Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 336 hír

Szemeteszacskóval megfojtotta, majd sósavval öntötte le az élettársát egy nő – vádat emeltek ellene

Az ügyészség szerint a vádlott aljas indokból követte el tettét. A férfi által bérelt és fizetett házból nem akart kiköltözni.

Később dőlhet el az orosz sportolók sorsa

Sport365
-
  Ma 17:14 Sport

Novemberre halasztották a meghallgatásokat a CAS-nál a Wada-Rusada ügyben.

Májusban is csökkent az orosz szolgáltatóipari szektor teljesítménye

Április után májusban is zsugorodott az orosz szolgáltatóipar teljesítménye – derül ki a londoni Markit Economics gazdaságkutató intézet szerdán ismertetett adataiból. A májusi orosz szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) 35,9 pont lett, ami ugyan javulás az április 12,2 ponthoz képest, de továbbra is csökkenést jelez, miután a BMI…

Bekeményített Szaúd-Arábia és Oroszország, elmaradhat az olajkartell ülése, amennyiben potyáznak a tagok

Portfolio
-
  Ma 16:19 Gazdaság

Továbbra is nagy a bizonytalanság akörül, hogy megtartja-e az OPEC+ az előrehozott ülését a holnapi napon. Bár az oroszok megegyeztek a szaúdiakkal, hogy kitolnák egy hónappal a jelenlegi 9,7 millió hordó/napos termelés-visszafogásukat, azonban van néhány renitens tag, aki keresztülhúzhatja a kartell és ezzel a piac számításait is.

Vádat emeltek a balatoni orvhalászok ellen

Veol
-
  Ma 16:00 Baleset-bűnügy

Orvhalászat vétsége miatt emelt vádat a Tapolcai Járási Ügyészség két szombathelyi férfival szemben, akik 2020. március végén badacsonyörsnél halászati engedély nélkül próbáltak halat fogni a Balatonból.

Vakcinát tesztel az orosz hadsereg

Ötven önkéntes katona, köztük öt nő bevonásával a Covid-19 elleni vakcina klinikai tesztelését kezdi meg az orosz hadsereg – közölte kedden a védelmi minisztérium. Az oltóanyag kidolgozásában a tárca 48. központi kutatóintézetének szakemberei vettek részt. Szerdán a hivatalos tájékoztatás szerint megkezdődik az önkéntesek első…

Szálkásított a nyolcmagos processzorán Oroszország

Prohardver!
-
  Ma 15:53 Infotech

Az Elbrus-8CB nem kiemelkedő fejlesztés, de a lehetőségekhez mérten tisztességes iparosmunkának néz ki.

Felavatta az új kerékpárutat Orosz Anna

Ez a lényeg
-
  Ma 15:40 Életmód

A Bartók Béla út, a Tétényi út és a Villány út új kerékpársávjai mentén figyelemfelhívó táblákat is elhelyeztek, ami a gyalogosok megóvására int.

Rekordév után adta el az állam a Dunakeszi Járműjavítót az oroszoknak

MFor
-
  Ma 15:18 Gazdaság

Rekordév után döntött úgy a magyar állam, hogy eladja a Dunakeszi Járműjavítót részben orosz tulajdonosnak. Mintegy 100 millió forintos osztalékot azért még kivettek a cégből az utolsó pillanatban.

Baseballütővel várja az otthonában a betörőket az orosz-amerikai műkoris

Sajátkezűleg védi meg az otthonát az orosz származású, de már amerikai színekben versenyző műkorcsolyázó, Alekszandr Krasznozhon.

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő öt "gárdista" ellen

A vádlottak megszegték a gyülekezési jogról szóló törvényt.

Senkit nem rúgott ki,emelte a béreket a Volánbusz

A Volánbuszhoz áprilisban és májusban összesen 280 új munkavállaló csatlakozott, ezen belül az autóbusz-vezetők létszáma 166-tal emelkedett.

Vádat emeltek az élettársát meggyilkoló dávodi nő ellen

Egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból.

Oroszország vezessen be humánusabb bánásmódot az életfogytiglanra ítélt rabokkal szemben

Az orosz szabályozás szerint az életfogytiglanra ítélteknek büntetésük első tíz évét nagyon szigorú rendszabályok között kell eltölteniük.