Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hétfőtől kéthetes karantén vár a Nagy-Britanniába érkezőknek

Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a külföldről Nagy-Britanniába érkezőknek. A brit kormány indoklása szerint az intézkedés célja annak megakadályozása, hogy az immár visszavonulóban lévő nagy-britanniai koronavírus-járvány a külföldről behurcolt fertőzések miatt ismét fellángoljon. A brit turisztikai ágazat ugyanakkor élesen bírálja az…

Oroszországban is két Forma-1-es verseny lehet

F1világ
-
  Ma 10:27 Forma1

Nyitottak a Forma-1-es Orosz Nagydíj szervezői arra, hogy két versenyt rendezzenek Szocsiban.

Megtették - valami olyasmi történt az éjjel a Balatonon, ami idén még nem volt

Tér vissza az élet a Balcsira is: az IRF Ventilo 28-as katamarán nyerte az év első hivatalos vitorlásversenyét, az Ezüst szalag éjszakai túraversenyt a Balatonon.

Koronavírus: kéthetes karanténba kell vonulniuk hétfőtől a Nagy-Britanniába érkezőknek

A brit turisztikai ágazat és a légitársaságok azonban élesen bírálják a tervet. Pert is fontolgatnak.

Eseménydús volt a nyár első szombatja a tűzoltók számára

Haon
-
  Ma 10:20 Baleset-bűnügy

Szivárgott a gáz, égett a gaz, autók ütköztek, a tűzoltók tették a dolgukat, rendőri intézkedésekre is sor került szombaton.

„Ahogy szépen lassan beleszoktunk az új helyzetbe, úgy fogunk szépen lassan visszatérni a régi kerékvágásba is” – k…

Parameter
-
  Ma 10:20 Határtalan

RN: Mit gondolsz, milyen társadalmi változásokat fog előidézni a világjárvány? PD: Attól tartok, hogy most mindenki fogadkozik, hogy mennyi jó dolgot megtart ebből az időszakból, aztán, ahogy szépen lassan beleszoktunk ebbe az új helyzetbe, úgy fogunk szépen lassan visszatérni a régi kerékvágásba is. Talán az elején lesz egy kis…

Két csodás „hangbirtokos”

Klubrádió
-
  Ma 10:18 Vélemény

Két olyan művésznő is vendége volt a csütörtöki Ötösnek, akiket nemcsak tehetségük és sokoldalúságuk okán, de hangjuk alapján is azonnal felismerhetünk. Béres Ilonát születésnapján köszöntöttük, Harcsa Veronika jazzénekesnőt pedig 15 éves énekesi pályafutása alkalmából hívtuk telefonon, csütörtök délelőtt.

"Nem számít, hogy mekkora sztár voltál" - Asztalosnak állt a híres magyar zenész

Varga Ferit a 2005 őszén indult és 2006 tavaszán véget ért Megasztár harmadik szériájában ismerte meg az ország. Rúzsa Magdi mögött a második helyen végzett, ő lett a tehetségkutatóban az év férfihangja.

9916-an vannak hatósági házi karanténban Magyarországon

Alon
-
  Ma 10:16 Megyei

Az aktív fertőzöttek 1183-an vannak.

Jó fejek lennének a kínaiak – akár mások kárára

Kína “globális közkinccsé” tenné az új típusú koronavírus elleni oltóanyagot, amikor a vakcina sikeres kutatást és klinikai teszteket követően készen áll majd az alkalmazásra – jelentette ki Vang Cse-kang kínai tudományos és technológiai miniszter vasárnapi sajtótájékoztatóján Pekingben. A miniszter hangsúlyozta továbbá, hogy szorosabb…

két brutális MMA-KO – amikor tényleg lekapcsolják a villanyt

NSO
-
  Ma 10:07 Sport

A magyar idő szerint vasárnap hajnalban, a UFC égisze alatt rendezett Las Vegas-i MMA-gála két olyan kiütést is hozott, amikor a vesztes fél magatehetetlenül zuhant a padlóra ellenfele állra mért ütésétől.

Két román autós bukott le a nagylaki határnál

Egyikük autójára a németek, a másikéra az olaszok adtak ki körözést.

A járvány hatalmas károkat okozott, de van más is, ami nagy veszélyt jelenthet a magyar munkahelyekre

Portfolio
-
  Ma 10:02 Vélemény

Csütörtökön rendeztük meg a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös online szakmai konferenciájának, a Járműipar 2020-nak a második felvonását, amelynek keretében a koronavírus-válság sújtotta hazai járműipar helyzetével, kihívásaival és az Ipar 4.0 megoldásainak a jövőjével kapcsolatban nem csak az iparág…

Gyerekként két évig ágyhoz kötve élt, de sikerült a csúcsra érnie

Origo
-
  Ma 09:58 Zene

Több mint 60 éves karrierje alatt már 150 milliónál is több lemezt adott el a most 80 éves Tom Jones.

Nyugat-Európából lopott többmilliós autókkal bukott le két román sofőr a magyar határnál

Szombaton kora délután egy román nő próbálta Nagylaknál elhagyni az országot, de a határellenőrzésnél kiderült, hogy az olasz rendszámú Audi Q5-ös kocsit, amit vezetett, az olasz rendőrség körözi - írja a police.hu.