Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Most már közvetlenül oszthatjuk meg a posztjainkat Twitteről az Instagram sztorikba

A Twitter iOS-alkalmazását frissítették, hogy bárki gyorsan és egyszerűen megoszthassa az tweetjeit az Instagram sztorijába, ahogyan az kiderült a Twitter legfrissebb bejelentése jóvoltából a mai nap során. A funkció az iOS megosztási lapján működik: egyszerűen csak meg kell érinteni a megosztás ikont bármely tweet alatt, é

Megszűnik a TV2 meghatározó sorozata: 16 év után ér véget a Jóban Rosszban

16 év után szűnik meg a TV2 egyik népszerű sorozata, a Jóban Rosszban. 

Új konzulátust nyitott meg Szijjártó Péter

Videó! Minden támogatást megadunk a magyar cégek külpiaci sikereihez, és ebből a szempontból kulcsterület a Nyugat-Balkán – mondta a miniszter.

Mire tanít meg bennünket a koronavírus?

Habár a járványból egyelőre még nem sikerült kilábalnunk, egyre élesebben látszanak az elmúlt bő egy év legfontosabb tanulságai. Talán nincs is alkalmasabb időpont, hogy elgondolkodjuk az életmódváltáson – vallja Demeter Attila életmódtréner.

Mit beszélj meg az orvosoddal klimax idején?

Egy a Maturitas című lapban közzétett tanulmány szerint a menopauza tüneteit sok nő alternatív módszerekkel igyekszik megszüntetni, ám erről gyakran nem értesítik kezelőorvosukat.

Itt a vége? Még mindig nem sikerült megjavítani a Hubble-t

HVG
-
 Ma 14:06Infotech

Egy számítógépes probléma áll a legendás űrteleszkóp leállásának hátterében, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy sikerül orvosolni.

Robbantással fenyegette a rendőröket

Azt akarta kikényszeríteni, hogy intézkedjenek a rokonaival szemben.

Négyen sérültek meg egy balesetben Nagybereg közelében

Négyen sérültek meg, köztük egy kisgyermek is egy balesetben, mely Nagybereg közelében történt.

233 háziorvos szüntette meg a praxisát az utóbbi egy évben

A betöltetlen háziorvosi praxisok nem új keletű problémák, ráadásul az elmúlt egy évben 233 háziorvos szüntette meg a praxisát. Békássy Szabolcs, a Háziorvosok Online Szervezetének alapítója szerint a minőségi fejlődés érdekében le kell választani az alapellátásról a sürgősségi ellátást.

Dán etikus hackerekből álló kiberbiztonsági startup jelent meg a magyar piacon

A dán etikus hackerek által alapított kiberbiztonsági cég megelőzésen alapuló technológiája képes a még ismeretlen adathalász és zsarolóprogramokat is azonosítani. Globálisan minden tizenegyedik másodpercben támadás ér egy céget, így a hazai vállalatok számára is valódi fenyegetést jelentenek a kártékony programok.

Chris Brownt azzal vádolják, hogy megütött egy nőt

A Grammy-díjas énekest, Chris Brownt azzal vádolják, hogy pénteken a Los Angeles-i házában kialakult vita során megütött egy nőt – közölték a hatóságok.

Nem győzünk válogatni a Múzeumok éjszakájának programjaiból – Azért megpróbáltuk

Roadster
-
 Ma 14:00Kultúra

A 19. alkalommal megvalósuló eseménysorozatra különösen készülnek az intézmények.

Nyugtalanságot kelt az otthonokban a megnövekedett internethasználat

A koronavírus-járvány alatt jelentősen megnőtt az otthoni internethasználat. Sokakat aggaszt, hogy mindez miként hat az egészségükre és a személyes adataik biztonságára.

Álmaim férfija megcsókolt, mégsem adtam oda magam neki

Torkomban dobogó szívvel állok a női mosdóban. Csókolóztunk, és megkérdezte, felmegyek-e hozzá. Mit válaszoljak? Mici története