Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 422 hír

Baleset történt a 10-es főút pilisvörösvári szakaszán

Oszlopnak ütközött egy személyautó a 10-es főút pilisvörösvári szakaszán, a Fő utcában. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Halálra gázolt egy férfit a vonat a XIV. kerületben

Gázolás miatt késnek a vonatok a váci és az esztergomi vonalakon.

Tiltott prostitúció és 10 baleset történt az elmúlt 24 órában

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Felkavaró film a Turul-szoborról – és a XII. kerület legfeketébb napjairól

„A film egyesek számára felkavaró lehet” – megszoktuk már az ilyen figyelmeztetéseket, mint kis reklámfogásokat, amik azt ígérik, hogy valami rendkívüli izgalomban lesz részünk. A tegnap – január 26-án, este – a közönség elé kerülő film bevezetőjében elhelyezett felirat viszont igazat mond. Első megtekintői közül akadtak, akik nem bírták fél…

Ezekben a kerületben a rendőrök tartanak ellenőrzést a jegyellenőrök mellett

A zsebtolvajlás elleni kampány és a buszsávok ellenőrzése után folytatódik a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közös akciósorozata, amelynek célja, hogy a fővárosiak biztonságosan használhassák a közösségi közlekedés járatait - tájékoztatta a BKK szerdán az MTI-t.

Három baleset is történt kedden Békésben

Békés megyében kedden három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Két autó karambolozott Debrecen külvárosában

Debrecen – A baleset a Böszörményi út és a Békessy Béla utca kereszteződésében történt.

Két autó karambolozott Debrecen külvárosában

Összeütközött két személyautó szerda délelőtt Debrecen külvárosában, a Böszörményi út és a Békessy Béla utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Súlyos Baleset: Darabjaira szakadt egy traktor, miután személykocsikkal karambolozott Csallóközcsütörtöknél

Egy traktor, egy Citroen típusú és egy harmadik személykocsi karambolozott tisztázatlan körülmények között. A traktor ripityára tört, leszakadt az első tengelye, az egyik hátsó kereke, és a motor is a jármű mellett hevert a baleset után. A baleset tényét megerősítette Lelkes István, a járási tűzoltóság igazgatója is, aki elárulta azt is, hogy a bal

Baleset történt az M0-son, óriási a dugó

Öt kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé baleset miatt - közölte az Útinform szerdán reggel a honlapján.

Kisteherautó és gépkocsi karambolozott Sárbogárdon

A baleset a Fejér megyei település Hősök terén történt.

Kilométereken át torlódik a sor: baleset történt az M0-s déli szakaszán

Öt kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé vezető szakaszon baleset miatt – közölte az Útinform szerdán reggel a honlapján.

Két autó ütközött össze a XVII. kerületben

A baleset a Szabadság utca és a Baross utca kereszteződésében történt. Összeütközött két gépkocsi szerda kora délelőtt Budapest XVII. kerületében, a Szabadság utca és a Baross utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. (Katasztrófavédelem)