Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 499 hír

Home office: könnyen felborulhat az egyensúly a munka és a magánélet között – Eu-s szabályozás érkezhet?

Blikk
-
 Ma 07:11Külföld

A koronavírus-járvány miatt nagyon sokan saját otthonukból végzik a munkájukat, ami persze, több előnnyel is jár. Ám könnyen előfordulhat, hogy az adott munkaidő nincsen tartva, így sokkal többet dolgozhatnak az emberek, az egyensúly a magánélet és a munka között pedig felborulhat – éppen ezért EU-s szabályozás jöhet ezzel kapcsolatban.

Karácsony előtt két és félszer többen haltak meg Csongrádban, mint a korábbi öt évben

Hódpress
-
 Ma 07:06Megyei

A karácsonyt megelőző héten 138, míg az elmúlt év utolsó hetében 68 százalékkal többen haltak meg Csongrád-Csanád megyében, mint a 2015 és 2019 között az esztendő azonos időszakában. Az Eurostat heti halálozási adatai alapján országosan Békés megyében nőtt legjobban az elhunytak száma 2020 utolsó öt hetében az előző öt esztendő…

Végül jó évet zártak Toronyban – Közösségi színteret és utakat is építettek

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A legutóbbi önkormányzati választások óta mintegy 120 millió forint értékben érkezett támogatás a településre a Magyar falu program keretében, illetve hasznosult korábbról áthúzódó beruházások formájában.

Ködbe borította Karácsony a Lánchidat

Tarlós István szerint a baloldal politikai kommunikációjának kampányeszközévé silányult a Lánchíd felújítása, amelynek kapcsán számháborút folytat a főváros.

EU-s ostor és cukorka a francia köztévéknél

Azt, hogy a sajtó mennyire komikusnak találja ezt a nyomásgyakorlást, mi sem jelzi jobban, mint hogy a Marianne című hetilap is a humor rovatban közölt erről írást. 

Felborulhat a munka és a magánélet egyensúlya home office-ban: EU-s szabályozás jöhet

ATV
-
 Ma 05:34Belföld

Törvényben garantálná az Európai Parlament, hogy az otthonról dolgozók szankciók nélkül lecsatlakozhassanak digitális eszközeikről, vagyis ne legyen kötelező rendelkezésre állniuk a munkaidő lejárta után. A Eurofound alapítvány felmérése azt mutatja, hogy az otthonról dolgozók körében kétszer nagyobb a valószínűsége annak, hogy a heti…

Új közösségi komposztálóhely nyílt meg a Szent István parkban

A Tabán után a pesti Duna-parton is közösségi komposztálóhelyet alakított ki a Főkert civilek segítségével.

Gyalázat: lecsupaszították a fiatalon elhunyt Vivien sírján lévő karácsonyfát

Ripost
-
 Tegnap 22:40Belföld

A szaloncukrokat megették, a díszeket ellopták a makói, fiatalon elhunyt lány, Rácz Vivien sírjáról. Édesanyja 10 ezer forintot ad annak, aki tud valamit a tolvajról.

Lakat alatt a kultúrházak: főleg az idősek szenvedik meg a közösség hiányát

Magyar Hang
-
 Tegnap 20:28Belföld

Van olyan kultúrház-igazgató, akiben a minimális nyitás gondolata is felmerült.

Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes is beszálltak a mémgyártásba

Blikk
-
 Tegnap 20:13Bulvár

Ha az előválasztást nem is sikerült megnyernie Bernie Sandersnek (79), a beiktatáson elvitte a show-t Joe Biden (78) amerikai elnök elől, legalábbis utólag az internetezők körében.

Tarlós István: Karácsony Gergely nem mond igazat

Karácsony Gergely főpolgármester és a városvezetés szándékosan összekeveri a Lánchíd felújítására korábban kiírt bővebb tender büdzséjét a most lezárult közbeszerzési eljárás költségvetésével – mondta az InfoRádiónak Tarlós István.

Teljesen elege lett: visszavonul a közösségi médiától Harry herceg!

Ripost
-
 Tegnap 19:40Bulvár

A herceg szerint torz információt kapnak az emberek a közösségi médián keresztül, ami zaklatássá fajult az utóbbi időszakban.

A jobbikos Jakab Péter már bejelentkezett közös miniszterelnök-jelöltnek

De ha kell, mást is tud támogatni. Legkésőbb október 23-án meglesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje és mind a 106 jelölt, mondta.

Karácsony Gergely is köszöntötte Bereményi Gézát

Budapest díszpolgára ma ünnepli 75. születésnapját.

Üdítőitalt készítenek a kidobott karácsonyfákból

Az ünnepek után rengeteg fenyőfa landol az utcákon Észtországban is, ezek egy része viszont a Saaremaa szigetén fekvő családi cég udvarára kerül, ahol fenyő ízesítésű tonik készül a karácsonyfák ágaiból.