Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fury már a sajtótájékoztatón bevitt egy gyomrost

24
-
  Ma 22:11 Sport

Kemény dolgokat vágtak egymás fejéhez a visszavágó előtt.

Teljes terjedelmében égett egy autó a IX. kerületben

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest IX. kerületében, az Albert Flórián úton. A tűzesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével eloltották a tüzet. Az egység az utómunkálatokat végzi a helyszínen.

Teljes terjedelmében égett egy autó a IX. kerületben

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest IX. kerületében, az Albert Flórián úton. A tűzesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével eloltották a tüzet. Az egység az utómunkálatokat végzi a helyszínen.

Tagadja a kormány, hogy az Emberi Jogok Európai Egyezményének felfüggesztéséről tárgyalt volna

A kormány soha nem tárgyalt olyan előterjesztést, amely az Emberi Jogok Európai Egyezményének felfüggesztésére vagy felmondására irányult volna – áll a Miniszterelnökség csütörtök délutáni közleményében.

Egyre dagad a botrány: többszáz melltartót dobott ki a szemétbe a Victoria's Secret

ContextUs
-
  Ma 21:54 Kultúra

Egy cég tündöklése és bukása a divatvilágban, amikor nem hallja meg a #metoo, a diverzitás és a fenntarthatóság szavát.

Fallout 76 játékosai egy bugnak köszönhetően másolgatják a játék legerősebb páncélját

GameStar
-
  Ma 21:45 Gaming

A Strangler Heart Power Armor a játék legerősebb páncélzata, és ennek megfelelően iszonyatosan nehéz megszerezni. Legalábbis nehéz volt, amíg egyes játékosok el nem kezdték lemásolni azt.

Nem várt fordulat: meglepő név jelentette be, hogy elindul a DK egyik vezető tisztségéért

 Kálmán Olga a korábbi népszerű műsorvezető elindul a DK országos elnökségébe egy tagságért.  A Demokratikus Koalícióban március 1-jén tartanak tisztújítást.   „Találjuk ki Magyarországot!” szlogennel országjárásba kezdett Kálmán Olga. A DK politikusa arról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy feltöltik ezek az…

Száz köbméternyi rönktöbbletet találtak egy fafeldolgozónál

Székelyhon
-
  Ma 21:15 Határtalan

Több napos ellenőrzés zajlott Kovászna megyében az erdészeti kihágások és bűncselekmények megelőzése érdekében. A rendőrök az erdészeti felügyelőség szakembereivel egy háromszéki feldolgozónál a teljes értékesítési láncot vizsgálták, a beszerzéstől a feldolgozáson át az eladásig.

Kamion akadt el egy szűk utcában Szombathelyen

Vaol
-
  Ma 21:12 Megyei

Csütörtökön egy kamion szállított a szombathelyi Síp utcába betonelemeket, a sofőr GPS alapján navigált, ami viszont a szűk és meredek Kilátó utcába navigálta a nehéz beton elemeket szállító szerelvényt.

Kezdődő Eu-csúcs: egyre nagyobb nyomás nehezedik a tagállamok vezetőire

Ismét összeültek csütörtökön az Európai Unió tagállami vezetői, hogy hosszú idő után végre előremozdítsák a következő költségvetés tárgyalási folyamatát, hiszen egyre nagyobb a nyomás rajtuk, ugyanis már csak kilenc hónapjuk maradt a teljes egyetértés elérésére.

Egy nap alatt összegyűlt a pénz Hadházy Ákos 2 milliós bírságára

Kövér László azért büntette meg a képviselőt, mert egy Stop propaganda feliratú táblát lógatott le a házelnök mögé.

Sára Botond: Egy főállású városvezető sem vehet fel fizetést két helyről

A kormányhivatal három ellenzéki polgármester és az egyik főpolgármester-helyettes ellen is eljárást kezdeményez.

Rekordszámú kék bálna gyűlt össze az Atlanti-óceán egyik szigeténél

A bálnavadászati tilalom 1966-os bevezetésekor már igazi ritkaságnak számított egy-egy példány észlelése a Déli-óceánban.

Megnézték, mi történik, ha egy hétig egészségtelen gyorsételeket fogyasztanak

Az egészségtelen, túlságosan feldolgozott, túl sós, cukros, zsíros ételek fogyasztásáról, vagyis az úgynevezett nyugati étrendről egy kutatás megállapította, hogy károsíthatja a hippokampusz nevű agyi terület étvágyszabályozó, túlevést korlátozó funkcióját.

Vettel a Mercedes trükkjéről: Ez egy kormánykerék, nem tolókerék!

Sebastian Vettel is véleményt formált a Mercedes Forma-1-es csapatának trükkös rendszeréről. A német istálló versenyzői a kormány előre-hátra mozgatásával tudják állítani az első kerekek összetartását, Vettel szerint azonban ez nem lehet olyan egyszerű feladat.