Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 408 hír

Íme minden idők legjobb 25 karácsonyi dala

24.hu
-
 Ma 07:18Karácsony

Mariah Careyt egyszerűen nem lehet letaszítani a trónról.

Harmadszor kerültek idén padlóra, most online karácsonyi bulikban bíznak

G7
-
 Ma 06:57Cégvilág

A cégek egy része profilváltással alkalmazkodott a járványhoz a rendezvényszervezők piacán, de a legtöbben még így is csak a veszteség minimalizálására játszanak.

Veszélyben a karácsonyi bejgli?

Napi.hu
-
 Ma 06:40Belföld

Nagyon úgy fest, a diótermesztőket hazavágja egy apró kártevő. Az ültetvénytulajdonosok egyelőre tanácstalanul állnak a helyzet előtt. A termés közben vészesen fogy, a dióbél meg drágul.

Várhatóan ekkor dönthet a kormány az idei karácsonyi időszakról

Liner
-
 Ma 05:47Életmód

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egyelőre nem tud pontos dátummal szolgálni, de a következő két hétben talán válaszokat kaphatunk a karácsonyi időszak kapcsán, az azt érintő szigorításokról.

Segélykiáltás - ezt kérik a nyugdíjasok a kormánytól

Az ország egyik legnagyobb idősügyi szervezetével, az ezer klubot és 120 ezer tagot összefogó Nyugdíjas Klubok és Idősek Életet az éveknek Országos Szövetségével nem egyeztetett a kormány az időseknek szóló legújabb idősáv bevezetéséről. 

Karácsonyi ajándékok 5000 Ft alatt a család minden tagjának

A karácsony nem a tárgyakról szól, hanem arról, hogy együtt van a család. Ám az ajándékozás ugyanúgy része az ünnepnek. Adni és kapni is öröm. Válassz olyan karácsonyi ajándékot, amivel örömet szerzel úgy, hogy közben nem költesz sokat. Rengeteg ötletet összegyűjtöttünk a családnak! Ajándékok kisgyerekeknek: Könyvek: Mesekönyv, mint…

Karácsonyig még biztosan kitart a szigor Németországban

December 20-ig meghosszabbítják és új szabályokkal bővítik az intézkedéseket, és ezek mellett még európai síturizmusbojkottot is hirdetne Angela Merkel.

Karácsonyig tartanak a szigorítások Horvátországban

Horvátország újabb szigorításokat léptet életbe.

Horvátországban karácsonyig tartanak a szigorú korlátozások

Déli szomszédunknál korlátozottan, de még lehet mozizni, viszont este tíz óra után tilos szeszes italt árulni. Szlovéniában már szinte teljesen leállt az élet.

Nagy zűr kis karácsonykor – Karácsonyi krónikák: Második rész (2020) kritika

Cinemazing
-
 Tegnap 22:08Film

Karácsony közeledtével a Netflix is igyekszik segíteni a családoknak az ünnepre való hangolódásban. A streamingóriás ezúttal egy korábbi sikerfilmje folytatásával lepi meg a nagyérdeműt, ez a Karácsonyi krónikák: Második rész. A minden év végén tucatjával megjelenő „mentsük meg a karácsonyt” tematikájú gyermekfilmek között igazi felüdülést…

Karácsonyig tartanak a szigorú korlátozások Horvátországban

444.hu
-
 Tegnap 21:56Külföld

Szlovéniában pedig egymilliárd eurós gazdaságélénkítő csomagot fogadtak el.

Online rendezik meg Münchenben a karácsonyi vásárokat

Körkép
-
 Tegnap 21:56Határtalan

A kroonavírus-járvány folyamatosan máskor lehetetlennek tűnő helyzeteket teremt. Münchenben például az idei karácsonyi vásárokat a jelek szerint online rendezik meg.   Az elképzelés szerint az emberek a város weboldalán keresztül megrendelhetik a forralt bort, vagy bármilyen más terméket, amelyet hagyományosan a karácsonyi vásáron…

Koronavírus - Olaszországban legfeljebb tízen ülhetnek a karácsonyi asztalhoz

A tervek között szerepel a külföldről karácsonyra Olaszországba érkezők ellenőrzésének további szigorítása.

Maximum tízen ülhetnek a karácsonyi asztalhoz a kormány tervei szerint Olaszországban

Sajtóértesülések szerint a tervek között szerepel a külföldről karácsonyra Olaszországba érkezők ellenőrzésének további szigorítása is.