Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Sainz napja a kísérletezésről szólt

Remek eredménnyel zárta a Forma-1-es Stájer Nagydíj pénteki napját Carlos Sainz – a McLaren versenyzője elárulta, jobbára a kísérletezgetésről szólt számára az első két gyakorlás.

A kutyákkal való helyes bánásmódot is megtanulják a kanizsai táborozók

Úri dolga van a héten az állatmenhelyen élő ebeknek. Annak a vakációs programnak köszönhetően, amit az Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület szervez immár tizenhét éve.

Elütötte a motorost Kanizsán, bíróság elé állítják

A nagykanizsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. Egy 30 éves szepetneki férfi közlekedett tavaly november 10-én 17 óra 20 perckor Nagykanizsán, a Bajcsy-Zsilinszky úton a Homokkomáromi utca irányából, a Szent Flórián tér felé egy Ford típusú autóval. Haladása során a Bajcsai út kereszteződésénél balra kanyarodása közben nem biztosított…

Kinyitott a Kanizsai Dorottya Múzeum is

Bama
-
  Tegnap 14:00 Belföld

Három hónap kényszerszünet után újra látogatható a Kanizsai Dorottya Múzeum.

Fésűs Nelly megvédte lányát, akit fotói miatt szóltak meg az interneten

Femcafe
-
  Tegnap 13:55 Bulvár

A színésznő nem akarja elhinni, mivel vádolják Csengét.

Több tízezren olvasták – ez hatalmasat szólt: Farkasházy Tivadar a teljes jobboldallal felmosta a padlót

TIBORCZ ISTVÁN SZÉTOSZTJA A VAGYONÁT A SZEGÉNYEK KÖZÖTT? „Nem szeretnék egy olyan cégben tulajdonos lenni, amely közpénzeket nyer” – mondta Tiborcz István a Portfóliónak. Összegyűjtöttem néhány további hasonló érdekességet: Soha nem vitattam egyetlen honfitársam magyarságát, a hazához való hűségét, ezt a jövőben is a…

A kanizsai Csónakázó-tó területét igyekeznek szebbé varázsolni

Ez a lényeg
-
  Tegnap 12:09 Életmód

Az Éljen VárosuNK Egyesület osztotta meg a hírt, hogy a Via Kanizsa Nonprofit Zrt. a Csónakázó-tó partmenti területei mellett a vízfelület kezelésével is igyekszik több szabadidős funkció feltételeit biztosítani.

Ismét szólt a hatlövetű a tótkomlósi cowboy találkozón

Nem csak a hagyományos, vadnyugati forgópisztolyok, a Coltok és a Remingtonok, hanem elöltöltős és sörétes puskák, dörrenését hallhatták azok az elöltöltős lövészek, akik tizenhatodik alkalommal érkeztek Tótkomlósra, a Nagy Déli Cowboy Találkozóra.

Elmarad a Kanizsa Feszt

A tervek szerint szeptember 3-a és 5-e között tartják meg a Kanizsa Fesztet – írja a babamama.rs. A szervezők szerdán délután közölték a közönséggel, hogy az utolsó pillanatig kitartottak, fesztivál

Elmarad a Kanizsa Feszt

A szervezők a következő értesítést tették közzé a fesztivál közösségi oldalán:

Szívhez szólt tárogató és furulya az előadáson

Teol
-
  20.07.08 19:10 Kultúra

Borsós István tárogatósnak valóban élete a muzsika. Erről győződhettek meg kedden a megyei múzeum látogatói, akik megtekintették és meghallgatták a Népi hangszerek című előadást.

Tóth Andi mellbimbójáról szólt szerdán az Insta

24.hu
-
  20.07.08 18:03 Bulvár

Nem értjük, mi zajlik az Instagramján.

Kanizsán legjobb a nyár!

Magyar Szó
-
  20.07.08 10:17 Határtalan

Szinte már szállóigévé vált, hogy legjobb a nyár Kanizsán, erre pedig egy lapáttal rá is tesznek, mert csütörtökön a vásártéren ismét, mint már nyolc éve megszokhatták, dübörög majd a zene.

Hivatásos segítőknek szólt a köszönet Bicskén

Feol
-
  20.07.08 07:20 Megyei

A város kettejüknek adományozta idén az egészségügyi és szociális díjat: Nacsáné Tankó Irén és Czekmaiszter István vették át Bálint Istvánné polgármestertől az elismerést.