Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Kábítószer-kereskedő bűnszervezet több tagja ellen emeltek vádat Békéscsabán

Társtettesként elkövetett kábítószer kereskedelem bűntette és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség öt békéscsabai elkövető – egy 25 éves és egy 40 éves büntetett előéletű férfi, egy 35 éves és egy 22 éves büntetlen előéletű nő, valamint egy büntetlen előéletű…

Vádat emeltek a két ember halálát okozó sofőr ellen Szolnokon

Az ügyészség indítványozta, hogy a vádlottat ítéljék két év két hónap fogházra és három évre tiltsák el a közúti játművezetéstől.

A sofőr és egy kiskorú halt meg egy figyelmetlen autós miatt Törökszentmiklóson, most vádat emeltek ellene

Vádat emelt a Szolnoki Járási Ügyészség azzal a sofőrrel szemben, aki két ember halálát okozta tavaly augusztusban Törökszentmiklósnál - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

Jóindulatukra apellálva csalt ki pénzt egyházi szervezet dolgozóitól, vádat emeltek a férfi ellen

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki különböző egyházi szervezeteknél dolgozó emberek jóindulatával visszaélve csalt ki tőlük több tízezer forintos összegeket.

Vádat emeltek a két ember halálát okozó sofőr ellen

Vádat emelt a Szolnoki Járási Ügyészség azzal a sofőrrel szemben, aki két ember halálát okozta tavaly augusztusban Törökszentmiklósnál - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség hétfőn.

Vádat emeltek Ernest Valko feltételezett gyilkosa ellen!

Parameter
-
  Ma 12:03 Határtalan

Ernest Valkót limbachi házában gyilkolták meg 2010. november 8-án. A több mint nyolc évig tartó vizsgálat után két gyanúsított, a 43 éves Jozef Radič és a 45 éves Jaroslav Klinka elleni vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség. A rendőrség szerint a tettesek be akartak törni Valko házába. A vád szerint a vádlott olyan tippet kapott,

"Nem volt hajlandó elfogadni, hogy az apja ellen tömeggyilkosságért emeltek vádat"

Magyar Narancs
-
  Ma 11:50 Kultúra

Az egykori galíciai Lembergen (a mai Lviven) vezet át négy ember sorsa: az író nagyapjáé, a Hitler megszállta Lengyelország kormányzójáé, továbbá két jogtudósé: Hersch Lauterpachtnak az emberiesség elleni bűntett, Rafael Lemkinnek a népirtás fogalmát köszönheti a nürnbergi per és a nemzetközi jog – róluk szól a Kelet–nyugati utca. A mű…

Vádat emeltek a meantőautót dobáló férfi ellen

24.hu
-
  Ma 09:45 Baleset-bűnügy

Garázdaság miatt emeltek vádat ellene.

Vádat emeltek a már 130 bűncselekményt elkövető 15 éves fiú ellen

Ripost
-
  Ma 06:50 Baleset-bűnügy

Vádat emelt a gerai bíróság az ellen a három fiatal migráns ellen, akik az év elején leszúrtak két német járókelőt. Az elsőrendű vádlott mindössze 15 éves, de már így 130 bűncselekmény elkövetése miatt gyűlt meg a baja a hatóságokkal.

Kábítószerrel a hátán okozott balesetet a motoros Pécs határában

Ötven millió forint értékű kábítószer volt annak a férfinak a táskájában, aki szombatot karambolozott egy előtte haladó autóssal Árpádtetőnél.

Nem létező árukkal kereskedett a kaposvári férfi

Sonline
-
  Tegnap 11:41 Baleset-bűnügy

Egy 49 éves kaposvári férfi csalta ki többek pénzét az interneten árult, ám nem létező dolgok „eladásával”.

Vádat emelhetnek a Magyarbólynál lebukott embercsempész ügyében

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak az észak-macedón állampolgárságú férfinak az ügyében, aki migránsokat akart szállítani Ausztriába.    Embercsempészés miatt folytatott büntetőeljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 57 éves észak-macedón állampolgárságú férfi ellen. A férfit a rendőrök február 27-én hajnalban…