Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 214 hír

Etikai vizsgálat indult Mihályi Győző ellen az Újszínház zaklatási ügyében

Fidelio
-
  Tegnap 23:45 SzínpadSzínház

Az ATV Híradó értesülései szerint a Színházi Dolgozók Szakszervezete etikai bizottságot hozott létre az elnöküket, Mihályi Győzőt érintő bejelentés kivizsgálására.

Zaklatási ügy az Újszínházban: a színészszakszervezet elnökét érintő vizsgálat indult

Népszava
-
  Tegnap 20:55 Belföld

„A SzíDoSZ az elnökét érintő bejelentés kivizsgálására etikai bizottságot hozott létre, amely első ülését december 9-én tartja, a vizsgálat eredményéről a bizottság tájékoztatni fogja a nyilvánosságot” – közölte a Színházi Dolgozók Szakszervezete.

Élhető jövőért kampányol a Z-generáció

Delina
-
  Tegnap 19:57 Életmód

2018-ban 580 millió darab (17.000 tonna) tejes- és gyümölcsleves italos kartondoboz került forgalomba, 2019 végére ez a szám várhatóan 590 millióra (17.500 tonna) fog növekedni. Ez azt jelenti, hogy idén az ország lakossága átlagosan 65, vagyis heti 1-2 italos kartondobozt vásárol.

Vidáman indult, meghitten ért véget a második székkutasi Advent

Zsúfolásig telt a község művelődési háza vasárnap a Mikulásváráson, este pedig fellobbant Advent második lángja is - számolt be minderről a vásárhely24.

Vidáman indult, meghitten ért véget a második székkutasi Advent

Zsúfolásig telt a község művelődési háza vasárnap a Mikulásváráson, este pedig fellobbant Advent második lángja is.

Csökkenő, de még biztos tory fölény a kampány finisében

Népszava
-
  Tegnap 16:46 Külföld

Az ellenzéki pártok az utolsó pillanatban közösen szólítják fel taktikai szavazásra a választókat, hogy távol tartsák a Konzervatívokat a hatalomtól.

Ingyen kampány Borkai utódjának

OLKT
-
  Tegnap 16:41 BelföldFideszKampány

A hét végén nem csak az kapott Győr legnépszerűbb és egyetlen napilapjából, aki elő is fizetett rá: szembetűnő módon valamiért rengeteg postaládában ott volt szerte a városban a Kisalföld legújabb száma. Feltehetően azért kapta meg a kormánypárti tulajdonban lévő napilapot az is, aki nem előfizető, mert a címlapjáról kiderül, hogy...

Kampányt indít a Pmrfk a biztonságos adventért

HírTV
-
  Tegnap 15:23 Vélemény

Kampányt indít a Pest Megyei rendőr-főkapitányság, hogy felhívják a figyelmet az adventi időszak forgatagát kihasználó bűnözők módszereire.

Schumacher útján indult, dobogó nélkül száll ki az F1-ből

Index
-
  Tegnap 15:01 Forma1

Nagy tehetségeként került a Forma–1-be Nico Hülkenberg, aki 179 versennyel és negatív csúccsal kényszerül elhagyni a sorozatot, bár még csak 32 éves. Hol siklott félre a karrierje?

Van gyanúsítottja a Karácsony Gergely kampányrendezvényét megzavaró fideszes trollhajó ügyének

Szeptember 22-én arcukat eltakaró fideszes aktivisták zavarták meg egy motorcsónakról Karácsony Gergely programismertetőjét a Dunán. Az ismert cirkuszi indulót, Julius Fuciktól A gladiátorok bevonulását játszották le, akciójuk szépséghibája csak az volt, hogy nemcsak az arcukat, hanem a motorcsónakjuk lajstromszámát is eltakarták, ami…

Ingyen kampány a győri fideszes polgámester-jelöltnek

HVG
-
  Tegnap 09:12 BelföldFideszKampány

A hét végén nem csak az kapott Győr legnépszerűbb és egyetlen napilapjából, aki elő is fizetett rá: szembetűnő módon valamiért rengeteg postaládában ott volt szerte a városban a Kisalföld legújabb száma – írta az azonnali.hu.