Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csaknem kétmilliárddal több forrás 2020-ra a civileknek

Október elsejétől pályázhattak a civil szervezetek a Nemzeti Együttműködési Alap forrásaira, az elérhető összeg az előző évhez képes csaknem kétmilliárd forinttal emelkedett – közölte a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a kedd délelőtti Civil tudomány című, békéscsabai konferencián. Szalay-Bobrovnic

Rövidebb várakozási idők, egyszerűbb díjfizetés a vizsgázó autóvezetőknek

Jelentősen csökkent a várakozás a járművezetői vizsgákra a Közlekedési Alkalmassági Vizsgaközpont létrehozása óta.

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Police
-
  Ma 18:34 Baleset-bűnügy

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 12., k - 18:34 Anyagi káros közúti közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben Balatonlelle térségében.

Három bűncselekmény két órán belül

A kiskunmajsai rendőrök őrizetbe vették azt a helyi lakost, aki a gyanú szerint hajnalban három bűncselekményt követett el – értesült az Objektív Hírügynökség.

Itt a lavinaszezon - két síelő meghalt Ausztriában

Két síelő meghalt, amikor lavina temette el őket Ausztriában. Ők az első halálos áldozatai a szezonnak, amely a szokásosnál egy hónappal korábban kezdődött. A holland sportolókat olyan mélyen temette el a hó, hogy már nem lehetett rajtuk segíteni.

Autóvásárlásban kér segítséget Richard Hammond

Nem könnyű dolog összeállítani a hozzánk és igényeinkhez leginkább passzoló járművet, már az olcsóbb autók extralistája is hosszúra nyúlik, nem is beszélve a színekről és dekorelemekről.

Borbély: Karácsony ne alkalmazzon kettős mércét!

Kiállt az atlétikai világbajnokság mellett Borbély Lénárd csepeli polgármester.

Mit várhatnak a kétfarkúak alpolgármester-jelöltjétől a ferencvárosiak? Megkérdeztük!

Azonnali
-
  Ma 17:59 Vélemény

Milyen együtt dolgozni a kritikusai szerint nehéz természetű Baranyi Krisztinával, és mire számíthatnak a ferencvárosi kutyatartók, ha tényleg alpolgármester lesz? Döme Zsuzsanna, a kétfarkúak ferencvárosi alpolgármester-jelöltje válaszolt az Azonnalinak.

Diablo IV - kiderült, melyik két kaszt érkezik még?

GameStar
-
  Ma 17:55 Gaming

De nem hivatalos részletek bukkantak fel a Diablo 2 Remaster változatával kapcsolatban is.

Két autó ütközött az M3-ason

Nagyfüged közelében, Nyíregyháza felé vezető oldalán történt a baleset.

Árokba sodródott egy autó a 75-ös főúton

Hernyék közelében történt a baleset. Árokba hajtott egy személyautó a 75-ös főúton, Hernyék közelében. A balesetnél a lenti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A raj áramtalanította a gépkocsit.

Diósförgepatonyba költöztettek két magányosan vadászó ragadozót

Parameter
-
  Ma 17:48 Határtalan

A cseh hatóságok elvették a két nősténytigrist a tulajdonosuktól, és megkeresték a szlovákiak Malkia állatmentő parkot, ahol jobb körülmények között élhetnek az állatok „Itt helyezhetők el azok a vadállatok, amelyek már fogságban születtek, és valószínűleg nem maradnának életben, ha szabadon engednék őket. Az állatfarm tulajdonosainak…