Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 107 hír

Kitüntetések, elismerések az egri kórházban – Markhot Emlékülés

 Az első magyar orvosi kar – az egri Schola Medicinalis – megalapításának 251. évfordulója alkalmából szűkített résztvevői csoporttal ünnepelt a Markhot Ferenc Kórház. A Markhot Emlékülésen dr. Vácity József főigazgató

Hetek óta nincs influenza elleni védőoltás az egyik kerületben a polgármester szerint, Káslerhez fordult

Szaniszló Sándor szerint lassan három hete nincs influenza és tüdőgyulladás elleni oltóanyag a 18. kerületben.

Kásler helyett Pintér lett a főnök a kórházaknál veszélyhelyzet idején

Pintér dolga lett az Országos Kórházi Főigazgatóság irányítása, amely feladata az egészségügyi ellátórendszert figyelemmel kísérni.

Dr. Kunetz: Kásler Miklósnak ezt hozza a Mikulás, üres miniszteri posztot….

Szerdai hír, hogy a veszélyhelyzetben nem a múlt szerdán már rendeletben megnevezett országos kórház-főigazgató, Jenei Zoltán irányítja majd a kórházfenntartó

Átvette Pintér Káslertől a kórházak irányítását

Nyugat
-
 Ma 15:20Megyei

A szerdán megjelent kormányrendelet szerint.

Soltész Miklós: újabb gépjárműveket ajánlottak fel a járvány elleni védekezéshez

A politikus közölte: egy gépjármű a Magyar Vöröskereszthez, kilenc az ország különböző kórházaihoz kerül, tízet pedig a tesztelésben részt vevő egyetemisták fognak használni.     Kiemelte, hogy több mint ezer egyetemista vállalta a járvány elleni védekezésben az önkéntes munkát. "Nagyon sok emberen fogtok segíteni, de hiszem…

Ez a ritka kötelék fűzi össze Kerényi Miklós Mátét és Závodi Marcit

Metropol
-
 Ma 13:30Bulvár

Veszélyben érzi magát a kiszavazáson az énekes és a színész.

Szent Miklós ünnepére készülnek az ungvári önkéntesek (videó)

Az ungvári önkéntesek a hagyományokhoz híven készülnek a Mikulásra és mindenkit meghívnak, hogy csatlakozzanak az évenként ismétlődő akciójukhoz. Idén a tábori lelkészekkel közösen akarják szebbé varázsolni az Ukrajna keleti részén, a frontvonal k...

Levelet írt Káslernek a 18. kerületi polgármester

Három hete nem lehet hozzájutni influenza elleni védőoltáshoz

Kásler Miklós: a sport támogatása a járványhelyzet idején is fontos

A járványhelyzet okozta nehézségek a sportban is jelentkeztek, de a kormány igyekszik segítséget nyújtani a sport minden területén – közölte éves beszámolójában az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottságának keddi ülésén.

Kásler: a jövő év elején lehet vakcina itthon

A jövő év elejére valószínűsítette a koronavírus-vakcinát Magyarországon a parlament népjóléti bizottságában kedden tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós leszögezte: olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.

Szánthó Miklós: A függetlenség napjai

Nap mint nap meg kell küzdenünk a szabadságunkért.

Kásler Miklós: a jövő év elején lehet vakcina itthon

A jövő év elejérevalószínűsítette a koronavírus-vakcinát Magyarországon a parlament népjóléti bizottságában kedden tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós leszögezte: olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.

Kásler Miklós miniszter: “Magyarország támogatja a kultúrát a legnagyobb mértékben”

Az európai országok közül GDP-arányosan Magyarország támogatja a kultúrát a legnagyobb mértékben – hangsúlyozta éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottságának keddi ülésén.