Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itália tárt karokkal vár! Utazhatnak az olaszok, várják a külföldieket

Június 3-án újraindul a turizmus Itáliában. Az ország megnyitja határait az uniós tagállamok polgárai előtt is. Ismét lehet strandolni és múzeumba menni. Kinyitnak a hotelek, éttermek és fagyizók is! Nem minden tartomány örül. Toscana is aggódik.

Döbbenetes felvétel: élő adásban tartóztatták le a minneapolisi tüntetésről tudósító riportert

Élő adásban tartóztatták le a CNN riporterét, Omar Jimenezt és csapatát, akik a minneapolisi zavargásokról tudósítottak.

Mire utal a tartósan alacsony pulzus? Vigyázz, akár túledzettséget is jelezhet

Femcafe
-
  Ma 15:26 Egészség

Tudod mi számít lassú szívverésnek? Eláruljuk, hogy mi az ideális tartomány.

Visszatér a nyomtatott Pesti Hírlap, de még nem napi rendszerességgel

A járványhelyzet miatt sokáig csak online jelentek meg a lap hírei, most nyomtatott formában is újra elérhető az ingyenes újság.

Tanulmány: elképzelhető, hogy a koronavírus-immunitás csak fél évig tart

Neokohn
-
  Ma 15:18 Életmód

Kutatók olyan tesztalanyokat vizsgáltak, akik már átestek a koronavíruson, és azt találták, hogy hat hónap alatt rendkívül lecsökkent az antitestek száma.

Engedély nélkül tartott edzést az osztrák listavezető, a bajnoki címükbe kerülhet

Player
-
  Ma 15:06 Sport

Remek szezonja van a Lask Linznek, ám kissé elkapkodták a felkészülést a vírus utáni visszatérésre. Mindent bukhatnak.

Így terjesztjük a Pesti Hírlap hétvégi lapszámait – Önnek már van belőle?

Pár fotó ad ízelítőt abból, hol, milyen helyeken találkozhatnak olvasóink a PEsti Hírlap pénteken megjelenő hétvégi nyomtatott lapszámával. Ha sikerült hozzájutnia, Ön is küldhet egy selfie-t a lappal a Facebook-oldalunkra, vagy erre a e-mail címre: info@pestihirlap.hu  

Gyanús lélegeztetőgép-vásárlás miatt tartóztatták le Bosznia egyik országrészének miniszterelnökét

Letartóztatták Fadil Novalicot, Bosznia-Hercegovina többségében bosnyákok és horvátok lakta országrészének, a Bosznia-hercegovinai Föderációnak a miniszterelnökét, mert gyanús, kínai lélegeztetőgép-vásárlásba keveredett.

Ezért tartott Antall József az ügynöklisták nyilvánosságától

Tegnap már beszámoltunk Antall Györgynek, Antall József néhai miniszterelnök fiának interjújáról, amit a Heti Válasznak adott. Most azt a részt idézzük, amelyben Antall György édesapja múltfeltáráshoz fűződő viszonyáról beszélt.

Hajdú Péter nem tartja etikusnak, amit Szulák Andrea kiírt az Instagramra

Hajdú megérti a színész-műsorvezetőnő indulatait, de mást állít a távozásáról.

Élő adásban tartóztatták le a CNN riporterét

Letartóztatták a CNN színesbőrű riporterét, miközben a színesbőrüekkel szembeni rendőri túlkapások elleni tiltakozásról tudósított. Amint arról korábban hírt adtunk, tüntetések kezdődtek azután, hogy egy rendőr letartóztatás közben kegyetlenül megölte – addig térdelt a földön fekvő, megbilincselt férfi nyakán, ameddig meg nem fulladt – a 46 éves,…

Szabadtéren tartanak misét Cserkúton

Bama
-
  Ma 14:30 Belföld

A koronavírus megjelenése óta a templomokban nem tartottak nyilvános szentmiséket, de a járvány enyhülése révén május 20-a után újra van rá mód, hogy hívők előtt tartsák meg a papok a szertartásokat.

Élő adásban tartóztatták le a CNN riporterét

Minneapolisban három napja tartanak a tüntetések, miután egy letartóztatás során életét vesztette a színesbőrű George Floyd. A CNN szintén színesbőrű riportere, Omar Jimenez és stábja a helyszínről tudósított, amikor a kivezényelt rendőrök letartóztatták őket. Hiába mutatták fel újságírói igazolványukat és jártak el a rendőrök utasításai…

Minneapolisból tudósított, élő adásban tartóztatták le a CNN fekete újságíróját

A kormányzó és a CNN főszerkesztőjének közbenjárásával végül később kiengedték.

Élő adásban tartóztatták le a CNN riporterét, amikor a minneapolisi összecsapásokról közvetített

Az Omar Jimenezzel szembeni akciót végig láthatták a nézők is, a kamera bekapcsolva maradt. Egyelőre nem tudni, miért vették őrizetbe.