Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarországon nincs koronavírusos beteg

Magyarországon nincs koronavírusos beteg, és kevés az esélye a járványnak; a Nemzeti Népegészségügyi Központ felkészült a szükséges intézkedések megtételére és jelentési kötelezettséget ír elő az egészségügyi szolgáltatóknak, valamint a helyi hatóságoknak - közölte a központ szombat este az MTI-vel.

Példaértékű gyermekfoglalkozással tették élővé a Magyar Kultúra Napját a komáromi Szinnyei könyvtárban

Komáromban a Duna mindkét oldalán számos színvonalas rendezvénnyel ünnepelték a Magyar Kultúra Napját. E jeles ünnepünk a Himnuszon át történelmi időkbe nyúló gyökereivel erősíti a nemzetet, és lehetőséget teremt, hogy minden magyar nyelvű nevelési intézmény felhasználja az ifjú nemzedék formálására. Komáromban ehhez…

Tőkebefektetést kaphatnak magyar startupok

Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus, a legjobb projektek 70 millió forintos tőkebefektetést is kaphatnak.

A magyar gazdasági növekedés lett Európa legnagyobbja

Origo
-
  Ma 09:13 Gazdaság

Továbbra is egyre nagyobb bajban a Boeing, a Tesla viszont csúcsra futott.

Koronavírus Magyarországon: két gyanús esetet vizsgáltak

Továbbra sincs magyar érintettje a Kínából kiinduló koronavírusnak, Magyarországon két gyanús esetet vizsgáltak ki, de egyiknél sem igazolódott be a fertőzés – mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért is felelős államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Sajátosan értelmezi a „magyarul” fogalmát a szabadkai kórház

Érdekes fejléccel jelent meg pénteken egy értesítés, amelyet a Szabadkai Közkórház adott ki: az intézmény ugyanis meglehetősen sajátosan értelmezte a többnyelvűség fogalmát, amikor „magyar nyelven” is feltüntette a kórház nevét; ehhez a feltüntetéshez ugyanis cirill betűket használt. Az interneten villámgyorsan száguldott át az értesítésről…

Vicces kedvében a Magyar Közút

Vezess
-
  Ma 09:00 Autó-motor

Egyik netes kihívás éri a másikat, de eddig a #dollypartonchallenge a legveszélytelenebb mind közül. Itt csak egy négyes képmontázsra van szükség.

Novák Katalin közölte a hírt: 600 milliárd a magyar családoknak

Blikk
-
  Ma 08:47 Belföld

Eddig 600 milliárd forinthoz juttatta a családokat a kormány a családvédelmi akcióterv keretében - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára vasárnap az MTI-vel.

Fejezd be a retro magyar slágerek címét 26. - megy a telitalálat?

zene.hu
-
  Ma 08:44 Zene

Íme egy újabb nagyszerű zenei kvíz, ami a Zene.hu és a Kvizmester.com együttműködésében valósult meg.

A sör szülőhazájában nyert aranyérmet egy magyar főzde

Arany- és ezüstérmet nyert a 2020-as csehországi World Beer Idol (Wbi) nemzetközi sörversenyen a Szent András Sörfőzde. A nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri 17 ország közel 50 sörfőzdéjének 200 söre közül választotta ki a magyar díjazottakat. Ez az eddigi legnagyobb elismerés, amit magyar sörfőzde ezen a világhírű megmérettetésen elért.

Fojtás miatt adta fel a veretlen magyar ketrecharcos

24
-
  Ma 08:25 Sport

Darrion Caldwell túl nagy falatnak bizonyult Borics Ádám számára.

Hetvenmillió forintos befektetést kaphatnak magyar startupok

Promenad
-
  Ma 08:19 Színes

Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus, a legjobb projektek 70 millió forintos tőkebefektetést is kaphatnak.