Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ellentétes jóslatok a hazai nagyvállalatok idei várakozásairól 

A hazai nagyvállalatok bevétel és profit szempontjából is komoly visszaesésre számítanak idén - közölte saját felmérésére hivatkozva a K&H Bank. Ez a megállapítás azért érdekes, mert a PwC három hete kijött éves vezérigazgatói hangulatjelentése enyhén pozitív várakozásokat jelzett. 

Exatlon-Dani a kiesése után elmondta, miért hajtott nagy előnyre a pályán Balázs ellen

Móricz Dani és Suti András hétfő reggel ellátogatott a TV2 stúdiójába a Mokka meghívására, ahol beszéltek a kiesésük kapcsán.

IDEA: 4 százalék az egyesült ellenzék előnye a Fidesz-KDNP-vel szemben

Március 26-31. között készített közvélemény-kutatást az IDEA Intézet, mely szerint az együttműködő ellenzéki pártok (a DK, a Momentum, a Jobbik, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd) közös listája 4 százalékponttal vezet a Fidesz-KDNP listájával szemben a biztos szavazó pártválasztók körében. Felmérés: tovább gyengültek Orbánék, az ellenzéki…

Fehéroroszországban őrizetbe vették az egyik ellenzéki párt vezetőjét

A fehérorosz hatóságok őrizetbe vették a legrégebbi ellenzéki párt vezetőjét, Rihor Kasztuszjeut - közölte kedden a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

Ha félszavakból megérted a másikat, az még csak egótámogatás: milyen a jó beszélgetés?

Mire eljutottam oda, hogy tudok beszélgetni másokkal, és tudom, mik a jó beszélgetés ismérvei, alig maradt ember, akivel beszélhetnék.

Őrizetbe vették a legrégebbi fehérorosz ellenzéki párt vezetőjét

Az őrizetbe vétel oka nem ismert, a hatóságok nem adtak róla tájékoztatást.

Az aggodalmak ellenére kezelés után az óceánba engedi a fukusimai atomerőmű radioaktív vizét a japán kormány

A japán kormány kedden úgy döntött, hogy a helybeliek és a szomszédos országok aggodalmai ellenére a sérült fukusimai atomerőműben felgyülemlett radioaktív vizet kezelés után a tengerbe engedik.

Kulcsfontosságú a bankkártyaolvasó terminálok ellenőrzése

Amikor egy üzlet vagy szolgáltató zárva tart, nem kapcsolja be a POS terminálját, ami a nyitáskor komoly fennakadásokat okozhat majd a kártyaelfogadásban. Ez azért is kiemelt probléma, mert 2021 január 1. óta kötelező elektronikus fizetést biztosítani minden olyan kereskedelmi vagy szolgáltató egységben, ahol online pénztárgép található.

Ezzel az egyszerű trükkel enyhíthető a koronavírus elleni vakcina utóhatása

Life
-
 Ma 10:00Egészség

A koronavírus elleni védőoltás után gyakran jelentkezik az oltás helyén enyhe fájdalom, viszketés. Ám ez könnyen csillapítható!

Ennek a desszertnek szinte senki sem tud ellenállni: banán split

A banán split egy ízig-vérig amerikai desszert, amit bárki el tud készíteni. Egy banánt hosszában ketté vágunk (innen ered a neve is, ugyanis a split hasítást jelent). Egy nagyobb fagyis tálra tesszük, majd következhet a fagylalt. A hagyományos recept szerint három gombóc kell: egy vanília , csokoládé, valamint eper kerül felszolg

Conor McGregor lefújta a bunyóját, mert bepöccent ellenfelére, aki számon kérte az ír jótékonysági ígéretét

Player
-
 Ma 09:57Sport

Valószínűleg csak a szokásos McGregor féle Twitter-őrület, de az ír szerint nem fog bunyózni Dustin Poirierrel.

Zalakaros polgármestere: „A támogatás nem elegendő”

A koronavírus-járvány azonban mint mindenhol, hazánkban sem kedvezett a turizmus alakulásának, és különösen megsínylik ezt a Zalakaroshoz hasonló települések, amelyek arculatához és bevételi forrásához szorosan kapcsolódik a belföldi turizmus.

„Ha nem változik a fókuszunk, a szakadékok csak tágulni fognak”

A pandémia az összes aktuális válságtünetet egyesítette, nagy feladat elé állítva a világ gazdasági és politikai vezetőit. Ez még aktuálisabbá teszi Blair Sheppard Tíz év múlva itt az éjfél című, magyarul is megjelent könyvét, amelyben a szerző azokról a krízisekről ír, amelyekkel tíz éven…

Őrizetbe vették az egyik legismertebb ellenzékit Belaruszban, a KGB fogdájába szállították

A nemzetbiztonsági szolgálat főnöke korábban azt mondta, keményen fellépnek az ország megingatására irányuló bármilyen kísérlet ellen.