Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 454 hír

Mol, Telekom, Telenor - Mit lépnek a legnagyobb irodaház-használók a megváltozott munkakultúrára?

Egyesek szerint az iroda a közösségi tér funkciója miatt a jövőben a mostaninál is jobban felértékelődik, míg mások szerint az átalakuló szokások és a home office terjedése miatt a jövőben sokkal kevesebb irodaterületre lesz szükség. Hogy mi az igazság, és hogy látja a három nagy cég vezetője, arról a Property Investment Forum 2020…

A koronavírus egyik legnagyobb hazai nyertesei jelenleg a zálogházak

Liner
-
 Ma 07:29Életmód

A hazánkban március óta tomboló koronavírus-járvány masszív financiális kiesést okoz szinte minden szektorban, a magyar családok többsége pedig sajnos nem lát más kiutat, minthogy zálogházakba adják értékeiket – írja a Pénzcentrum.

Rendkívüli gyorssegélyt kapnak a jövedelem nélkül maradt művészek

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület által megítélt összeg 50 ezertől 140 ezer forintig terjedhet.

Podcast: A 10 legnagyobb botrány

Formula
-
 Ma 06:00Forma1

Sumákságok, csalások, ütközések és retorziók – bőven adódtak botrányos esetek az elmúlt húsz évben az F1-ben, ezekből választottuk ki a 10 legemlékezetesebbet. Itt a Formula Podcast legbotrányosabb adása!

Negyedmilliárd dolláros bírságot kapott az egyik legnagyobb bank

Liner
-
 Ma 02:20Külföld

Az amerikai pénzügyminisztérium felügyeleti szerve, az OCC, 250 millió dolláros bírságot szabott ki a JP Morgan pénzügyi óriásra, amiért a vagyonkezelési üzletáguknál súlyos hiányosságokat találtak

Nyomatékosan figyelmeztettek a legnagyobb hazai áruházláncok

Liner
-
 Tegnap 22:31Életmód

Az Aldi, a Lidl és a Tesco is valamennyi nagyobb eléréssel rendelkező felületén felhívta mindenkinek a figyelmét, hogy tartsák be az új kormányrendelettel elrendelt vásárlási idősávokat

Alkotások rongált falakból: amikor a vandalizmus és művészet találkozik

Life
-
 Tegnap 20:36Kultúra

Alkotások rongált falakból: amikor a vandalizmus és művészet találkozik - Galéria

Rendkívüli gyorssegély a jövedelem nélkül maradt művészeknek

Hatvanmillió forintos rendkívüli szociális támogatási keretet hoz létre az EJI.

60 milliós gyorssegéllyel támogatja a jövedelem nélkül maradt művészeket az EJI

Rendkívüli szociális támogatási keretet hoz létre az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) a koronavírus második hullámában bevezetett korlátozó intézkedések miatt nehéz helyzetbe jutott előadóművészek segítésére.

Rendkívüli gyorssegéllyel támogatja a jövedelem nélkül maradt művészeket az EJI

ATV
-
 Tegnap 19:51Belföld

Hatvanmillió forintos rendkívüli szociális támogatási keretet hoz létre az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) a koronavírus-járvány második hullámában bevezetett korlátozó intézkedések miatt nehéz helyzetbe került előadóművészek megsegítésére.

Gyász: „A legnagyobb nem hagyhat el minket, Diego örök!” – Messi is elbúcsúzott

A hatszoros aranylabdás argentin, Lionel Messi a közösségi oldalán üzente meg részvétét az elhunyt Diego Maradona gyászoló családjának. Messi 2008 és 2010 között futballozott úgy a válogatottban, hogy szövetségi kapitánya a Napoli, a Barcelona és a Boca Juniors korábbi kiválósága volt.

Maradona legnagyobb rajongója két dalt is írt az isteni Diegóról

HVG
-
 Tegnap 18:53Kultúra

A Magyarországon is népszerű francia-spanyol Manu Chao ismert futball-rajongásáról és arról is, hogy a játékosok között a kedvence Diego Maradona. Két dal is bizonyítja ezt. Már csak azért is érdemes megnézni a klipeket, mert azokból ízelítőt kapunk a Maradona-csodáról.