Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

München–Kolozsvár a Széll Kálmán téren át

Két alagút a belváros alatt, tucatnyi új vasútállomás, vonatozó városiak – a következő két évtized fővárosi vasúti fejlesztéseit vázolta Vitézy Dávid. Egy óra alatt elköltött 2500 milliárd forintot a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója a Corvinuson hétfőn tartott online előadásán. Vitézy Dávid az indoklással kezdte: előrejelzések szerint

Nem érhette meg Tisza Kálmán, hogy fia is a miniszterelnöki székbe üljön

Két nagy hatású, ám sokat vitatott politikus. Karakteres, az ország sorsát befolyásoló államférfiak. Sok szempontból tűz és víz. Akiket vagy egekig magasztaltak, vagy porba sújtottak. Apa és fia: Tisza Kálmán és Tisza István – Magyarország miniszterelnökei.

Tóth Csaba Tibor: Orbán nemcsak kormányzása hosszában hasonlít Tisza Kálmánhoz

Mind Orbán, mind Tisza kormányai híresek voltak arról, hogyan jártak túl rendszeresen ellenzékük eszén.

Orbán nemcsak kormányzása hosszában hasonlít Tisza Kálmánhoz

Mérce
-
 Tegnap 19:30Vélemény

Bár ebben már meg is előzte Orbán a tizenkilencedik század magyar "generálisát", nem ez az egyetlen párhuzam közöttük, abból számos akad. Milyen tanulságokkal szolgálhat Tisza tündöklése és bukása egy majdani Orbán-korszak elemzésnek?

Kunhalmi és Kálmán Olga után Arató is a karácsonyt akarja megmenteni

Demokrata
-
 Tegnap 16:51Belföld

Mentsük meg a karácsonyt! – ezt követeli Arató Gergely a fideszes képviselőktől.

Orbánnak sikerült megdönteni Tisza Kálmán rekordját

Mától ő a valaha volt leghosszabb ideig hivatalban lévő magyar miniszterelnök.

Trianon, Tichy Kálmán és Vályi Klára a Gömörország téli számában

XXI. évfolyama téli számához érkezett az északi magyar peremvidék fóruma, a Gömörország, amely Hont, Nógrád, Kis-Hont, Gömör, Torna és Abaúj egykori vármegyék régvolt és jelenkori történéseiről számol be. A B. Kovács István szerkesztésében megjelenő lap idei negyedik száma ismételten kiemelt helyen foglalkozik a trianoni országvesztéssel,…

,,Az ELTE ÁJK olyan hely, amiből tényleg annyit tudsz kivenni, amennyit beleteszel.” – Interjú Pásztor Csabával, az EL…

ELTE Online
-
 Tegnap 10:00Karrier

Már a középiskolai tanulmányaid alatt is megmutatkozott a közösség iránti elhivatottságod? A gimnáziumban, ahol tanultam, nem voltam DÖK-ös. A városi diákönkormányzatban azonban tevékenykedtem. Ekkor viszont még nem volt bennem vezetői ambíció. A középiskolai évek alatt a diákönkormányzattól teljesen függetlenül…

Megdöntötte Tisza Kálmán rekordját Orbán Viktor

A mai naptól Orbán Viktor a leghosszabb ideig hivatalban lévő magyar kormányfő – közölte hétfőn közösségi oldalán Varga Judit.

Megdöntötte Tisza Kálmán rekordját Orbán Viktor

A mai naptól Orbán Viktor a leghosszabb ideig hivatalban lévő magyar kormányfő – közölte hétfőn közösségi oldalán Varga Judit.

Donald Trump összeesküvés-elméletekkel érkezett veresége utáni első tévés interjújára

Telex
-
 20.11.29 21:35Külföld

Az elnök a Fox News reggeli műsorában a műsorvezető lelkes asszisztálása mellett 45 percen át értekezett választási csalásról, és arról, hogy meg fogja fordítani az eredményt.

Kálmán Olga: Mentsük meg a karácsonyt!

Ingyenes és tömeges tesztelést követel Kálmán Olga.

Kálmán Olga: Mentsük meg a karácsonyt!

Ingyenes és tömeges tesztelést követel Kálmán Olga.

Kálmán Olga elmondta, hogyan menthetné meg szerinte a kormány az idei karácsonyt

A Demokratikus Koalíció követeli a kormánytól, hogy mindenkit teszteljen le ingyen – írta meg vasárnap a Blikk. A DK elnökségi tagja vasárnapi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy "ha nincs tömeges tesztelés, előbb-utóbb pánikszerűen le fogják zárni az országot, és el fog szabadulni a járvány. A kormány nem hallgatott ránk, ennek…

Kálmán Olga szerint így menthetné meg a kormány az idei karácsonyt

A Demokratikus Koalíció követeli a kormánytól, hogy mindenkit teszteljen le ingyen. Kálmán Olga szerint így tudnak csak a családok biztonságban együtt karácsonyozni.