Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 186 hír

Karácsony Gergely: Budapest helytállt a koronavírus első két hullámában

Index
-
 Ma 15:45Belföld

Ugyanakkor a tavalyi év működésben elvitt négy Lánchíd-felújításnyi pénzt.

Karácsony Gergely: a következő két-három hét valóban pokolian nehéz lesz

Budapest helytállt a koronavírus-járvány első és a második hullámában, és ez nagyon nagy mértékben a fővárosiak együttműködésének köszönhető – jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester a Covid 2021 ellenzéki vizsgálóbizottság ülésén.

Karácsony Gergely megakadályozza a belvárosi Fidesz ingatlanmutyijait

Kétmilliárdos ingatlaneladást akasztott meg a főpolgármester. Gyanús szereplőknek adna el értékes ingatlanokat a fideszes önkormányzat.

Karácsony: A kormány járványügyi védekezése sajnos megbukott

A főpolgármester szerint Budapest helytállt az első és a második hullámban, viszont most pokolian nehéz hetek következnek.

Karácsony: az elkövetkező néhány hét valóban pokolian nehéz lesz

Budapest helytállt a koronavírus-járvány első és a második hullámában, és ez nagyon nagy mértékben a fővárosiak együttműködésének köszönhető - jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester a Covid 2021 ellenzéki vizsgálóbizottság ülésén pénteken.

Karácsony Gergely: Budapest helytállt az első és a második hullámban

Budapest helytállt a koronavírus-járvány első és a második hullámában, és ez nagyon nagy mértékben a fővárosiak együttműködésének köszönhető -– jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester a Covid 2021 ellenzéki vizsgálóbizottság ülésén pénteken.

A NIS 7,6 milliárd dináros veszteséggel zárta a 2020-as évet

A NIS kőolajipari cég a 2020-as évet 7,6 milliárd dináros veszteséggel zárta és több mint 25 milliárd dinár befektetése volt – áll a mai közleményükben. „A

Karácsony Gergely: a kormány járványügyi védekezése sajnos megbukott

24.hu
-
 Ma 12:38Belföld

Pokoli nehéz két-három hét előtt állunk a főpolgármester szerint.

Hiába sír Karácsony, mint a zálogos tehén – dugig van a főváros kasszája

Összesen 122 milliárdos tartaléka volt Budapestnek 2020. december 31-én. Ez meglehetősen furcsává teszi Karácsony Gergely és helyettese állítását, miszerint novemberre fizetésképtelenné válhat a főváros

Karácsony: Minden járványügyi intézkedést hamarabb hoztunk meg, mint a kormány

A főpolgármester szerint Budapest helytállt az első és a második hullámban.

Karácsony: Budapest helytállt az első és a második hullámban

Budapest helytállt a koronavírus-járvány első és a második hullámában, és ez nagyon nagy mértékben a fővárosiak együttműködésének köszönhető – jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester a Covid 2021 ellenzéki vizsgálóbizottság ülésén pénteken. A fővárosi önkormányzat "bátor, előremutató lépései és a bevonó kommunikáció" talán…

Hiába sír Karácsony, dugig van a főváros kasszája

A balliberális főpolgármester kunyerál és fenyeget, miközben 122 milliárd forintos tartaléka van Budapestnek.

Karácsony Gergely: Orbán Viktor nézzen a budapestiek szemébe, és vállalja, amit tett

– Ha a kormánynak nem kell a nyugati vakcina, adják oda a fővárosnak, és a kerületek majd megoldják – mondta a főpolgármester. Budapest a jövő héten jelenti be a járvány utáni helyreállítási tervét.

Karácsony Gergely eredménytelennek tartja az egyeztetést a kormánnyal

A főváros és a kerületek csütörtökön ültek le egyeztetni a kormánnyal, hogy megállapodjanak a kompenzációról. Karácsony Gergely főpolgármester szerint a főváros 12 milliárd, a kerületeknek 10 milliárd forint bevételtől estek el. Ezért azt kérték, az ellenzéki vezetésű önkormányzatok kapják meg a korábban megígért, de visszavont…

Koronavírus: legutóbb karácsonykor voltak ilyen sokan lélegeztetőgépen

4668 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 419 182 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.