Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 156 hír

Családi tragédia: a koronavírus miatt vesztette életét egy 24 éves nő

Ripost
-
  Ma 22:23 Külföld

Rokonait megrázta, hogy nem tudott felépülni a betegségből.

Koronavírus: Hiba csúszott a számlálásba, kevesebben vesztették életüket Spanyolországban

A járványügyi vezető elmondta: a 17 tartománytól és a két észak-afrikai exklávétől érkező tájékoztatókban előfordultak kétszer jelentett halálesetek, illetve olyan elhunytak is, akiknél vizsgálat nem igazolta a koronavírus-gyanút. A szaktárca szerint Spanyolországban eddig 26 834-en veszítették életüket a fertőzés következtében, szemben a…

Életét vesztette egy újszülött a kórházban, az édesanya a személyzetet okolja

Parameter
-
  Ma 21:17 Határtalan

Iveta, az édesanya a TV JOJ-nak elmondta, hogy hajnali 4 órakor épp szoptatni akarta gyermekét. Amikor a gyereket felvették, észrevették, hogy a fiú tiszta sárga és nem lélegzik. Az egészségügyi dolgozók perceken keresztül próbálták őt újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Az orvosok szerint a gyerek szájában tej volt, ami arra utal, hogy…

Pert indít az Emmi ellen a Magyar Helsinki Bizottság

A Helsinki Bizottság pert indít az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) ellen, amiért megtagadták annak a dokumentumnak a kiadását, amelyben Kásler Miklós felszólította a kórházak vezetőit a kórházak részleges kiürítésére – áll a jogvédő szervezet közleményében.

Elkészülhet a Szemtől szemben előzményfilm

SG
-
  Ma 18:59 Film

Michael Mann még nem végzet a Heattel.

Tragikus baleset: Lezuhant egy autó a hídról, egy ember életét vesztette

A baleset eddig ismeretlen okból történt. Az autóban ketten utaztak, egyikük a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A másik személyt kórházba szállították. A TASR hírügynökséget Katarína Križanová, a Tűzoltó- és Mentőszolgálat (HaZZ) szóvivője tájékoztatta hétfőn. Az autó a zuhanás után a tetejére zuhant. Az utasokat a tűzoltók szabadították ki, akik

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a megye rendőrei

Enyingen, a Berzsenyi Dániel utcában, 2020. május 23-án az éjszaka folyamán a járőrök ellenőriztek egy Renault típusú járművel közlekedő férfit.

A Facebook is megérezheti, hogy a Vodafone pert vesztett válságadó ügyben

Az Európai Unió Bíróságának döntése kihathat a digitális üzleti modellekre kivetendő adókkal kapcsolatos EU-s álláspontra, állítja a Deloitte.

Pert nyert a nacionalista román polgármester, aki élő adásban a lovak nyelvének nevezte a magyart

Az első fokon eljáró Kolozsvári Táblabíróság eltörölte azt a bírságot, amelyet Gheorghe Funarra, Kolozsvár korábbi szélsőségesen nacionalista polgármesterére róttak ki azért, mert egy 2014-es televíziós vitában a lovak nyelvének nevezte a magyart – közölte a Krónika című erdélyi napilap beszámolója nyomán az MTI.

Maros megyei koronavírusos vesztette életét

Székelyhon
-
  Ma 14:15 Határtalan

Újabb négy koronavírusos beteg halálát jelentette az országos Stratégiai Kommunikációs Csoport, az elhunytak egyike Maros megyei.

Zéró toleranciát hirdetett Győr az illegális hulladéklerakókkal szemben

0–24 órában ellenőrzik a gyűjtők környékét, és maximális összegű bírság, illetve kerékbilincs vár a szabálysértőkre.

Horn Gábor: Minden iskolás megtanult valamit a függetlenségről

Talán jól is jött, ha kevesebbet haladtak trigonometriával, bauxitbányászattal és a harminc éves háború érdekfeszítő mellékszálaival.

Pert indít az Emmi ellen a Helsinki Bizottság

A jogvédő szervezet szerette volna megnézni az iratot, amelyben a tárcavezető rendelkezik a kórházi ágyfelszabadításokról, az Emmi azonban elutasította a kérést.

Horn Gábor: Minden iskolás megtanult valamit a függetlenségről

Nem áll meg az élet, ha a befogadhatatlan adatmennyiség csillapodik. Maradjon meg egy nap az ötből, amikor nincs bezárva és a székhez kötve a gyerek, amikor nem undokoskodik vele senki, amiért más tempóban halad. Vélemény a digitális (vagy inkább táv-) oktatás elmúlt bő két hónapjáról és arról, ami abból következik.

Kórházi ágyak kiürítése: pert indít az Emmi ellen a Magyar Helsinki Bizottság

Megtagadták, hogy a szervezet megkapja a kórházak kiürítéséről szóló dokumentumot, így most pereskedés útján próbálják megszerezni.