Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem

Csaknem száz online programmal, egyebek mellett előadásokkal, virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel várja az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pénteken, az idei Kutatók éjszakáján - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Kötelező lesz visszaváltani az üvegeket

Origo
-
 Ma 07:47Gazdaság

A szigorításnak nemcsak környezetvédelmi okai vannak, az újrahasznosítást is ezzel szeretnék ösztönözni.

Újra visszaválthatók lesznek a műanyag üvegek Magyarországon a kormány javaslata szerint

Visszatér az üvegvisszaváltás, a palackok és a fémdobozok fontos másodnyersanyagok lehetnek - írja a Magyar Nemzet egy kedd éjjel benyújtott törvényjavaslatra hivatkozva.

Jönnek a betétdíjas, visszaváltható PET-palackok pár év múlva

Környezetvédelmi és versenyképességi szempontok miatt döntött így a kormány.

A 94 éves David Attenborough jött, legyűrte az Instagramot és már vissza is vonul

Player
-
 Ma 07:40Kultúra

Sir David Attenborough szeptember 24-én regisztrált az Instagramra, majd 4 óra és 44 perc múlva már át is lépte az egymilliót a követői száma. Világrekord.

Visszafogott karácsonyt ajánl a virológus

Kemenesi Gábor szerint könnyen semmissé lehet tenni a járványhelyzet javulását egy jó kis karácsonyi bevásárlás-látogatás sorozattal.  Nem lehet pontosan tudni, elértünk-e a járványplatóra, írja a Facebookon Kemenesi Gábor virológus, mert lehet, hogy csak beteltek a tesztelési kapacitások, és azért stagnálnak a napi új fertőzöttek adatai. De ha…

Kötelező lesz az italcsomagolások visszaváltása

24.hu
-
 Ma 07:33Belföld

Törvényjavaslatot nyújtottak be.

Visszaváltósak lesznek az üvegek, dobozok és palackok

Visszatér az üvegvisszaváltás, a palackok és a fémdobozok fontos másodnyersanyagok lehetnek – közölte a csütörtöki Magyar Nemzet.

Személyes adatok online árengedményekért

Veszélyes ajánlatok: ötből négy európai fogyasztó hajlandó megadni a személyes adatait nagy online árengedményekért cserébe

Visszatér az üvegvisszaváltás

A palackok és a fémdobozok fontos másodnyersanyagok lehetnek - közölte a Magyar Nemzet.

Újult erővel tér vissza 2021-ben a kapolcsi Bondoró Fesztivál

A családias hangulatú utcaszínház fesztivál szervezői sok meglepetéssel, különleges attrakciókkal és újításokkal készülnek.

Egy visszahúzódó magyar testvérpár gazdagabb, mint Mészáros és Csányi együtt

Rahimkulov Timurnak és Ruszlannak óvatos becslés szerint is nagyjából akkora vagyona van, mint Mészáros Lőrincnek és Csányi Sándornak együttvéve.

Egy visszahúzódó magyar testvérpár gazdagabb, mint Mészáros és Csányi együtt

Rahimkulov Timurnak és Ruszlannak óvatos becslés szerint is nagyjából akkora vagyona van, mint Mészáros Lőrincnek és Csányi Sándornak együttvéve.

Online ereget pipafüstöt Berecz András

A Debreceni Őszi Fesztivál eseményei hagyományos formában nem tarthatók meg, ezért a Főnix Rendezvényszervező az előzetesen online vagy személyesen megváltott belépőjegyek vételárát visszatéríti. Viszont a Debreceni Őszi Fesztivál korábban meghirdetett eseményei közül néhányat, így Berecz András Félbevágott pipafüst című…

Online Beethoven-hangversenyt ad szombaton a Concerto Budapest

zene.hu
-
 Ma 06:43Zene

Beethoven születésének 250. évfordulója alkalmából a zeneszerző művei szólalnak meg a Concerto Budapest előadásában szombaton a Zeneakadémián, a három hangversenyt online követheti a közönség.