Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bajkai István: Orbán Viktor a jövőre vonatkozólag is ismertette az elképzeléseit

Origo
-
  Ma 10:56 Belföld

A Fidesz országgyűlési képviselője a Heti TV-nek nyilatkozott.

Új-Zéland ellen kezd a magyar női pólóválogatott

Elkészült a női vízilabda olimpiai selejtezőtorna programja.

Horner: A kicsiknek szüksége van a nagyok segítségére

Miután a Racing Point autója nagy port kavart a paddockban, hiszen gyakorlatilag a tavalyi Mercedes, csak rózsaszínben, Christian Horner védelmébe vette őket. A kisebbeknek szüksége van a segítségre.

Megkezdődött Brüsszelben a szkander, de hol van még a vége

Ahogy arra előzetesen számítani lehetett, az EU27-ek vezetői a rendkívüli uniós csúcs első napján csak „bemelegítettek” a késhegyre menő vitára, ami az Unió 2021 és 2027 közötti keretköltségvetésének az elfogadásáról szól. Az Európai Parlament elnöke ugyanakkor arra figyelmeztette a kormányokat, hogy a képviselők megtorpedózhatnak majd…

Zárt kapuk között mérkőzik meg az Előre a Debrecen ellen

Szombaton 18 órakor zárt kapuk mellett fogadja a városi sportcsarnokban az EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE a Debreceni VSC csapatát.

Földi László: rejtett polgárháború van Németországban a migráció miatt

Rejtett polgárháború van Németországban, mert a dzsihadisták merényletei miatt önvédelmi reakcióra lépnek a németek - közölte Földi László, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója pénteken az M1 aktuális csatornán.

Negyedszázada van velünk a Mercedes-Benz Sprinter

autopro
-
  Ma 10:22 Cégvilág

Még az orosz GAZ is gyártotta egy időben, akkora volt rá a kereslet. Szó se róla, ma is kelendő a sok területen bizonyított jármű.

Több száz ujjlenyomat újbóli ellenőrzésével azonosították a 15 évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság elkövetőjét

A Makón és Csongrád megye területén élet- és vagyonelleni, erőszakos bűncselekményeket elkövetők ujjlenyomatainak tüzetes átvizsgálása során sikerült azonosítani a 15 évvel ezelőtti, makói kettős gyilkosság elkövetőjét – mondta a rendőrség főosztályvezetője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján. Petőfi Attila vezérőrnagy, a Készenléti…

Orbán Ráhel egykori iskolája is tiltakozik a Nat ellen

A budapesti Városmajori Gimnázium is beállt a tiltakozók sorába akik nem értenek egyet az Orbán kormány új Nemzeti Alaptanterv bevezetésével. Állásfoglalást tettek közzé. “A Városmajori Gimnázium alulírott tanárai, a Vmg-től mint intézménytől függetlenül tiltakozásunkat fejezzük ki a január 31-én nyilvánosságra…

A zalaegerszegi ellenzék bemutatja, milyen az, ha tényleg foglalkoznak a deviza-károsultakkal

Ez a lényeg
-
  Ma 10:06 Belföld

A helyi fideszesekkel ellentétben a zalaegerszegi ellenzék valóban foglalkozik a deviza-károsultakkal. Programajánló:

Vitelki Zoltán szerint topforma kell majd az életükért küzdő paksiak ellen

Dehir
-
  Ma 10:03 Megyei

Debrecen - A DVSC vezetőedzője úgy látja, csapata kellőképpen felkészült arra, hogy haza tudja hozni a három pontot.

Gyurcsány lépett: konzultációt indít az ellenzéki összefogásról

"Tévedés, hogy az összefogás a pártok ügye. Mert ez mindannyiunk ügye, minden egyes emberé, aki szembenáll ezzel a kormánnyal. Éppen ezért most konzultációt indítunk, megkérdezzük az embereket, hogy milyen összefogást szeretnének 2022-ben" - jelentette ki Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

Szuperantibiotikumot fedezett fel a mesterséges intelligencia a szuperbaktériumok ellen

Rakéta
-
  Ma 10:00 Infotech

Ez volt az első alkalom, hogy az algoritmust hagyták teljesen egyedül kutatni és dönteni, és rögtön átütő sikerrel járt.

Szabadtéri játékok – Csukás Istvántól

Csukás István elsősorban Süsü, vagy Pom Pom, vagy éppenséggel a Nagy Ho-ho-ho-horgász megálmodójaként ismerős. Holott 1980-ban játékgyűjteményt is megjelentetett Az én játékoskönyvem címmel. Csukás István játékoskönvéből szemezgetve, elsősorban eszközt nem igénylő, szabadtéri játékok közül válogatott a moderniskola.hu.…

Uniós tanács: a 2021-es költségvetésben megfelelő tartalékra is szükség van

Az Európai Unió gazdasági és pénzügyi tanácsa (Ecofin) a héten elfogadott álláspontja szerint az unió 2021-es költségvetésének realisztikusnak kell lennie, összhangban kell állnia a tényleges igényekkel, valamint biztosítania kell, hogy megfelelő tartalék álljon rendelkezésre az előre nem látható kihívások kezelésére.