Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 215 hír

LMP-Párbeszéd egyesülés: Ungár komoly felvetésnek tartja Karácsony javaslatát

Komoly felvetésnek tartja Ungár Péter Karácsony Gergely Mozgó Világban megjelent mondatait az LMP és a Párbeszéd egyesüléséről. Erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt az LMP országgyűlési képviselője.

Élőben hívta adásba a köztévé riportere Karácsony Gergelyt

Az M1 munkatársa előbb beugratni próbálta a főpolgármestert.

Karácsony szerint újra összeállhatna a Párbeszéd és az LMP, az LMP szerint ez előremutató

Egy csomó olyan ok már megszűnt, ami a Párbeszéd és az LMP különállását indokolta - véli a Párbeszéd társelnöke.

Környezetbarát Mercedes-buszokat adott át Karácsony Gergely

Új Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbuszok állnak forgalomba Budapesten, az első tizenhat leszállított járművet Karácsony Gergely főpolgármester adta át hétfőn.

Fordulat: Karácsony egyesítené az LMP-t és a Párbeszédet?

Karácsony Gergely „azon spekulál’’, hogy hét évvel a pártszakadás után „két fél zöldpárt helyett” újra „egy egész” legyen Magyarországon. Erről a főpolgármester a Mozgó Világnak adott interjújában beszélt.

Frei Tamás volt karácsony sztárja

VG
-
  Ma 17:54 Kultúra

A legkeresettebb könyvek listájának első helyét decemberben is az egykori televíziós riporter, Frei Tamás kalandregénye érdemelte ki.

Karácsony Gergely váratlanul meghívót kapott a közmédiába

Miután szombaton híre kélt, hogy a kormánypárti politikusokkal ellentétben Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta nem járt a közmédiában, váratlan fordulat történt. Fotó: MTI/Kovács Tamás Az Index írta meg, hogy az M1 riportere élőben hívta meg kedd estére a főpolgármestert az adásba, aki azt felelte, bár van már programja,…

Élőben hívta meg a műsorba Karácsony Gergelyt a köztévés riporter

Budapest főpolgámestere igent mondott, bár már volt programja. De azt inkább lemondja.

Karácsony lemondja a programját, hogy eleget tehessen a köztévé hívásának

Index
-
  Ma 17:00 Média

BKV-buszátadón került elő a főpolgármester tévészereplésének kérdése.

Nagy nehezen behívták Karácsonyt a közmédiába

Az M1 riportere azt mondta, hogy a csatorna kereste stúdióvendégnek, erre Karácsony Gergely azt válaszolta, hogy nem találták meg. Kedd estére meghívták.

Karácsony: új Mercedes buszok állnak forgalomba Budapesten

Új Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbuszok állnak forgalomba Budapesten. Az első tizenhat leszállított járművet Karácsony Gergely főpolgármester adta át hétfőn.

Karácsony szerint újra összeállhatna a Párbeszéd és az LMP, az LMP szerint ez előremutató

A nagy szakítás után a nagy kibékülés jöhet a Párbeszéd és az LMP között: erről beszéltek az Azonnalinak párbeszédes és LMP-s politikusok is, akik nyitottnak mutatkoztak arra, hogy ismét valamilyen szorosabb együttműködés jöjjön létre a két zöldpárt között. De mi lesz akkor a Párbeszéddel egyre inkább összenőtt MSZP-vel? Ezt is megkérdeztük.

Meglepetés! - Karácsony Gergely és Dobrev Klára

Klubrádió
-
  Ma 16:25 Vélemény

A főpolgármester okozta a legnagyobb meglepetést a politikusok közül az embereknek, még a kormánypárti szavazóknak is. Dobrev Klára követi őt az Idea Intézet felmérése alapján.

Ezek az új Mercedes buszok szállítják majd az utasokat Budapesten, Karácsony Gergely már kipróbálta

Új Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbuszok állnak forgalomba Budapesten, az első tizenhat leszállított járművet Karácsony Gergely főpolgármester adta át hétfőn.

Karácsony kabinetfőnöke: „Lehet fenntartható módon olimpiát szervezni”

Huszonhét évesen lett főpolgármesteri kabinetfőnök. Mi lesz a Ligettel, az atlétikai centrummal, a főváros és az agglomeráció közlekedésével, és hogyan áll az új városvezetés terveihez a kormány?