Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 348 hír

Országos szűrés, több tesztállomás, leterhelt önkormányzatok

Izsa./Komárom. A tömeges tesztelés a szokottnál is nagyobb hatásfokon folytatódik. Bevezették az előzetes regisztráció lehetőségét a tesztelésre, mely az első tapasztalatok szerint sikeresnek bizonyult – persze ez a rendszer sem mentesült a műszaki problémáktól – és a jelen szabályok szerint még több tesztállomással, az önkormányzatok…

Férfi röplabda Magyar Kupa: a Kaposvár a harmadik elődöntős

Harmadikként a Fino Kaposvár jutott elődöntőbe a férfi röplabda Magyar Kupában, miután a negyeddöntő szerdai visszavágóján is 3:0-ra győzte le az NB I-es MÁV Előre Bericap együttesét – írja az MTI.

Fény derülhet a Hunyadi-család származására - Fehérváron azonosíthatják be Mátyás király csontjait

Corvin János horvátországi sírjának feltárásával Mátyás király csontjai is azonosíthatóvá válhatnak - erről beszélt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban.

Férfi röplabda Magyar Kupa – A Kaposvár a harmadik elődöntős

Harmadikként a Fino Kaposvár jutott elődöntőbe a férfi röplabda Magyar Kupában, miután a negyeddöntő szerdai visszavágóján is 3-0-ra győzte le az NB I-es MÁV Előre Bericap együttesét.     A mezőny legeredményesebb játékosa a kaposvári Horváth Kristóf volt 12 ponttal.    A somogyiak a négy között a Kecskemét-MAFC párharc…

Járványköltségvetés: idén is garantált Fehérvár hitelfelvétel nélküli, stabil gazdálkodása

Székesfehérvár polgármestere járványköltségvetést írt alá a Városházán, 75 milliárd forint főösszeggel, amiből 21 milliárd forint az önkormányzat saját bevétele, működésre 30 milliárd, fejlesztésekre pedig több mint 40 milliárd forintot számolva. A büdzsé összeállításában a város működtetésének biztonsága, a járvány elleni védekezés, a város…

Ismét vereséget szenvedett a Kaposvári KK

Újabb vereséggel folytatta szereplését az NB I./A csoportos férfikosárlabda-bajnokságban az Oroszlányban pályára lépő Kaposvári KK együttese, amely Hendlein után Jukic-ot is elvesztette sérülés miatt.

Akit a dal nem hagy el – Címlapinterjú Molnár Ferenc Caramellel

Tizenöt éve a pályán… A kiadvány 2021/3. számának interjúja.

Az EU-s támogatásokért aggódik a moldovai elnök, ezért előrehozott választásokat sürget

Elhárulhatnának az akadályok a Moldovának szánt európai uniós segélyek folyósítása elől az időközi választásokkal, érvel az államfő.

Ma ünnepelné születésnapját Molnár Csilla

Kaposváron született, Fonyódon, egy vendéglátós családban nevelkedett, kozmetikus szeretett volna lenni. Komoly tervei voltak, ám egy szépségverseny miatt végül végett vetett az életének. Molnár Csilla 52 éves lenne. 1986. július 16. A temetés. Minden ugyanolyannak tűnik, mint egy szokás nyári napon. Szikrázó napsütés és forróság. A város a

Lemondott a Drónpilóták Országos Egyesületének zichyújfalui elnöke

Feol
-
 Ma 18:00Megyei

2021. január elsejétől jelentős mértékben szigorodtak a legális drónozás szabályai hazánkban. A törvény elfogadását követően nem sokkal a Drónpilóták Országos Egyesületének (Doe) elnöke, Pál Károly beadta lemondását.

Molnár Andi lesz a vadonatúj Toyota Yaris márkanagykövete

Molnár Andi természetes könnyedsége, vidámsága, életszeretete, kifinomultsága és megkapó szerénysége nagy hatással volt a Toyotára.

Országos tesztelés 2021: Keleti körképünkben Kassa, Szepsi, Pelsőc és Rozsnyó

Összegyűjtöttük az országos tesztelés januári fordulójával kapcsolatos legfontosabb információkat olvasóinknak, ezúttal Kassáról, Szepsiből, Pelsőcről és Rozsnyóról. 

Országos tisztifőorvos: az oltásnál továbbra is előnyt élveznek az egészségügyi dolgozók

Továbbra is előnyt élveznek az egészségügyi dolgozók a koronavírus elleni védőoltás beadási rendjében - mondta az országos tisztifőorvos a pandémia elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Tehetséges rajzosok versengtek az egri Eventus országos rajzversenyén

Idén harminc tehetséges, jó látásmódú diák jutott az egri Eventus művészeti középiskola országos rajzversenyének döntőjébe. A verseny jó hangulatban, a járványügyi szabályok betartásával, két napig zajlott.