Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

A Fidesz és a CDU együttműködése hozzájárul a magyar-német kapcsolatok fejlődéséhez

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke levélben gratulált Armin Laschetnek a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökévé választásához - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szombaton.

Orbán Viktor a CDU új elnökének: a Fidesz és a CDU együttműködése hozzájárul a magyar-német kapcsolatok fejlődésé…

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke levélben gratulált Armin Laschetnek a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökévé választásához – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szombaton.

Orbán Viktor a CDU új elnökének: A Fidesz és a CDU együttműködése hozzájárul a magyar-német kapcsolatok fejlődésé…

Orbán Viktor bízik abban, hogy a közeljövőben lehetőségük nyílik személyesen is egyeztetni a két politikai közösség, valamint a Magyarország és Németország előtt álló kihívásokról – írta levelében a magyar kormányfő.

A bonyolult kapcsolatokat az erős jellemek vonzzák?

Style
-
 Tegnap 15:15Életmód

Bonyolult világban élünk, és bonyolult korban, az egymás személyiségében elmerülés, a másik lelkének tanulmányozása, megértése túl sok időt vesz el az életünkből, nem maradt már türelem az egymás felé lépegetéshez. Egyértelmű kérdésekre, rövid, jól érthető válaszok kellenek, és egy komplikált érzelemvilágú ember egyre inkább…

Orbán Viktor a CDU új elnökének: A Fidesz és a CDU együttműködése hozzájárul a magyar-német kapcsolatok fejlődésé…

A Fidesz elnöke bízik abban, hogy a közeljövőben lehetőségük nyílik személyesen is egyeztetni.

Új Tourinform-iroda nyílik tavasszal Debrecenben – podcast

Turizmus.com
-
 Tegnap 14:21Utazás

Az új iroda – melyet 25 millió forintos kormányzati támogatásból alakítanak ki – a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai felügyelete alá tartozó Tourinform-hálózat egységes arculatát kapja, s a turisztikai információszolgáltatás mellett a Debrecen Városkártya ügyfélszolgálataként is működik majd.

Az évezred betegsége megváltoztatja az emberi kapcsolatokat

Vital
-
 Tegnap 09:20Egészség

Akár házastársunkról, akár más szerettünkről gondoskodunk, a demencia előrehaladtával óhatatlanul változik a kapcsolatunk. Ne feledjük azonban, hogy az újfajta kacsolódások is lehetnek igen gazdagok és kielégítőek, ha megtanuljuk, hogyan is tudunk érzelmi meghittséget teremteni kettőnk közt.

A magyar sportinnovációval ápolnák a testvérvárosi kapcsolatokat

Teol
-
 Tegnap 08:15Sport

A Teqballban kortól és tudásszinttől függetlenül, kicsik és nagyok, épek és mozgáskorlátozottak egyaránt örömüket lelik.

13 évnyi felújítás után nyílik meg a híres római műemlék

Travelo
-
 21.01.15 13:18Utazás

Látogatható lesz a legnagyobb római sírépítmény, másfél hónapig ingyen.

Esély nyílik a populista Jansa leváltására

Pénteken nyújtja be a bizalmatlansági indítványt Karl Erjavec, a nyugdíjasok pártja, a DeSUS elnöke a jobboldali populista Janez Jansa ellen.

Brutális nagy oltóközpont nyílik Disneylandben

A Disneyland Resort az új koronavírus elleni oltások beadásának első nagy központja lesz a kaliforniai Orange megyében.

Új fejezet nyílik a Google, az Instagram és a TikTok közös történetében

Rakéta
-
 21.01.13 13:00Mobiltech

Ha valaki, akkor a Google nem engedheti meg magának a lemaradást, ennek érdekében folyamatosan fejleszti többek között keresőfunkcióit is. Ezúttal nemrégiben arról adtak hírt, hogy a videós találatok kiemelése során már nemcsak a YouTube-ot és pár kisebb videós platformot, hanem más népszerű szolgáltatásokat is támogatnak. A…