Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csinálj gyereket, írj egy könyvet, ültess egy fát, és nem éltél hiába

Metabro
-
  Tegnap 23:27 Gaming

Legalábbis a mondás szerint. Játékbemutató és nyereményjáték a Vagabund Kiadó gyönyörűségével együtt szemétkedős kártyajátékáról, az Arborétumról.

Titkos találkozón formálódik az összefogás, Gyurcsány szerepéről azonban nincs egyetértés

HírTV
-
  Tegnap 22:05 Választás

A DK, a Jobbik, az LMP, az Mszp, a Momentum és a Párbeszéd közölte: mind a 106 egyéni választókerületben egy közös jelöltet állítanak 2022-ben.

Robbanás történt egy miskolci családi házban

Robbanás történt egy családi házban csütörtök este a Miskolc külvárosában húzódó Ruzsini utcában. A detonáció az épület tetőszerkezetét is elmozdította és a ház egyik helyiségében kisebb tűz keletkezett. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, majd hozzáláttak a…

A Csiky Sándor utcai lebujban prostitúció űzetik

Vajon miről írtak egykor a megyénkben megjelent újságok? Mi foglalkoztatta az akkori lapforgatókat?

Ellenzék 2022-ben: minden közös lenne, de az egységes listáról még nincs döntés

Azonnali
-
  Tegnap 21:57 Vélemény

Valamennyi parlamenti ellenzéki párt és a Momentum elnökei megállapodtak csütörtökön arról, hogy céljuk: 2022-ben minden egyéni körzetben közös jelöltet állítani, országosan pedig közös programmal nekivágni a választásoknak. Egy közös lista összetétele és annak vezetője azonban még messze nincs eldöntve.

Nba: Russell Westbrook sérülés miatt kihagyja a rájátszás elejét

NSO
-
  Tegnap 21:47 Sport5 hír a témában

Russell Westbrook sérülés miatt nem állhat a Houston Rockets rendelkezésére az Oklahoma City Thunder elleni párharc elején az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában.

Fehérbe öltözött nők masíroztak végig tiltakozásul Minszk utcáin

Magasba tartott virágokkal tüntettek nők, fehér öltözve Fehéroroszországban, hogy a rendőri brutalitás ellen tüntessenek – számol be a BBC.

Meghalt a Volkswagen egyik alkalmazottja

Az alsó-szászországi rendőrség egy hétfőn talált holttest ügyében nyomoz, elképzelhető, hogy a Volkswagen egyik dolgozójáról van szó.

Egy vödör kátrányban rejtették el egyhetes csecsemőjük holttestét

BorsOnline
-
  Tegnap 21:00 Baleset-bűnügy

Őrizetbe vettek egy texasi nőt és párját, akik az egyelőre rendelkezésre álló bi

Mind a 106 körzetben egyetlen ellenzéki jelölt lesz 2022 tavaszán – Megkezdődött az egyeztetés a pártok közt

A DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnökei kinyilvánították azon szándékukat, hogy mind a 106 egyéni választókerületben egy jelöltet állítanak a hatalom jelöltjével szemben. És közös választási program is lesz. Magyarul azt a receptet kívánják folytatni, amellyel tényleg sikerült a jó ideje verhetetlennek tűnő Fideszt (és…

Futással is jótékonykodnak egy mozgáskorlátozott kislánynak Bajóton

Kemma
-
  Tegnap 20:40 Belföld

A rendezvényt egyébként számos kísérőprogram színesíti majd, egyebek mellett környékbeli sportegyesületek sportbemutatói, egészségnap és környezetvédelmi sarok is lesz.

Weöres Sándor Színház: összefogás a koronavírus terjedése ellen és casting A Pál utcai fiúkhoz

A Weöres Sándor Színház is csatlakozott ahhoz az országos ajánláshoz, melynek bevezetésével csökkenthető a járvány terjedésének lehetősége, s amellyel fokozható a színházlátogatás egészségügyi biztonsága. A színházhoz köthető az a hír is, hogy újonnan készülő produkciójához, A Pál utcai fiúk című zenés játékhoz keres 15 és 20 év…

Már tervezi esküvőjét Delhusa Gjon – így fognak egybekelni 42 évvel fiatalabb szerelmével

Propeller
-
  Tegnap 20:40 Bulvár

Gyereket is szeretnének. Delhusa Gjon és Fanni már az esküvőt tervezik, és közös gyereket is szeretnének. Delhusa Gjon és menyasszonya hét éve vannak együtt, és bár eleinte sokan nem bíztak a kapcsolatukban, ők továbbra is együtt képzelik el a jövőt. Sokáig csak barátok voltunk, és kezdetben mi sem gondolkodtunk hosszú távra, hagytuk,…

Halálosan megfenyegették egy vidámpark igazgatóját egy attrakció miatt

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 20:14 Külföld

Nagy felháborodást keltett az, hogy egy vízi vidámparkban egy fóka húz egy kis csónakot, amiben gyerekek ülnek.

Spider-Man Miles Morales – Ray-tracing akcióban és egyéb részletek

Az Insomniac megmutatta hogyan is fest a ray-tracing PlayStation-ön, emellett pedig egyéb részleteket is elárult a Spider-Man Miles Morales kapcsán.   A Spider-Man Miles Morales a PS5-ös felhozatal egyik legerősebb nyitócíme. A Marvel’s Spider-Man különálló spin-off-ja, mellékága szintén az Insomniac-nál készül, a csapat most belement…