Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mutatjuk! Ennyi lehet a minimálbér február 1-től

Blikk
-
 Ma 15:31Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) készíti el a bérmegállapodás tervezét, amelynek értelmében február 1-jétől a minimálbér és a garantált bérminimum 4 százalékkal emelkedhet, minderről a felek hétfőn döntenek - mondta el a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórum (VKF) szerdai ülését követően a…

Riadót fújt a Spar: üvegdarab lehet ebben a termékben

Üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a gyártó Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, hogy visszahívja az egyik konzervjét - erről a Spar tájékoztatta a vásárlókat. A Spar arról tájékoztatja vásárlóit, hogy üvegdarab

Dr. Novák Hunor bevallotta, nagyot tévedett a koronavírussal kapcsolatban

Life
-
 Ma 15:30Egészség

A gyermekorvos gyakran fogalmaz meg erős kritikát a hagyományos egészségügyi módszerekről és terápiákról, és ha kell, vitába szál neves szakértőkkel is. Dr. Novák Hunor viszont ha téved, azt beismeri, ahogyan most is. Rájött ugyanis, hogy alábecsülte a koronavírust.

Szétcsaptak a buszsávhuszárok között a zsaruk

A buszsávok szabálytalan használóit büntették a rendőrök a fővárosban.

Portugál kormányfő: Aki megsérti a jogállamiságot és az alapvető európai értékeket, nem lehet az EU tagja

HVG
-
 Ma 15:22Belföld

Jobbról és balról is támadták a portugál miniszterelnököt, aki a portugál elnökség programját mutatta be az Európai Parlamentben. António Costa igazságos, zöld és digitális Európáért szeretne dolgozni, amelynek erős a szociális pillére. Ezen túl elkötelezett a jogállamisági értékek védelme mellett.

Egyre több információ bukkan fel a Honor V40-nel kapcsolatban

Persze errefelé az érdekel mindenkit a leginkább, hogy végül lesz-e Google vagy sem.

Országos tesztelés, állam- és kormányfő közötti viszályok – Mi történik Szlovákiában?

A napokban Szlovákia kormánya bejelentette, hogy a koronavírus megállítása érdekében a teljes lezárás és az országos tesztelés kombinációja mellett döntött.

Megkezdődött a Klubrádió és az NMHH közötti per, a frekvenciapályázatot felfüggesztették

múosz
-
 Ma 15:12Média

A Klubrádió azonnali ideiglenes bírói jogvédelmi intézkedést kért annak érdekében, hogy február 14. után akkor se némítsák el, ha addigra nem születik jogerős ítélet a perben, amit azért indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ellen, mert a Médiatanács nem hosszabbította meg a rádió lejáró médiaszolgáltatási jogosultságát – írja a Média1.…

Hatásos lehet a Pfizer vakcinája a mutáns koronavírussal szemben is

A Pfizer és a BioNTech szerint ugyanolyan hatásos lehet az általuk fejlesztett vakcina a briteknél azonosított új, agresszív vírustörzzsel szemben is – írja a CNBC.

Négy százalékos lehet a minimálbéremelés február 1-jétől

Budapest – Az Innovációs és Technológiai Minisztérium készíti el a bérmegállapodás tervezét, amelynek értelmében február 1-jétől a minimálbér és a garantált bérminimum 4 százalékkal emelkedhet, minderről a felek hétfőn döntenek .

Kezd látszani, hogyan lehetne mobilalkalmazásokkal megkönnyíteni a nyaralást

G7
-
 Ma 15:02Életmód

Nehéz eligazodni a ki- és beutazási szabályok káoszában, a negatív teszteredmények és az oltási bizonyítványok tárolása mellett ebben segíthetnek az applikációk.

Négy százalékos lehet a minimálbéremelés február 1-jétől

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) készíti el a bérmegállapodás tervezetét, a felek erről hétfőn döntenek.

Okostelefon a nagyszülőknek? Nem lehetetlen! Így tanítsuk meg őket profi fotózásra

Blikk
-
 Ma 14:54Bulvár

A nagyi nemrég kapott egy okostelefont, és még nem igazán tudja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a készülék kamerájából. A szenior telefon-gyártó, a Doro tippjeinek köszönhetően könnyedén megtaníthatjuk a nagyszüleinket, miként válhatnak profi fotóssá a mobil segítségével. A végeredmény pedig: lélegzetelállító fotók és lenyűgözött…