Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 254 hír

Az EP elfogadta a nemzetközi szállítást végző járművezetők kiküldetésére vonatkozó új szabályokat

Módosulnak a kiküldetésre, a vezetési és pihenőidőre, valamint a kabotázsra vonatkozó szabályok is.

EU: újraírták a nemzetközi szállítást végző járművezetőkre vonatkozó szabályokat

A mobilitási csomag néven ismert új szabályozás célja, hogy felszámolja a versenytorzító jelenségeket a közúti szállítási ágazatban. A magyar EP-képviselők nemmel szavaztak.

Nincs de! Zúzós szintipop és balatoni roadmovie egy videóklipben

MyMusic
-
  Ma 12:15 ZeneBalaton

Kabrióval a magyar tengernél, szélviharban a Balaton közepén, vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik a Touch Me Not. A hazai pop-metál banda, egy csapatépítőn forgatta legújabb klipjét.

Segítettek a balatoni vízirendőrök

Police
-
  Ma 12:14 Baleset-bűnügy

Segítettek a balatoni vízirendőrök Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 09., cs - 12:14 Egy apának és lányának segítettek partra jutni.

Vöröskereszt: idén 19 balatoni strandon van elsősegélynyújtó szolgálat

Ezen a nyáron a Magyar Vöröskereszt ifjúsági tagozatának több mint 320 önkéntese 19 balatoni strandon részesíti elsősegélyben a bajba jutottakat. A vöröskereszt a közleményében azt írta: a fiatalok a vízben és a vízparton szerzett sérüléseket látják el tizenkét Balaton-parti település strandjain, minden nap 10 és 18 óra között. A karitatív…

Több tucat szezonális vonatot indít a ZSSK

A szlovák vasúttársaság július 4-e és szeptember 15-e között tíz útvonalon összesen 44 turistajáratot közlekedtet, ösztönözve ezzel a belföldi utazásokat.

Itt a nagy balatoni fröccskörkép!

LikeBalaton
-
  Ma 12:00 Megyei

Kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés, házmester? Fehér bor vagy rosé az alapja? Teszel bele málnát, levendulát esetleg fenyőrügy szörpöt? A Balatonnál megszámlálhatatlan verzióban készülnek a legjobb fröccsök, gyere, kóstold körbe velünk a tavat!

Már tizennégy éve vigyáznak fiatal vöröskeresztes önkéntesek a balatoni nyaralókra

Júliustól szezon végéig lesz Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat a strandokon.

Nagy döntést hozott az észak-macedón kormány: ez vonatkozik a nyugat-balkáni országokból beutazókra

Az észak-macedón kormány döntése értelmében csütörtöktől a szerb, a boszniai, a koszovói és a montenegrói állampolgárok kizárólag 72 óránál nem régebbi, negatív koronavírusteszttel léphetnek be az országba.

A minden elvárásnak megfelelő Balatoni úti felüljáróért a türelmünkkel kell fizetni

Feol
-
  Ma 11:30 Megyei

Július 13-án, vagyis hétfőn teljes egészében lezárják a Balatoni úti felüljárót. A teljes körű felújítási munkálatok sok időt igényelnek és a fontos útszakasz kiesése pedig sok türelmet az arra haladóktól.

Elfogadta az EP a mobilitási csomagot, szigorodnak a járművezetőkre vonatkozó szabályok

Az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén csütörtökön elfogadta, és ezzel a kihirdetésüket követően nem sokkal érvénybe lépnek az uniós közúti szállítási ágazat reformját célzó, a járművezetők munkakörülményeire, a nemzetközi szállítást végző járművezetők kiküldetésére vonatkozó új szabályok - közölte az uniós parlament csütörtökön.

Párbeszéd: ne épüljenek luxusvillák a balatoni természetvédelmi területeken!

Ez a lényeg
-
  Ma 10:12 Vélemény

A Párbeszéd levélben kéri az illetékes hatóságokat, lépjenek fel az ellen, hogy luxusvillák épülnek a Balaton körül a természetvédelmi területeken.

Szlalomozva ment át a vonat előtt az autós- videó

24.hu
-
  Ma 09:49 Baleset-bűnügy

Szó szerint másodperceken múlt a baleset.

Bejelentették: költözik a népszerű balatoni fesztivál

Az idén három naposra bővülő, népszerű fesztivál elhagyva a Gömbkilátó lankáit, a balatonvilágosi Club Aligába költözik, ahol közvetlen a vízparton lépnek színpadra a neves sztárok.