Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fejér évfordulós emlékei június 22-én

Feol
-
 Ma 07:15Kultúra

Sorozatunk a Fejér évfordulós emlékei, a sok-sok évvel ezelőtt történt eseményeket gyűjti egy csokorba, amelyek anno megjelentek a Fejér Megyei Hírlap hasábjain.

Hőségriadó! Akár 40 fok is lehet kedden

A legmagasabb fokú hőségriadót rendelte el Müller Cecília – akár 40 Celsius-fok közeli csúcsértékek is várhatók. A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósá közleménye szerint a legmagasabb, harmadfokú intézkedés kedd 0 órától csütörtök éjfélig lesz érvényben. Az Idokep.hu oldalán kiemelték: a…

Napi horoszkóp: A Szűzben ma erős lehet a kalandvágy - 2021.06.22.

A Halak ma bonyodalmakra számíthatnak. Napi horoszkóp.

Ma: fokozódik a forróság, közel 40 fok is lehet

Fokozódik a forróság, közel 40 fok is lehet Az északkeleti országrészben jelenleg még előfordulhat zápor, zivatar. Ezek a zivatarok várhatóan napközben megszűnnek, és csökken a felhőzet. Továbbra is erős lesz az UV-B sugárzás. Ma éjféltől csütörtök éjfélig harmadfokú hőségriadó lépett életbe. Tovább fokozódhat ma a forróság. A maximum…

Év digitális faluja díjra is lehet pályázni

Az elismerésnek köszönhetően széles körben válnak megismerhetővé a már létező hazai digitális jó gyakorlatok.

Hatással lehet-e a melegellenes törvény a magyar filmiparra?

A rangos filmipari szaklap arról kérdezte Káel Csaba filmügyi kormánybiztost, lehet-e negatív következménye a magyar filmiparra nézve a széleskörű tiltakozást kiváltó pedofiltörvénynek, fennáll-e annak a veszélye, hogy más országokba viszik a produkcióikat a hollywoodi stúdiók.

Mennyi adót lehet biztosan visszaigényelni az átlagbérből?

Egy kormányzati bejelentés alapján akár az egész 2021-es jövedelemadót visszakaphatják azok, akik gyermeket nevelnek - amennyiben az éves gazdasági növekedés kellően magas, 5,5 százalék felett alakul idén.

Simulékonyabb lehet az új hadvezetés

444.hu
-
 Ma 06:04Belföld

Összeszedtük, hogy miket gondolnak a honvédséget jól ismerő szakértők a főparancsnok váratlan távozásáról. Külföldön egy egészen durva forgatókönyv terjed, de valószínűbbnek látszik, hogy politikai okok helyett a személyes, informális kapcsolatok számítottak.

Napi horoszkóp: A munkád gyümölcsét szedheted le – 2021. június 22.

Ha egy kicsit fájdalmas is, ne akard egyszerűbbnek látni a dolgokat, mint amilyenek.

Ezt a meleget csak a strandon lehet kibírni

Ha éppen nem nyaralsz, akár munka után is érdemes elindulnod a Balatonhoz, még kora este is 32 fok lesz.

Ez a növény sokat hozhat a konyhára: százezreket lehet vele kaszálni tonnánként

A következő években valódi szupernövénnyé válhat a facélia. Gyorsan fejlődik, hosszan virágzik és mézel, valamint a talajt is tisztítja és nincsenek természetes kártevői. Mindemellett tonnánként több százezer forintot is lehet vele keresni. Csak a gyomnövények jelenthetnek rá veszélyt, mivel meglehetősen herbicidérzékeny, de mechanikai…

Udvaros Dorottya: “Nem lehetséges, hogy nem békülünk meg”

Az emberiség lázasan próbál mindent visszakapni, amit a pandémia elvett az elmúlt másfél évben. Önmérsékletet kéne tanúsítanunk – fogalmazott a Budai Hangnak Udvaros Dorottya.

38 fok is lehet kedden, három megyére harmadfokú figyelmeztetést adtak ki

Keleten kipattanhatnak zivatarok, de az ország nagy részében másodfokú, sőt, három megyében harmadfokú figyelmeztető előrejelzés van érvényben a hőség miatt. Kedden napos idő várható általában kevés, az ország északkeleti, keleti harmadán több gomolyfelhővel – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Az ország…

Fokozódik a kánikula: akár 38 fok is lehet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 38 fok között alakul.