Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 185 hír

Baan’s Kitchen nyílik Vásárhelyen is

Vásárhely24
-
  Ma 08:00 Gazdaság

Több nagy sikerű szegedi és egy orosházi hamburgerező után úgy tűnik hamarosan Vásárhelyen is megízlelhetjük a különleges burgereket.

Hét új kiállítás várja a látogatókat a Ludwig Múzeumban

Konok Tamás és Waliczky Tamás munkái, valamint több csoportos és gyűjteményes tárlat szerepel az idei programban.

Hét új kiállítás várja a látogatókat a Ludwig Múzeumban

Konok Tamás és Waliczky Tamás munkái, valamint több csoportos és gyűjteményes tárlat szerepel az idei programban.

Ludwig 2020 – Hét új kiállítás a Ludwig Múzeum idei programjában

Hét új kiállítás – Konok Tamás és Waliczky Tamás munkái, valamint több csoportos és gyűjteményes tárlat – szerepel a Ludwig ...

Tenisztörténeti kiállítás Budapesten

Közszolgálat
-
  Tegnap 22:22 Színes

Sportágtörténeti kiállítás nyílt kedden a budapesti Szép Juhászné Teniszklubban.     A nyitóünnepségen Richter Attila, a szövetség főtitkára hangsúlyozta, csak a múlt ...

Pintér Sándor: “A migránsok kivágják a vasúti konténereket, hogy Magyarországra betörhessenek!”

Rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartott Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn Bácsalmáson, a Magyarország schengeni határszakaszán felerősödött migrációs nyomás miatt – közölte a tárca kedden az Mti-vel. Közleményükben azt írták: az értekezleten a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója, az országos rendőrfőkapitány és…

Interaktív kiállítás a drogokról, függőségekről - galériával

Köztes átmenetek címmel nyílt kiállítás Békéscsabán, amely a droghasználat sokdimenziós problémáját igyekszik interaktív és átélhető módon bemutatni az érdeklődőknek. A programot rendhagyó sajtótájékoztatón ismertették a szervezők kedd délután az MSZP békéscsabai irodájában.

Tenisztörténeti kiállítás Budapesten

Vásárhely24
-
  Tegnap 18:38 Belföld

Sportágtörténeti kiállítás nyílt kedden a budapesti Szép Juhászné Teniszklubban.

Gyermekek rajzpályázataiból nyílt kiállítás Battonyán

Az én falum, az én városom címmel pályázhattak gyermekek egy országos rajzversenyre. A legjobbakat a battonyai Molnár C. Pál Múzeumban díjazták, ahol az alkotásokat kiállították.

25. alkalommal nyílik meg a Bécsi Jégálom

A negyed századra visszatekintő, a Burgtheater és a Bécsi Városháza között lévő szabadtéri korcsolyapálya idén is újdonságokkal készül.

Kiállítás nyílt a Waldorfba járó gyerekek munkáiból

TelePaks
-
  Tegnap 15:50 Belföld

Kiállítás nyílt a dunakömlődi Aranyhal Waldorf Óvoda és Általános Iskola diákjainak munkáiból január 20-án a kulturális központ előterében. A kiállítás megnyitóján fellépett az iskola énekkara, és különleges mozgásművészeti, euritmiai bemutatót is tartottak a gyerekek.

Kép: különleges mezben lép pályára a Nantes Sala emlékére

A francia élvonalbeli FC Nantes Emiliano Salára emlékezik a hétvégi meccsen: a szerencsétlenül járt támadó emlékére az argentin válogatottéra hajazó mezben lépnek pályára a játékosok. 

Ezeket a kiállításokat várjuk idén a Ludwigban!

Barabási Albert-László fizikusi tanulmányai és a slow-movement is helyet kap a múzeum 2020-as tárlatai között. Megújul az állandó kiállítás, elbúcsúzik a képzőművészeti biennále anyaga és utazik az építészeti nyertes pályázata. Mutatjuk, mit írjatok be a naptárba!

Tenisztörténeti kiállítás Budapesten

Sportkatlan
-
  Tegnap 15:09 Sport

Sportágtörténeti kiállítás nyílt kedden a budapesti Szép Juhászné Teniszklubban.     A nyitóünnepségen Richter Attila, a szövetség főtitkára hangsúlyozta, csak a múlt ismeretében lehet jól alakítani a jövőt, és fontos megmutatni a gyerekeknek, hogy másfél évszázaddal ezelőtt honnan indult a mára csaknem ötmillió versenyzőt megmozgató…