Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 453 hír

Magyarul is várják a véleményt arról, ki milyen Európában szeretne élni

Hétfő óta él az Európa jövőjével foglalkozó konferencia többnyelvű digitális platformja, de máris megjelentek rajta az első magyar bejegyzések.

Karantén: börtön vagy terápia?

Podcasttel jelentkezik a Bátor Tábor.

Karantén: börtön vagy terápia?

Beol
-
 Ma 16:08Életmód

Podcasttel jelentkezik a Bátor Tábor.

Enyhítettek a karanténon Szlovákiában

Az országban megnyitottak az edzőtermek, az uszodák, a könyvtárak, üzletek, azonban több intézménybe csak negatív koronavírus-teszttel lehet belépni.

Teszteld! Milyen hosszúságú haj illik a legjobban hozzád?

Bien
-
 Ma 15:31Divat

Egy nő egyik legnagyobb dilemmája a haja. Nehéz megtalálni az ideális színt és a hajhosszt, de egy jó fodrász és ez a kvíz segít!

Kvíz: Mi minden történt 2020-ban? A karanténon innen és túl…

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet.

Változókorban: milyen betegségekre kell jobban figyelni?

Menopauzát követően a hormonális változások következtében jellemző módon megnő az esélye egyes betegségek kialakulásának, illetve a meglévő betegségek rosszabbodásának. Összegyűjtöttük, hogy mikre érdemes a leginkább odafigyelni.

Repülési korlátozást vezettek be az oroszok

Korlátozta április 20-24. között a repülést Oroszország a Krím és a Fekete-tenger egy része fölött - derült ki a nemzetközi légügyi értesítési rendszeren (NOTAM) kedden megjelent értesítésből.

Milyen feltételek mellett lehet most hitelt felvenni?

HVG
-
 Ma 13:08Gazdaság

Életünk során többször is kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy külső pénzügyi forrásra van szükségünk egy kitűzött cél megvalósításához – ilyenkor önerő híján a hiteligénylés jöhet szóba megoldásként. Nem mindegy azonban, hogy milyen kölcsönt veszünk igénybe, hiszen a lakossági hitelek folyamatosan változnak, a választék pedig egyre…

Milyen legyen a győri utca?

„Polgármesterként szembesültem azzal, hogy az épülő lakóterületek fejlesztői bizonyos esetekben a profit maximalizálása érdekében olyan zsúfolt területeket hoztak létre, ahonnan számos szükséges funkció kiépítése elmaradt, emiatt élhetetlen utcák jöttek létre. Sok helyen nem épült például járda, vagy nincs parkolási lehetőség. A beköltöző…

Repülési korlátozást vezettek be az oroszok a Krím és a Fekete-tenger egy része fölött

Korlátozta április 20-24. között a repülést Oroszország a Krím és a Fekete-tenger egy része fölött - derült ki a nemzetközi légügyi értesítési rendszeren (NOTAM) kedden megjelent értesítésből.

Milyen változást idézhet elő a mellben a szennyezett levegő?

Egy friss kutatás szerint azoknak a nőknek, akik szennyezettebb levegőjű helyen élnek, általában sűrűbb vagy tömöttebb a mellük, ami a mellrák egyik kockázati tényezője.