Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Komoly megtakarítást hozhat az online számlázás

Adó
-
 Ma 09:06Cégvilág

Az a vállalkozás, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat - közölte Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

5 növény, ami 2021-ben gazdagságot hozhat számodra

Nemcsak mutatósak, de akár pénzt is hozhatnak a házba.

5 növény, ami 2021-ben gazdagságot hozhat számodra

Nemcsak mutatósak, de akár pénzt is hozhatnak a házba.

Az élethelyzet szabta meg a dinoszauruszoknál is, hogy tartanak-e távolságot

Infostart
-
 Tegnap 17:03Tudomány

A páncélos testű dinoszauruszokról korábban azt hitte a tudományos világ, hogy magányos életet éltek – most magyar kutatók bizonyították be, hogy ez mégsem volt így. Arra, hogy mikor és miért érte meg távolságot tartaniuk, illetve milyen esetekben adták ezt fel az állatok, mai ökológiai megfigyelésekből következtettek.

Mediterrán ciklon hozhat újabb havazást

A jövő hét közepén jelentősebb csapadék érkezhet, melynek egy része – egyelőre bizonytalanság mellett – a Nyugat-Dunántúlon hó formájában hullhat le.

Néhány éven belül a Tesla és a Volkswagen hozhatja el az olcsó elektromos autót

Az elektromos autó szegmens két vezetője, a Tesla és a Volkswagen is dolgozik már olyan modelleken melyek ára 25 000 - 30 000 dollárról indul majd.

3+1 tipp, mit hozhatsz ki a fahéjból (és a fahéj belőled!)

Style
-
 Tegnap 10:39Életmód

Fahéjas csiga, kávé fahéjszórással és fahéjas gyertya. Gondolhatnánk, hogy ezzel kimaxoltuk az illatos fűszer minden felhasználási módját, de szerintünk a fahéjból sosem elég. Bár az előbb említettek, plusz a mézeskalács, forralt bor, almás pite és társaik is kulcsszereplői az év végének, sok más lehetőséget is tartogat számodra a fahéj, hogy…

Reális megoldást hozhatna a légkör átalakítása?

Tapio Schneider, a Kaliforniai Műszaki Egyetem munkatársa és kollégái friss tanulmányukban modellezéssel mérték fel az egyik lehetséges geomérnöki megoldás potenciális hatásait. 

A váltás 5300 forintos megtakarítást is hozhat

Boon
-
 Tegnap 07:00Belföld

Sokan az utolsó pillanatra hagyják a döntést kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukról.

A NASA Perseverance rovere oxigént hozhat létre a Mars felszínén

Liner
-
 Tegnap 00:20Tudomány

Az amerikai űrhivatal marsjárója 2021. február 18-án landolhat a Jezero-kráter közelében, mindeközben pedig az atmoszférában található szén-dioxidot alakíthatja át oxigénre, amivel megoldhatja a jövőbeni emberi missziók egyik legégetőbb problémáját – a levegő biztosítását.

180 fokos fordulatot vett az éttermek világa

HírTV
-
 20.11.28 12:38Vélemény

A kereskedők és szolgáltatók mintegy felének csökkent a bevétele a koronavírus-járvány következtében - ez derült ki a Panaszkönyv című műsorunk által vizsgált kutatásból.

Nagy magyar napenergia-rekordot hozhat az idei év

Portfolio
-
 20.11.28 10:30Gazdaság

Már 2000 megawatt közelében alakul a Magyarországon eddig telepített fotovoltaikus naperőmű-kapacitás összesített névleges teljesítménye, év végére pedig szinte biztosan meg is haladhatja ezt a szintet. A háztartási naperőművek terjedése a 2019-es rekordévhez képest is gyorsult, de az ipari méretű naperőművek beépített teljesítménye is…

Mit hozhat a fideszes vezető kinevezése a Tempus Közalapítványnál?

Magyar Narancs
-
 20.11.28 08:10Vélemény

Pártkatona került az uniós oktatási pályázatok koordinálásával foglalkozó Tempus Közalapítvány élére – de mennyire fog tudni beleszólni a politika a pályázatok elbírálásába?

Öngyilkossággal kapcsolatba hozható géneket azonosítottak

Az öngyilkosság kockázatát növelő 22 gént azonosítottak amerikai kutatók. Minden 11. percben megöli magát egy amerikai, ez naponta 132, évente több mint 48 ezer élet – írta a medicalxpress.com. Az egyik tényező a családi előtörténet, talán a leghíresebb példa Ernest Hemingway és rokonai. Az író 1961-ben lett öngyilkos, de ugyanígy ért véget az…