Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szívszorító történet: 40 év keresés után talált rá eltűnt gyermekére a házaspár

Blikk
-
 Ma 17:23Külföld

Nagy találkozás – negyven éven át kereste eltűnt gyermekét egy ír házaspár.

Vízkereszt: jeges vízbe merültek az ortodox keresztények

Képgalériánkban ortodox keresztények dacolnak a jeges vízzel és merítkeznek meg benne vízkereszt alkalmából Oroszországban és a volt szovjet tagállamokban. 

Megtámadja a törvényt a keresztény fotós

Médiapiac
-
 Ma 17:00Média

Megtámadja az állam diszkrimináció ellenes törvényét egy keresztény fotós, mert szerinte az olyanra kényszerítené, ami ellenkezik vallási meggyőződésével.

Karácsony két kézzel szórja Budapest pénzét

Nehéz mit kezdeni azzal, hogy a városvezetés most a tehetetlenségéről tesz vallomást, beismerést – fejtette ki Fürjes Balázs.

Az ügyben eljáró bírónő szerint nemhogy nem jogsértő, hanem kifejezetten jópofa a Népszava kereszténygyalázó karika…

A felperes, dr. Vejkey Imre KNDP-s képviselő indítványát úgy utasította el a Fővárosi Törvényszék, hogy ő maga fel sem szólalhatott a tárgyaláson.

Tényleg karácsonyi film lesz a Pókember 3. része?

Promotions
-
 Ma 16:16Film

A nemrég napvilágra került lesifotók arra engednek következtetni, hogy a Marvel Univerzumhoz tartozó Pókember 3. része egy karácsonyi film lesz.

Döbbenet: egyetlen Insta-poszttal 100 és 270 millió között keresnek ezek a sztárpárok

A koronavírus-járvány bebizonyította, hogy érdemes több lábon állni. Ezek a sztárpárok már korábban rájöttek erre, és közösségi oldalukkal szinte többet keresnek, mint a szerződéseikkel.

Kigyulladt a karácsonyfa egy XI. kerületi lakásban

Kigyulladt a karácsonyfa egy társasház földszinti lakásában, a XI. kerületi Brassó úton. A lakó a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta a tüzet. Az egység jelenleg átvizsgálja a lakást. Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Holnap vezetik be tőzsdei kereskedésbe az AutoWallis tőkeemelésből származó részvényeit

Holnaptól vezetik be a tőzsdei kereskedésbe az AutoWallis tavaly év végi tőkeemeléséből származó részvényeit.

Varga Judit szerint nálunk korlátozzák a keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket 

Sokkoló hírt kell közölnünk az olvasóval: a keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését. Nem mi találtuk ezt ki, nálunk kompetensebb személy, Varga Judit osztotta meg ezzel kapcsolatos meglátásait a Facebookon. Az igazságügyi miniszter azt állítja, hogy személyes tapasztalata is van…

Igazi karácsonyi hangulat az ünnepek után is – Dash & Lily sorozatkritika

f21
-
 Ma 15:36Kultúra

A Dash & Lily jól visszahozza a karácsony hangulatát.

Ennyit kerestek az e-sportolók 2020-ban

A sakkvilágbajnoki címvédő Magnus Carlsen bizonyult az e-sport legjobban kereső játékosának 2020-ban. A 30 éves norvég versenyző az interneten zajló pénzdíjas eseményein, mindenekelőtt az általa szervezett internetes nemzetközi tornákon 510 587 dollárt (nagyjából 150 millió forint) keresett tavaly – írta az insidethegames.biz. A…

E-sport: a korábbi sakkvilágbajnok keresett a legjoban az elmúlt évben

A sakkvilágbajnoki címvédő Magnus Carlsen bizonyult az e-sport – a versenyszerűen űzött számítógépes játékok mellett a sakkot is magában foglaló elektronikus sport – legjobban kereső játékosának 2020-ban. A 30 éves norvég versenyző a világháló pénzdíjas eseményein, mindenekelőtt az általa életre hívott internetes nemzetközi tornákon…

E-sport: a korábbi sakkvilágbajnok keresett a legjobban az elmúlt évben

A sakkvilágbajnoki címvédő Magnus Carlsen bizonyult az e-sport – a versenyszerűen űzött számítógépes játékok mellett a sakkot is magában foglaló elektronikus sport – legjobban kereső játékosának 2020-ban. A 30 éves norvég versenyző a világháló pénzdíjas eseményein, mindenekelőtt az általa életre hívott internetes nemzetközi tornákon…

Kórházban töltötte a karácsonyt, most az ápolók segítségével megkérte a barátnője kezét

HVG
-
 Ma 15:17Életmód

A férfi régóta tervezte a lánykérést, az egészségügyi személyzet pedig segített, hogy a terv valóra válhasson.