Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karácsony Gergely: Tiborcz István apósa egy statáriális rendelettel megtiltja a Tiborcz-adó kivetését

Tegnap órákat töltöttem a bíróságon, oda citált a miniszterelnök veje, mert róla neveztem el a Tiborcz-adót, egy igazságos és szükséges

Azt akarjuk, hogy minél tovább virágozzon? Így neveljük helyesen pompás karácsonyi kaktuszunkat

Blikk
-
 Ma 14:53Bulvár

Ahhoz, hogy a karácsonyi kaktusz minél tovább virágozzon, káliumra és foszforra van szüksége.

Karácsony előtt kerüljük a meggondolatlan költekezést!

Bármilyen kölcsön felvétele előtt érdemes figyelembe venni a családi költségvetés várható alakulását. A fizetéstől fizetésig élők könnyen bajba kerülhetnek a törlesztőrészletek fizetése terén.

Jaroslav Naď karácsonykor természetes lockdownra számít

Naď szerint a karácsonyi ünnepek alatt az emberek többet lesznek otthon. Igaz, hogy meg fogják látogatni egymást, de arra számít, hogy nem lesz olyan nagy mozgás. „Addig a kormánynak, főleg az oktatási miniszternek ki kell találnia, januártól hogyan juttathatjuk vissza a gyerekeket az iskolákba. Olyan megoldás kell, amelyet a szakemberek is…

Családi karácsony betiltva?

A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat kíván, vallja a kormány, miközben a járványhelyzetre való hivatkozással korlátozza az állampolgárok alapvető szabadságjogait. De nemcsak a korlátozások váltanak ki felháborodást az érintettek körében, hanem az is, hogy óráról órára változó, rendre egymásnak ellentmondó rendelkezések, értelmezések…

Különleges lesz az idei Karácsonyi csiribiri

Metropol
-
 Ma 14:45Bulvár

Évtizedek óta ad ünnepi koncerteket Halász Judit az adventi időszakban a Vígszínházban.

Fürjes Karácsony BKV szerződéséről: "Valaki hazudik!"

Ripost
-
 Ma 14:44Belföld

Miután Karácsony Geregely ma azt írta: „a BKV nem köt buszbérleti szerződést a zavaros hátterű céggel”, Fürjes Balázs megosztotta az október végén aláírt szerződést. „Valaki hazudik!” – írta. A főpolgármester láthatóan azt sem tudja, mi zajlik a fővárosi cégekben.

4 idei karácsonyi film, ami melengeti majd a lelkedet

Nosalty
-
 Ma 14:41Életmód

Kuckózz be az egyik este, és hangolódj a karácsonyra egy szórakoztató filmmel. Összeszedtük a legjobb újdonságokat!

A karácsonyi hangulatért még a tériszonyát is leküzdötte Istenes László

Life
-
 Ma 14:40Életmód

A Mokka műsorvezetője, Istenes László imádja a karácsonyt és az ünnep hangulatát, így már időben elkezdte feldiszíteni az otthonát, a környezét. A szeretet ünnepéért még olyasmit is képes volt bevállalni, ami egyébként rettegéssel tölti el, mivel Laci régóta tériszonnyal küzd.

Karácsony Gergely nem offshore-ozik

A BKV nem köt buszbérleti szerződést a zavaros hátterű céggel, a BKV felszólítása nyomán a cég még kötbért is fizet a fővárosi vállalatnak - közölte oldalán Karácsony Gergely főpolgármester.

Mikor kell feladni a csomagot, hogy biztosan megérkezzen karácsonyig? A Magyar Posta ezt javasolja

Már most sokkal több csomag érkezik a postára, mint tavaly a karácsonyi időszak legerősebb napjain.

Koronavírus - Megszületett a döntés: karácsonykor a települések közötti mozgást is korlátozzák a több fős találkozások…

A koronavírus-járvány miatt december 25-én és 26-án, valamint január elsején is korlátozni fogják Olaszországban a városok, települések közötti mozgást a több fős találkozások megakadályozására - jelentette be Roberto Speranza egészségügyi miniszter szerda délelőtt parlamenti felszólalásában.

6 kreatív karácsonyi projekt ovisoknak

Bien
-
 Ma 14:31Otthon

Az elmúlt héten kontakt miatt karanténban volt a kislányom, úgyhogy minden kreativitásomat be kellett dobnom, hogy lefoglaljam, miközben közösen készülünk az ünnepekre.

Jövő héten dönt a kormány arról, milyen járványügyi szabályozás lesz karácsonykor

Müller Cecília elmondása szerint már nem emelkedik olyan meredeken a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma, mint eddig.

Karácsony Gergely: Tüttő Katáért tűzbe teszem a kezem

A BKV nem köt buszbérleti szerződést a zavaros hátterű céggel, a BKV felszólítása nyomán a cég még kötbért is fizet a fővárosi vállalatnak – közölte Karácsony Gergely főpolgármester szerdán, a Facebook-oldalán.