Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

7856 új koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba Ukrajnában az elmúlt nap folyamán

A Közegészségügyi Központ április 12-i adatai szerint az országban 1 861 105 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig.

Ezért nézz a lábad elé Salgótarjánban: egy kiskutya tűnt már el a mélységben az ellopott fedlapok miatt

Nool
-
 Ma 13:52Belföld

A salgótarjáni Tűzhelygyár mögötti területen sétált Kovács Anita hűséges társával, Kikivel, a tízéves border collie keverék kutyával, amikor a négylábú egy fűvel benőtt, fedél nélküli szennyvízaknába zuhant. Kiki végül ép bőrrel megúszta az esetet, amely után több aknafedelet is visszahelyezett a szolgáltató, míg a többi láthatatlan nyílást a kutya

Koronavírus: jön a belélegezhető gyógyszer

Egy új, MIR-19 elnevezésű koronavírus elleni gyógyszert szabadalmaztak Oroszországban - jelentette be a szert kifejlesztő Szövetségi Orvosbiológiai Ügynökség (FMBA) Immunológiai Intézete. A készítmény meglőzésre és kezelésre egyaránt

Moody's: rekordévet hozott a koronavírus az európai alapkezelőknek, de borús a jövő

Rekordévük volt tavaly az európai intézményi alapkezelőknek, nem kis részben a koronavírus elleni oltási kampányok táplálta befektetői derűlátás eredményeként - áll a Moody's Investors Service hétfőn Londonban bemutatott tanulmányában.

Ebben az országban börtönt kapsz, ha nem mész orvoshoz a koronavírussal

Börtön várja Kambodzsában azokat a koronavírus fertőzötteket, akik nem fordulnak orvoshoz.

Karácsony megemlékezett a koronavírus miatt elhunyt képviselőjükről

A főpolgármester osztotta meg, hogy Lövei Csaba, a Párbeszéd nyíregyházi önkormányzati képviselője és országgyűlésiképviselő-jelöltje vesztette életét a fertőzésben.

Több illegális buli is volt Budapesten, volt aki több mint 20 vendéget látott vendégül

Liner
-
 Ma 13:43Életmód

Sőt, még egy 14 fős együttes is szabályt szegett, amikor közösen egy pincehelyiségben próbáltak, de a rendőrök közbelépett.

Budapestnek az UEFA szólt a kormánydöntésről

24.hu
-
 Ma 13:42Belföld

A főváros ezt megakadályozni nem tudja.

Színészek, akiket megfenyegettek egy szerep miatt

Nem semmi, mit kell kiállnia annak a színésznek, aki bevállal egy igazán gonosz és megosztó karaktert a képernyőn. Te elhiszed, hogy vannak ilyen őrült rajongók?

A kormány nem egyeztetett a fővárossal a nyári foci-EB budapesti mérkőzéseivel kapcsolatban

Gy. Németh Erzsébet szerint „igazolódni látszanak azok baljós feltételezések”, melyek szerint „a kormány azért tervez nyitást és lazítást, hogy az Európa-bajnokságot a fővárosban rendezze meg”.

A kormány nem egyeztetett a fővárossal a labdarúgó Eb budapesti mérkőzéseivel kapcsolatban

Sajnálattal látom, hogy sem a többi európai ország példája, sem a magyar járványügyi szakemberek véleménye, sem Budapest álláspontja nem érdekli a kormányt, amikor a labdarúgásról van szó – írja hétfői közleményében Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes.

J. K. Rowling transzfóbiája miatt Tom Daley kiszeretett a Harry Potter-könyvekből

Humen
-
 Ma 13:22Bulvár

J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője tavaly számos kritikát kapott amiatt, ahogyan a transznemű nőkről beszélt. Az ügyben megszólalt többek között Indya Moore, a Pose című sorozat transznemű főszereplője, Eddie Redmayne, a Legendás állatok és megfigyelésük, valamint Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője. Mindannyian…

Koronavírus: kicselezi-e az oltást az új mutáns?

A brit variánsnak többfajta mutációja is jelen van Magyarországon, köztük valószínűleg olyanok is, amelyek agresszívabban terjednek, mint az eredeti brit változat. Ez vajon mennyire számít rossz hírnek a védőoltások hatékonyságára nézve?