Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Popély Gyula jelent és jövőt mutató történelemkönyvei…

Popély Gyula könyvei mély benyomást keltenek a Felvidékhez is kötődő olvasóban. Hiszen az, hogy őseim faluját még ma sem nevezem Mislave-nak, hanem lelkemben és szívemben örökké Miszlóka marad, lételemmé, életszemléletté vált bennem. Akárcsak egykori horvátjárfalusi birtokunk, amelynek gyászos történelme is ott sajog bennem,…

Korábbi konzolokra is jön a Resident Evil Village, megtudtuk, mikor

A Capcom megmutatta az első Resident Evil Village gameplay-t, jött egy demó és megvan a megjelenési dátum is.

Világi Oszkár és az Összefogás politikusa is megszedte magát az egyik magyarországi kiíráson

Körkép
-
 Tegnap 23:07Határtalan

3,7 milliárd forintot osztott szét tavaly a magyar kormány a Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül a Kisfaludy szálláshely-fejlesztési programban.   A győztes pályázatok között több ismert felvidéki magyar személy neve is felbukkan, értesült a HVG.     A legmagasabb összegű támogatást az Összefogás párt egyik politikusa, a borászként…

Csak január végén dönt a Pécsi Tudományegyetem szenátusa a modellváltásról

Az előzetesen vártakkal ellentétben, Miseta Attila rektor kérésére nem tárgyalta végül a PTE szenátusa az egyetem tervezett modellváltását.

Zavaros információk miatt csak január végén dönt a Pte szenátusa a modellváltásról

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a mai kormányinfón a 444 kérdésére azt mondta, az orvosegyetemekhez tartozó klinikák működésének nem szabad megváltoznia a modellváltást követően, tehát továbbra is részei maradnak az egyetemeknek, de mégis az egységes kórházi ellátásban vállalnak szerepet. A rektor viszont…

Jövőtől újabb környezetvédelmi intézkedésekre számíthatunk, de sok a megválaszolatlan kérdés

Székelyhon
-
 Tegnap 21:12Határtalan

Az egyik európai uniós elvárás szerint Romániának jövő évtől újabb intézkedést kell bevezetnie, ami a szelektív hulladékgyűjtésre, a csomagolóanyagok újrahasznosítására vonatkozik. A megvalósítás mikéntje még csak ezután fog körvonalazódni. 

Jövőre zöldbe borulhat Szekszárd

HírTV
-
 Tegnap 21:10Vélemény

A közgyűlésben többségben lévő szivárvány koalíció nem engedte időben elindítani a projektet.

Már ki is szivároghatott a Resident Evil Village többjátékos szekciójának a neve?

Korábban is voltak már rá utalások, hogy többjátékos mód is lesz a Resident Evil Village-ben, most azonban ismét felgyulladtak a pletykacsatornák, lévén alig pár órával a ma este 23:00-as bemutató előtt leakelték a multiplayer szegmenst. Állítólag ez a szekció #kover#Resident Evil: ReVerse#kover_vege# néven fog futni, amit ...

Kövesd itt a Resident Evil bejelentéseket!

GameStar
-
 Tegnap 19:36Gaming

A Capcom több meglepetéssel is készül a streamre, csatlakozzatok be ti is!

Meglepő fordulat jött év végén a magyar álláspiacon: így alakította át a munka világát a járványhelyzet

Femina
-
 Tegnap 19:06Színes

A vártnál sokkal jobban teljesített a magyar álláspiac 2020 utolsó negyedévében.

Itt nézd élőben a Resident Evil Showcase-t!

Ma este 11 órakor ismét megmutatja magát a Resident Evil: Village, ahol az ígéretek szerint megkapjuk az első gameplay felvételt a horrorjáték legújabb epizódjából, de ezen kívül még sok más érdekességre is számíthatunk a szériával kapcsolatban.

Jeszenszky Géza: a republikánus párt jövője azon múlik, mennyire tudják Trump személyét feledtetni a szavazóikkal

ATV
-
 Tegnap 19:00Külföld

A tegnapi napon beiktatták Joe Bident, az Egyesült Államok 46. elnökét. Beszédében kifejezte, hogy minden amerikai elnöke szeretne lenni. Donald Trump, ahogy ígérte, nem vett részt a ceremónián, egy külön rendezvényen búcsúztatták támogatói. Orbán Viktor levélben gratulált.

Információk az orosz és a kínai vakcinák magyarországi használatáról

Liner
-
 Tegnap 18:52Életmód

A csütörtöki kormányinfón az orosz és a kínai vakcina is szóba került, amikből akár jelentős mennyiséget is kaphat Magyarország rövid időn belül.

Lázadás? Nyitást tervez február 1-jére egy magyarországi presszó

Blikk
-
 Tegnap 18:40Belföld

Három hónap zárvatartás után – a kormány nem elégséges támogatását mostanra megelégelve – február 1-jével ismét kinyílik az egyik nagykanizsai kocsma, amely a hivatalos Facebook-oldalán hosszasan részletezte bejegyzésében, miért nem kívánják megvárni, míg enyhítik a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozásokat.

Megjósoltattuk Magyarország jövőjét – Itt a 2021-es Sikerkalauz!

Blikk
-
 Tegnap 17:00Belföld

Mitől lesz sikeres egy évünk? Egyáltalán, várhatunk-e bármiféle sikert a 2021-es évtől? Vége lesz a járványnak? Mi lesz a belpolitikában? Vagy épp mi lesz, a szerelemben?