Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megérkezett az első villamos a tram-train-re

Hódpress
-
 Ma 17:10Megyei

Megérkezett az első villamos a tram-train vonalára. Igaz, ez még csak a szegedi próbavillamos, amivel tesztelni fogják a vásárhelyi szakaszt. A Vásárhelyi Televízió helyszíni beszámolója a híradóban, este fél 6-tól!

Szájer ügy: megtiltották a kormányoldali politikusoknak, hogy nyilatkozzanak  

Nyilatkozatstop van a lemondott EP-képviselő rendőrségi ügyéről. Információink szerint a kormányzat tagjainak megtiltják, hogy Szájer József ügyéről nyilatkozzanak. Kormányközeli forrásunk megerősítette, hogy központi utasítás értelmében minden az üggyel kapcsolatos megkeresést vissza kell utasítaniuk.  A Fidesz, amelynek Szájer…

Meghosszabbították Rékasi Tibor Telekom vezér szerződését

A Magyar Telekom Igazgatósága mai ülésén Rékasi Tibor vezérigazgatói szerződésének meghosszabbításáról döntött. Rékasi Tibort 2018 júliusában nevezték ki három évre a Magyar Telekom vezérigazgatójának, a mostani döntéssel szerződését fél évvel annak lejárta előtt, további három évvel, 2024. június 30-ig meghosszabbították. Rékasi Tibor…

Nagy, nagyobb, még nagyobb?

Birodalmak felemelkedéséről, majd fajsúlyvesztéséről szól civilizációnk általunk is ismert története. A folyamat most is tart, összességében nincsen ebben semmi különleges vagy meglepő. Bizonyos fejlemények azonban meglepetésszerűen hatnak, főleg ha csak felszínesen vizsgálódunk. A mindenkori birodalom nem létezhet, soha nem is…

Érdemes lehet változtatni a transzferárelemzések módszertanán

A hazai szabályozás értelmében transzferár nyilvántartást kell készíteni minden olyan kapcsolt felek közötti ügyletnél, amelynek éves volumene meghaladja az 50 millió forintos értékhatárt – hívja fel a figyelmet a Deloitte.

A Jobbik megint félre akarja vezetni a választókat

888.hu
-
 Ma 16:35Vélemény

Brenner Kolomannak, a Jobbik országgyűlési alelnökének valószínűleg elmentek otthonról.

Migránsok százezreit akarja betelepíteni Brüsszel

Origo
-
 Ma 16:21Külföld

Az Európai Bizottság egyértelműen kimondta, bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát.

10 meglepő érdekesség az Isten megbocsát, én nem! című filmről

Filmezzünk!
-
 Ma 16:18Film

Alábbi cikkünkben erről a mára már klasszikussá váló, megunhatatlan című filmről olvashattok néhány érdekességet, amiről még lehet, hogy eddig nem is hallottatok.

Szájer József: megsértettem a gyülekezésre vonatkozó belga szabályokat

A Fidesz európai parlamenti képviselője elismerte, hogy részt vett egy, a járványügyi szabályokat megsértő brüsszeli házibulin. Az ezért járó szankciókat vállalja, és megköveti a családját, a kollégáit, a választóit – áll a közleményében.

„Becsüljük meg mindazt, amit az élettől kapunk” – Murcsik-Pávó Réka a gondolatok teremtő erejéről, a tisztelet és az a…

Murcsik-Pávó Réka számára a karantén-lét nem ismeretlen; három éve leukémiát, azaz vérrákot diagnosztizáltak nála. Szenvedélye és egyben missziós tevékenysége a fotózás, mellyel célja beteg nőtársai életének jobbá tétele, és a kezelésektől megváltozott testtel kapcsolatos tabuk felszámolása. 2018-ban az „Art&Leukemia” című önarcképével…

Még mindig nem tudják a cégek, meghosszabbítják-e nekik a törlesztési moratóriumot

Már csak egy hónap van hátra a jelenlegi törlesztési moratóriumból, de még mindig nem jelent meg az a rendelet, amely szabályozná, pontosan mely vállalatok vehetik igénybe január 1-jétől. Több ezer vállalatnál - különösen hazai kkv-nál - várhatják, hogy kiderüljön, élhetnek-e 2021 első felében is a moratóriummal.

Hoppá! Ez a lány mindent megtett a tökéletes fotó érdekében

Life
-
 Ma 16:00Életmód

A fiatal lány, Alex Baxter népszerű blogger, aki utazásairól készít beszámolókat és csodálatos fotókat, videókat a követőinek. Alex azok közé az influenszerek közé tartozik, akik bármit képesek megtenni egy tökéletes fotó érdekében, még akkor is, ha annak valami egészen más lesz a végeredménye. 

Kávés vízbe áztatta a sötét ruhákat. Ha megtudod miért, ezután te is így teszed majd

Blikk
-
 Ma 15:51Otthon

Te hallottál már a kávés vízbe áztatott ruha módszeréről? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy többek között ezt a házi praktikát is megismerd!

Tömegbe hajtott egy autós Németországban, ketten meghaltak, sok a sérült

Emberek közé hajtott egy autós kedden a németországi Trierben egy sétálóutcában, a város polgármesterének tájékoztatása szerint ketten meghaltak, tízen megsebesültek.

“Ki és miért döntött úgy, hogy ezt a bulit, és ott Szájert, ‘meg kell ütni'”?

Nem tudjuk, hogy igaz-e. Belga újsághír, hogy a pénteken "megütött" karantén-gangbang partin állítólag maga Szájer József bukott meg. Ennek a hivatalos megerősítése még várat magára. Ezzel kapcsolatban két dolog: Ha ez így van, az nem véletlen. Az, hogy a "brüsszeliták" között ki homoszexuális, drogos, asszonyverő,…