Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Benne vagy – Két villámkérdés Kovács Dániel Ambrushoz

SzínházOrg
-
  Ma 08:10 Színpad

A Neptun Brigáddal 2019 tavaszán mutatta be a Benne vagy című előadást. A darabot Kovács Dániel Ambrus írta és rendezte. A színdarab karaktereit és történetét a színészekkel együtt építették fel, majd a színészek improvizációit felhasználva írta meg a drámaszöveget. Az előadás azóta műsoron van és egy év alatt szép elismeréseket,…

A budapesti airbnb-zők kétharmada tart ki a járvány ellenére is

HVG
-
  Ma 08:08 Gazdaság

Még most sem egyértelmű, hogy kicsit több, mint két hónap múlva milyen feltételekhez kötik a rövid távú lakáskiadást, de sokan ennek ellenére is befizetik az éves átalányadót, hogy megtartsák az engedélyüket.

A BKV-sofőrök segítséget kérnek az őrjöngő utasok miatt

A buszvezetők mögötti helyek elrekesztését, a sofőrök fizikai elkülönítését kéri a szakszervezet a maszkviselésből fakadó konfliktusok miatt. Közben a BKV-nál is emelkedik a koronavírus-fertőzöttek száma.

Koronavírusos betegek miatt maradnak el a tervezett műtétek az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben

Elmaradnak a tervezett műtétek az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben (OKITI), miután több betegüknél is koronavírus-fertőzést igazoltak az elvégezett tesztek.

Olaszországban utcai tüntetések voltak a járványügyi szigorítások miatt

Sajtókommentárok szerint a járványt tavasszal sikeresen kezelő Conte-kormány a betegség újabb hullámát már nem képes eredményesen irányítani.

Eltűnt két kiskorú gyerek Budapesten

A 12 éves Horváth Virág Zsüliettet és a 13 éves Racsek Tibor Rajmondot keresi a rendőrség.

Pénzhamisító anyára és fiára csaptak le a rendőrök, a veszélyhelyzet miatt durván megüthetik a bokájukat

Parameter
-
  Ma 07:58 Határtalan

Rendőrségi információk szerint a cseh anya és fia augusztus óta a Trencséni és a Zsolnai kerületben próbált forgalomba hozni hamis bankókat – 50 és 200 eurósokról van szó. A keletkezett kárt 850 euróban határozták meg. A rendőrségnek sikerült elfognia a csalókat, és mivel a bűncselekményt veszélyhelyzet ideje alatt követték el,…

Tüntetések, zavargások Olaszországban a járványügyi szigorítások miatt

Torinóban, Milánóban, Nápolyban és több más olasz nagyvárosban utcai megmozdulások zajlottak hétfőn, a járványügyi szigorítások első estéjén, a belügyminisztérium nemzetbiztonsági riasztást adott ki.

Kisteherautóba bújt határsértőket fogtak Csanádpalotánál, 28-at

Huszonnyolc határsértőt találtak egy német teherautóban a magyar és román rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen hétfőn éjfél előtt – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Szabó Szilvia közölte, a rendőrök közösen ellenőriztek egy Magyarországra belépni szándékozó, török…

Komoly gondban a burgonyatermesztés a koronavírus miatt

A burgonyatermesztés területe Európában több mint tíz százalékkal csökkenhet a visszaeső kereslet és az alacsony árak miatt.

Diana hercegné szörnyű titkot hordozott, félt, hogy fiai meggyűlölik miatta

Femcafe
-
  Ma 07:45 Bulvár

Diana annak idején megrázó interjút adott a Bbc-nek.

Nőhet a bolti bírság a maszkviselési szabálysértés miatt

A büntetési összeg elrettentő erejű emelésével próbálják a maszkviselésre figyelmeztetni a vásárlókat.

Összeütközött két autó a 6-oson, Pécsváradnál

Összeütközött két gépkocsi a 6-os főúton, Pécsvárad térségében kedden reggel.