romániában

A román legfelsőbb bíróság jogegységi határozatban kimondta, hogy bűncselekménynek minősül közösségi oldalakon hamis fiókot létrehozni, egy másik személy adataival, az illető tudta nélkül, továbbá az ő nevében információkat megosztani. A legfelsőbb bíróság a Brassói Ítélőtábla bíráinak kérésére adta ki a jogegységi határozatot egy olyan…

Az Óbudai Danubia Zenekar megalkotta a klasszikus zene Netflixét

A világon is egyedülálló kezdeményezéssel állt elő az Óbudai Danubia Zenekar: az Út a zenéhez nevet viselő honlapon különféle hangulatokhoz igazítva hallgathatsz komolyzenei műveket.