Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 377 hír

Apák napi online kampányt indít a Dreher

Az anyák napjával szemben az apák napja ünneplése még kiforratlan hazánkban. A Dreher júniusi online kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet a jeles nap fontosságára és segítse az ünneplés hagyományainak

Gyurcsány-ellenes operatív törzs, orra bukó Karácsony, Hitlerhez hasonlított Vadai Ágnes

Sűrű sajtótájékoztatóban foglalta össze Kocsis Máté a debreceni frakcióülés velejét.

Börtönbüntetést kért az ügyészség Nicolas Sarkozy-re a 2012-es kampánya miatt

Hat hónap letöltendő és hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kért csütörtökön az ügyészség Nicolas Sarkozy-re – adta hírül az Mti.

Hvg.hu: Furcsa szervezet szállt be szórólapokkal a Karácsony elleni dugókampányba

A Pesti Fiatalokért Egyesület céljai között van a sport és a környezettudatosság, de az már nem jó, ha egy politikusnak ki kéne szállni az autóból és gyalogolni.

Budapesti útdíjért kampányol a Levegő Munkacsoport

Karácsony Gergelynek címzett petíciót indított a Levegő Munkacsoport, amelyben az útdíjak személygépjárművekre való kiterjesztését sürgetik. 

Felszólították Karácsonyt a közlekedési káosz megszüntetésére

Az Magyar Autóklub arra kéri a főpolgármestert, hogy rendezze a budapesti közlekedési zűrzavart, ami az elmúlt hetekben a fővárost terhelte.

Indul a Magyar Kerékpárosklub győri kampánya, amelyben nyerhetsz is

Ugytudjuk
-
 Ma 16:31Megyei

Június és júliusban Győr lakói és cégei mutathatják meg, mennyire bringabarátok. A hétköznapi bringásoknak Inkább bringázz, Győr! címmel nyereményjátékot, a helyi cégeknek workshopot szervez a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz a munkába! idei, havonta más-más városra fókuszáló kampányában.

Hatalmas nemzetközi találkozókat lódított Karácsony Gergely, de kiderült, senkivel sem találkozott

Origo
-
 Ma 16:31Belföld

Gyurcsány Ferenc jelöltjéről napi rendszerességgel derül ki, hogy nem mond igazat.

Azonnali válságkezelő intézkedéseket javasol a Magyar Autóklub Karácsonynak

A nyílt levélben kiemelték: egyetértenek az élhető város koncepciójával, de nem úgy, hogy más közlekedők kárára aránytalan mértékben előnyben részesítik a kerékpárosokat.

2024 karácsonyán már magyar lazacot ehetünk: Zalából érkezik

Intenzív, szárazföldi (vagyis tengervizet nem igénylő) lazactenyésztésbe kezd a Zalmon Kft. Zalaegerszegen, a következő év elején induló fejlesztésre a cég közel 3 milliárd forint uniós támogatást nyert el. Sagyibó Viktor, a Zalmon Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója a Portfolio-nak elmondta: a speciális lazacfarm nem csupán Magyarországon, de a

Karácsonyt petícióban kérik a dugódíj bevezetésére

Karácsony korábban még dugódíjat ígért, most viszont petícióban kell kérni a főpolgármestertől, hogy foglalkozzon az üggyel.

Böcskei: Ne arról szóljon a kampány, hogy kétharmad híján hogyan tudna kormányozni az ellenzék!

Böcskei Balázs politikai elemző pozitívan értékeli az ellenzék egyeztetésre bocsátott közös programját és megengedő a Jobbik kiszavazásával szemben.