Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Életét adta volna katonatársaiért, emiatt veszítette el két lábát is a harci kutya - most kitüntették

SzMo
-
 Tegnap 22:30Állatvilág

Kuno az Al-Kaida ellen harcoló katonákat mentette meg, a Viktória-keresztnek megfelelő medállal díjazták hősiességét.

Lazacok okozhatnak katasztrófát Ausztráliában

Megszökött több tízezer hal egy tűzeset nyomán. A lazacok bekerülve a helyi természetes élővilágba potenciális ökológia katasztrófát okozhatnak.

Katonák fertőtlenítették a kaposfői iskolát

Sonline
-
 Tegnap 21:24Belföld

Kaposvári katonák fertőtlenítették szerdán a kaposfői általános iskolát, ahol a koronavírus miatt a héten három napra tanítás nélküli munkanapot rendeltek el. Szerdán az összes pedagógust letesztelték.

Novák Katalin: a külföldi tb-jogviszonyt is elfogadják az otthonfelújítási támogatáshoz

A külföldi társadalombiztosítási (tb)-jogviszonyt is elfogadják a januárban induló otthonfelújítási támogatás igénylésénél – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

Képek Ernest Shackleton katasztrofális antarktiszi expedíciójáról

Origo
-
 Tegnap 18:29Tudomány

Frank Hurley fényképeit eredetileg egy felderítetlen kontinens tudományos dokumentációjának szánták.

Novák Katalin: Az otthonfelújítási támogatáshoz a külföldi tb-jogviszonyt is elfogadják

A külföldi társadalombiztosítási (tb)-jogviszonyt is elfogadják a januárban induló otthonfelújítási támogatás igénylésénél - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán a Facebook-oldalán. The post Novák Katalin: Az otthonfelújítási támogatáshoz a külföldi tb-jogviszonyt is elfogadják first appeared on Biztosító Magazin | Csok, ny

Izrael az ENSZ BT-hez fordul Irán katonai jelenléte miatt Szíriában

Neokohn
-
 Tegnap 17:09Külföld

Az Iráni Forradalmi Gárda alá tartozó Quds Force különleges egységnek tulajdonított határincidensekkel Teherán megsérti az 1974-es egyezményt – mondja Izrael ENSZ-nagykövete.

Prágában új római katolikus templomot szenteltek fel

A prágai 5. kerületi Barrandov lakótelepen új templomot szenteltek fel, amely a Megváltó Krisztus nevet viseli. A felszentelésen egyedüli magyar prágai szervezetként vett részt az Esterházy János Társulás az Emberi és Keresztény Értékekért, a Szövetség a Közös Célokért tagszervezete.

Eddig több mint 1 100 magyar katona lett koronavírus-beteg

Liner
-
 Tegnap 16:20Életmód

Az ATV beszámolójából az is kiderült, hogy a katonák legnagyobb része már felépült, újra munkába állhatott a fertőzése után.

Havasi Katalin: vonzóvá kell tenni a gyermekorvosi pályát!

Megbecsülést, nagyobb mozgásteret és vonzóbb feltételeket kell biztosítani a házi gyermekorvosoknak, akik az egyik legszebb hivatást végzik – mondta Havasi Katalin. A vásárhelyi doktornő a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) elnökeként mutatkozott be egy online sajtótájékoztatón.

Dr.Havasi Katalin: mindenhol ugyanolyan színvonalú ellátást akarunk biztosítani a gyermekeknek az országban

A Házi Gyermekorvosok Egyesületének új elnöke ma online keretek között beszélt terveiről, a gyermekorvosi praxis jelenlegi állásáról és arról, hogy az egyik legnagyobb kihívást az idős kollégák „pótlása” jelenti.

Gépfegyveres katonák fogtak bevándorlókat egy újszentiváni erdőben

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Katasztrofális a vírushelyzet Bukarestben – állítja egy román hírtelvízió

A bukaresti Matei Bals kórház folyosóján és várótermében oxigénnel kezelt betegekről közölt szerdán felvételeket a Digi24.

Visszaszorulóban a járvány a cseheknél, idehaza is lassult a vírus terjedése

G7
-
 Tegnap 14:52Gazdaság

Csehországon kívül egyelőre csak a járvány fékeződése érzékelhető a visegrádi régióban, bár Lengyelországban még ez is bizonytalan.

Jó napot, mi újság? – dr. Vajer Katalin

TelePaks
-
 Tegnap 14:47Megyei

A maszk elrejti, de a szeme körül összeszaladó nevetőráncok elárulják, hogy mosolyog. Dr. Vajer Katalin mindig így, kedves mosollyal, rendíthetetlennek tűnő nyugalommal és kedvességgel fogadja az érkezőket a Barátság úti gyógyszertárban. Ez alkalommal őt kérdeztük: jó napot, mi újság?..