Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 445 hír

Autóbusz és személygépjármű ütközött – Két személyt kórházba szállítottak

Autóbusz és személygépjármű ütközött – Két személyt kórházba szállítottak

Több autó ütközött a 21-es főúton

A balesetnél Hatvan hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést.

Négy autó ütközött a 21-es főúton, Hatvan közelében

A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést.

Egy hétéves gyermek halt meg az autó és a kamion ütközése után Ajkánál

Meghalt egy gyerek és ketten megsérültek közlekedési balesetben a 8-as és a 8401-es út kereszteződésében, Ajka-Bakonygyepesen – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu honlapon. A közlemény szerint egy személyautó és egy járműszerelvény ütközött össze. A baleset miatt a főutat lezárták, a…

Halálába gyalogolt az autópályán

A helyszínelés idejére a rendőrök az M3-ason a Nyíregyháza irányába tartó forgalmi sávokat lezárták.

Baleset és útzár az M5-ös autópályán

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Balástya közelében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Keresztbe fordult és árokba csúszott egy kamion Völcsejnél

Árokba csúszott egy nyergese vontató Völcsej határában.

Keresztbe fordult egy kamion Vöcsejnél

Árokba csúszott egy nyergese vontató a Győr-Moson Sopron megyei Vöcsej határában, a Lövőre vezető úton. A vöcseji önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek pótkocsija teljes szélességében elzárja az érintett útszakaszt. A helyszínre érkeztek a soproni hivatásos tűzoltók is.

Halálra gázoltak egy gyalogost az M3-as autópályán

Halálra gázoltak egy gyalogost az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 103-as kilométerénél, Kálnál – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szombat reggel. A baleset áldozata az úttesten gyalogolt, amikor egy személyautó elütötte. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére a rendőrök a Nyíregyháza irányába tartó…

Megszűnt az útlezárás az M3-as autópályán

Megszűnt az útlezárás az M3-as autópályán Heves Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 16., szo - 09:58 Zavartalan a forgalom az M3-as autópályán.

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 16., szo - 09:57 Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Balástya közelében.

Halálra gázoltak egy gyalogost az M3-as autópályán

Budapest - Halálra gázoltak egy gyalogost az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 103-as kilométerénél, Kálnál - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szombat reggel a police.hu honlapon.

Szörnyű baleset: halálra gázoltak egy gyalogost az M3-as autópályán

Halálra gázoltak egy gyalogost az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 103-as kilométerénél, Kálnál - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szombat reggel a police.hu honlapon.

Halálra gázoltak egy férfit, aki az M3-as autópályán gyalogolt

Lezárták Kálnál a Nyíregyháza felé tartó sávokat, az autókat a 3-as útra terelik a rendőrök.