Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

Fotópályázaton nyertek

Police
-
 Ma 11:41Belföld

Fotópályázaton nyertek Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 11:41 Komárom-Esztergom megyéből két rendőrségi dolgozó ért el helyezést.

Továbbjutás a Hepp-kupában - Simán nyertek az Eger ellen a kosarasok

Nagy volt a különbség a két együttes között.

Fagerenda csapódott Vasvári Vivien szájának, feladta a versenyt

Origo
-
 Ma 09:32Bulvár

A megmérettetés legelején sérült meg, vérzett a szája.

Mit jelent a versenytilalmi megállapodás?

Jogma.hu
-
 Ma 09:14Karrier

A versenytilalmi megállapodás egyre szerződés, főleg a multinacionális cégek körében, ezzel is biztosítva a helyzetüket a piaci versenyben.

„Jobbak lehetünk, mint a versenytárs” - Interjú az Exim elnök-vezérigazgatójával

Komoly zuhanást élt meg a világkereskedelem az idei évben, de fontos különbség a mostani helyzet és a 2008-as válság között, hogy ma meglehetősen nagy mennyiségű forrás áll rendelkezésre, ráadásul kedvező feltételek mellett – mondta el lapunknak Jákli Gergely. Az Exim elnök-vezérigazgatója értékelte a tavasszal bejelentett Kárenyhítő…

Két érmet nyertek a Magyar Kupán a Csomorkány SE vívói

Hódpress
-
 Ma 07:44Sport

Két érmet is szereztek a vásárhelyi Csomorkány SE vívói a legutóbbi, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezett Magyar Kupa fordulóban. A kadet korosztály női tőrözőinek egyéni versenyében 33 induló közül Papp Jázmin a 3. helyen végzett, klubtársa, Wolf Eszter pedig az 5. lett. Ugyanebben a fegyvernemben a juniorok között 37 vívó…

Irodalmi pályázat határon túli magyar középiskolásoknak

A Guttenberg Pál Népfőiskola és az Orpheusz Kiadó második alkalommal hirdeti meg Csikófogat tehetséggondozó műhelyének vers és novellaíró pályázatát határon túli magyar középiskolás diákok számára.

A stroke-ot és ritka vesebetegségeket vizsáló kutatónők nyerték az idei L'Oréal-Unesco díjat

A stroke hatékonyabb kezeléséért folytatott kutatásaiért Bagoly Zsuzsa, valamint a ritka vesebetegségek felismerését és kezelését elősegítő tudományos munkájáért Csuka Dorottya kapta az idei L'Oréal-Unesco díjat.

Ők nyerték a Junior Prima Díjakat

Idén is tíz fiatal tehetséget díjaztak.

A versenytilalmi megállapodás szabályai

Jogma.hu
-
 Tegnap 20:31Karrier

A versenytilalmi megállapodás úgy is lehet ismerni, hogy konkurencia-kizárási szerződés.

Franciaországból Olaszországba helyezték át az első decemberi versenyt

Jövő hétvégén óriás-műlesiklásban versenyeznek majd a férfi mezőny legjobbjai.

Csak a rendőrségi helikopter tudta felvenni vele a versenyt

Simán lerázta motorjával az őt üldöző rendőröket egy Londonban élő román fiatal. Helyenként csaknem 300 kilométer per órás sebességgel is száguldott, csak egy rendőrségi helikopter tudta felvenni vele a versenyt. Végül elfogyott az üzemanyaga, így tudták elkapni.

Döntött a kormány: a felsős tanulók és a középiskolások a téli szünetig távoktatáson

A csütörtöki ülésen a Szerb Köztársaság kormánya új intézkedéseket fogadott el a koronavírus okozta járvány visszaszorítására, amelyek az általános és középiskolás diákokra vonatkoznak. A döntésük