Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 253 hír

Az amerikai elnöki eskütételen új sztár született: ő az amerikai fiatalok új kedvence

ContextUs
-
 Tegnap 22:50Könyv

Szólt arról is, hogy neki, „sovány, rabszolga ősöktől származó, fekete kislánynak”, akit anyukája egyedül nevelt fel, mit jelent amerikainak lenni, mit gondol a demokráciáról.

Dulakodás alakult ki a cseh parlamentben, miután egy képviselő maszk nélkül próbált felszólalni az elnöki pulpitusnál, a t…

Először a saját mikrofonjánál szólalt fel, de azt a maszkviselés hiánya miatt kikapcsolták, ekkor ment a pulpitushoz.

Elnöki hatalomátadások képekben

Kitekintő
-
 Tegnap 21:10Külföld

Donald Trump azon hét amerikai elnök egyike, aki nem vett részt utódja beiktatási ünnepségén. Két furcsa kivétel mellett Trump egy 150 éves hagyományt szakított meg.

Joe Biden elnöki beiktatásán énekelt Jlo, méghozzá nem is akárhogy

Nagyon sok amerikai állampolgár és világsztár számára történelminek számít a nap, amikor beiktatták Joe Biden-t az elnökségébe. Köztük, hatalmas támogatói Lady Gaga és Jennifer Lopez. Olyannyira, hogy Lady Gaga mellett, aki a himnuszt énekelte, Jlo volt a másik sztárfellépő. Jennifer Lopez két dalt énekelt el, a This Land Is Your Land…

Démoni kenyérpirítóról készült horrorfilm

Puliwood
-
 Tegnap 20:00Film

Mikor már a saját konyhájában sincs biztonságban az ember.

Michelle Obama szettjével nehéz volt versenyezni az elnöki beiktatáson

Azért Bernie Sanders kötött kesztyűjének az emléke is sokáig velünk marad. Joe Biden körül szinte mindenki az újrakezdés jegyében választott ünnepi öltözéket magának. Hogy miért fontos, mit viseltek a Capitoliumon? Mert az öltözködés üzenet és stratégia is egyben.

Az Usa elnöki legjei: Joe Biden a legidősebb, de mit tudunk a többiekről? – Itt a Blikk nagy összeállítása az amerikai el…

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt, beiktatták Joe Bident, az USA 46. elnökét. Ezzel pedig ő lett a valaha volt legidősebb hivatalba lépő amerikai elnök a maga 78 évével.

Percenként egymillió forintért készült műsor, de a rendőrség elutasította a feljelentést

Az Antenna Hungária Zrt. egy 50 epizódos, részenként bruttó 5 perces műsor elkészítésére kötött 250 millió forintos szerződést a Magno Studio Kft.-vel idén augusztusban, derítette ki még tavaly a 24.hu. A cikk megjelenése után Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője írásbeli kérdést tett fel az ügyben, amire Polt…

Káprázatos idomok, lenyűgöző utastér – ez az LC Convertible 2021 kabrió!

A carwow megválasztotta 2021 legjobb autóit, a legjobb kabrió címét pedig a lenyűgöző japán csoda, a Lexus LC Convertible nyerte el.

Elutasította a rendőrség a percenként egymillió forintért készült műsorral kapcsolatos feljelentést

A rendőrség csak a szerződés iránt érdeklődő Vadai Ágnest hallgatta meg, az érintett cégeket nem.

A Debreceni Egyetemen képzik az Elnöki Őrség tagjait

Debrecen - A legmodernebb eszközökkel felszerelt Interaktív Orvosi Gyakorlati Központban a legmagasabb szintű helyszíni egészségügyi ellátásra készítik fel az őrség tagjait.

A hétvégén elhunyt Sas Józsefről került elő Kecskeméten készült fotó

kecsUP
-
 Tegnap 15:39Belföld

Az “Élet a régi Kecskeméten” Facebook csoportba került fel egy 1969-ben készült fénykép, ami a színháznál, a művészbejáró melletti padon készült, és ahogy a képet feltöltő írja: “ez a fénykép, amiről eddig nem is tudtam. A családi “legenda” szerint jó cimborák voltak apámmal Szabó Gyulával, aki szerepel a képen is.” Érdemes az eredeti bejegyzést…

Ötven százalékos készültségben az egerszegi uszoda

Zaol
-
 Tegnap 15:24Megyei

Félidejéhez érkezett a megyeszékhelyi uszodafejlesztési beruházás. Erről a helyszínen sajtóbejáráson számoltak be csütörtökön délelőtt.

Készült egy modern Polo Harlequin

Totalcar
-
 Tegnap 15:17Autó-motor

A négyszínű Volkswagen korszerű megfelelőjét a holland képviselet készítette el, azt nem tudni, hogy lesz-e folytatás.